Jouw vakantie tijdens corona

  1. Home
  2. Corona
  • Alles volgens de COVID-19 regelgeving
  • Eenvoudig zelf omboeken
  • Geld terug bij negatief reisadvies

Veilig & verantwooord op vakantie

Alles volgens de Covid-19 regelgeving

Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te informeren over de huidige manier van vakantie vieren. Wij kunnen ons voorstellen dat jij vragen hebt over Covid-19 en jouw vakantie, er is ook veel informatie te vinden. Wij hebben alles voor jou op een rij gezet en via deze pagina helpen wij jou op weg. Lees over de maatregelen op jouw bestemming, alles over testen, verplichte formulieren en de garanties voor jouw vakantie tijdens corona.

Wij houden deze informatie up to date, zodat jij altijd van het laatste nieuws op de hoogte bent.

Vanaf 8 augustus kan iedereen met het EU Digitaal Corona Certificaat (DCC) binnen de Europese Unie vrij reizen. Voor meer informatie kun je terecht op onze FAQ pagina.

Eliza was here introduceert: Eliza Veilig&Zeker

Op een veilige manier reizen naar jouw ideale vakantieadres is nog nooit zo belangrijk geweest. Bij al onze vakanties kunnen we dit vanwege onze samenwerkingen verwezenlijken. Met Eliza Veilig&Zeker kun jij een vakantie boeken zonder zorgen.

Geld Terug Garantie:
Geld terug bij annulering door negatief reisadvies.

Omruilgarantie:
Tot 6 weken voor vertrek eenmalig gratis omboeken bij een groot deel van onze bestemmingen. Uitgesloten zijn: Toscane, Umbrië, Lazio, Sardinië, Sicilië, Puglia, Costa de Lisboa, Noord-Portugal. Dit geldt ook voor Cyprus wanneer jouw vakantie een reisperiode heeft tussen 01/11/2021 en 31/03/2022.

Verzekerd van repatriëring:
Altijd veilig terug naar huis.

Vakantiedokter via app:
Gratis doktersadvies met Nederlandse arts via app.

Conform COVID regelgeving:
Altijd conform regelgeving van (lokale) overheid, zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken.

Op zoek naar een vakantie?

Bij onze adresjes ben je verzekerd van een plekje weg van de massa. In alle rust en ruimte kun jij met een gerust gevoel op vakantie.

Last minutes

Zomer 2021

Autovakanties