Informatie m.b.t. het coronavirus

Vind hier antwoord op jouw vragen

  1. Home
  2. Corona

Wat gebeurt er met jouw geboekte vakantie

Vind alle antwoorden via deze pagina

Wij begrijpen dat er vragen zijn over alle geboekte vakanties. Wij willen zo duidelijk mogelijk antwoord geven op alle vragen die hierover zijn. Daarom werken wij er met man en macht aan om iedereen zo snel mogelijk te informeren, waarbij wij ons nu focussen op vertrek t/m eind juli. Om dit in volgorde van urgentie te kunnen doen, is het belangrijk dat er geen contact met ons wordt opgenomen, maar dat jij wacht op bericht van ons. Er kunnen drie dingen gebeuren met jouw vakantie:

1. Jouw vakantie kan niet doorgaan
2. Jouw vakantie wel doorgaan
3. Jouw vakantie kan doorgaan, maar met aanpassingen in de accommodatie

Op deze pagina vind jij o.a. informatie over corona-regelgeving op bestemmingen, vouchers, veiligheid en hygiëne, de prijsgarantie, omboeken en de meest gestelde vragen.

Uitgebreide informatie over deze mogelijkheden, informatie over de verschillende scenario's voor jouw vakantie en meer veelgestelde vragen over corona en jouw vakantie vind je op de FAQ via onderstaande knop.

Veilig & voorbereid jouw reis tegemoet

Alles volgens de Covid-19 regelgeving

Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te informeren over de huidige manier van vakantie vieren. De veranderingen in de Covid-19 regelgeving op bestemmingen volgen elkaar snel op, daarom is het belangrijk om dit regelmatig te bekijken, bijvoorbeeld ook kort voor jij op vakantie vertrekt.

Het is belangrijk om te onthouden dat wij jou informeren over jouw vakantie. Vanwege de hoge drukte is onze reactietijd langer dan je van ons gewend bent. Wij vragen daarvoor jouw begrip en vertrouwen dat wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Welke garanties kunnen wij bieden?

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken

Flexibel omruilen

Als jij merkt dat je nog niet toe bent aan vakantie, of graag meer zekerheid wilt door de vakantie alvast te verzetten, maak dan gebruik van de flexibele omruilgarantie. Jij kan jouw vakantie zelf omboeken via jouw Mijn Eliza account, mits jouw boeking aan de omboekvoorwaarden voldoet. Jij kan alleen omboeken naar vakanties die op dat moment te boeken zijn op de website. Op het moment dat jij omgeboekt bent, zijn de normale betalingsvoorwaarden weer van toepassing. Dat betekent dat jij de restantbetaling dan pas weer twee weken voor de nieuwe vertrekdatum hoeft te voldoen.

Prijsgarantie

Mocht jouw vakantie door ons geannuleerd worden in verband met het coronavirus, zorgen wij er uiteraard voor dat jij jouw geld niet kwijt bent. Daarom hebben wij de prijsgarantie geïntroduceerd. Wij zorgen ervoor dat jij dezelfde vakantie volgend jaar nog een keer kunt boeken voor exact dezelfde prijs, dankzij onze prijsgarantie. Wij hopen jou hiermee zekerheid en rust te bieden.

Op zoek naar een vakantie na corona?

Ontdek de Mediterranée op jouw manier

Reizen naar een plekje waar jij alle vrijheid hebt om vakantie te vieren, weg van de massa, is niet eerder zo belangrijk geweest. Bij onze kleinschalige adresjes kunnen wij dit voor jou verwezenlijken. Jij zit op een rustige locatie met weinig mensen, waardoor afstand houden zeer eenvoudig is. Zo kun jij onbezorgd genieten.

Wij mogen weer genieten van reizen naar unieke bestemmingen, genieten bij kleinschalige adresjes en contacten mogen leggen met lieve eigenaren. Iets waar wij altijd over zijn blijven dromen. Er is al genoeg inspiratie te vinden op de website te vinden om uit te kijken waar de volgende reis naartoe gaat. Naast een vliegvakantie incl. verblijf en huurauto, bieden wij ook autovakanties aan, zodat jij zelf kan bepalen hoe jij reist.

Ons aanbod voor 2020 en 2021 staat hiervoor al grotendeels online. Is jouw adresje nog niet boekbaar? Stel dan Eliza's droomreiswekkertje in en krijg automatisch bericht als jouw favoriete adresje beschikbaar is.

Zomer 2020 & 2021

Je kunt al adresjes boeken!

Winterzon

Tijdens koude dagen naar de zon

Autovakantie

Met eigen auto