Corona-vouchers

SGR corona-voucher en Eliza was here voucher

  1. Home
  2. Corona
  3. Corona-voucher

Heb jij een corona-voucher ontvangen?

Lees hier hoe jij jouw SGR of Eliza was here corona-voucher gebruikt

Indien jij vanwege de coronacrisis een SGR corona-voucher of een Eliza was here corona-voucher hebt ontvangen, kan jij deze gebruiken voor het boeken van een nieuwe vakantie. Op deze pagina geven wij jou meer informatie hoe jij deze voucher kan gebruiken.

Jij kan namelijk twee soorten vouchers van ons ontvangen hebben:

  • SGR corona-voucher voor geannuleerde vakanties
    Als jouw pakketreis is geannuleerd wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus, ontvang jij van ons een SGR corona-voucher. Op deze voucher is de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (‘SGR’) van toepassing.
  • Eliza was here corona-voucher voor niet genoten reisdagen
    Als jouw reis eerder is afgebroken wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus, ontvang jij van ons een Eliza was here voucher.

Waar vind jij meer informatie over jouw voucher?

Alle informatie over de  SGR corona-vouchers vind je hier.

Alle voorwaarden voor de Eliza was here corona-vouchers vind je hier.

Hoe betaal jij met een voucher?

Een stappenplan en handige uitleg in de video

Om het inwisselen van jouw voucher zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij een handige video voor jou gecreëerd. In deze video leggen wij jou stap voor stap uit hoe jij de voucher kan inzetten bij het maken van een nieuwe boeking.

Zo kan jij alvast dagdromen over een nieuwe vakantie en straks jouw plekje weg van de massa eenvoudig vastleggen.

Jij kan jouw voucher eenvoudig vinden in jouw Mijn Eliza account en in de app van Eliza was here. Met onze app heb jij voor en tijdens jouw vakantie ook altijd jouw reisgegevens bij de hand. Zo kan jij op bestemming eventuele maatregelen bekijken en ontvang jij belangrijke notificaties.

Zelfde reisje, zelfde prijsje

Met onze prijsgarantie

Wij vinden het vervelnd dat jouw reis geannuleerd is en willen dan ook graag dat jij deze vakantie met een plezierig en veilig gevoel kan overdoen. En dat wil jij het liefste ook voor een fijn prijsje! Jij kan als voucherhouder gebruik maken van onze unieke prijsgarantie. Zo boek jij dezelfde reis voor dezelfde prijs.

Op zoek naar een volgende vakantie?

Dream now, travel later

Droom jij stiekem al over een vakantie volgend jaar? Jij bent niet de enige... Dagelijks spreek ik met de lieve eigenaren van mijn adresjes en zij kunnen ook niet wachten op jouw komst. Door jouw voucher in te zetten voor een nieuwe droomreis kan jij alsnog beginnen aan de voorbereidingen van vakantiepret. Ga jij weer naar hetzelfde adresje of ben jij al aan het speuren naar een ander adresje?

Ik ben druk bezig om jou van zoveel mogelijk inspiratie te voorzien en het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo ben ik al vele adresjes aan het toevoegen aan de Zoek & Boek. Voor de plekjes die dat nog niet hebben, heb ik een droomreiswekkertje ingesteld, schrijf je in en ontvang als eerste bericht als jij dit adresje kunt boeken voor een zomervakantie in 2021.

Over welk plekje ga jij dromen?