Corona-vouchers

SGR corona-voucher en Eliza was here voucher

  1. Home
  2. Corona
  3. Corona-voucher

Heb je een corona-voucher ontvangen?

Wat nu?

Indien jij vanwege de coronacrisis een SGR corona-voucher of een Eliza was here corona-voucher hebt ontvangen, kun je deze gebruiken voor het boeken van een nieuwe vakantie. Op deze pagina geven we je meer informatie hoe je deze voucher kunt gebruiken.

SGR corona-voucher voor geannuleerde vakanties

Als jouw pakketreis is geannuleerd wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus ontvang je van ons een SGR corona-voucher. Op deze voucher is de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (‘SGR’) van toepassing.

Eliza was here corona-voucher voor niet genoten reisdagen

Als jouw reis eerder is afgebroken wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus ontvang je van ons een Eliza was here voucher.

Waar vind ik informatie over mijn voucher?

Alle informatie over de corona-vouchers vind je hier.

Alle voorwaarden voor de corona-vouchers vind je hier.

  • Kleinschalig & weg van de massa
  • Flexibele omruilgarantie
  • Hygiëne en veiligheid volgens Covid-19 regelgeving
  • Financiële zekerheid via SGR
  • Altijd verzekerd van repatriëring

Hoe betaal je met de vouchers?

Een stappenplan

Om het inzetten van jouw voucher zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we een handige video voor je gecreëerd. In deze video leggen we je stap voor stap uit hoe je de voucher kunt inzetten bij het maken van een nieuwe boeking.

Hoe zit het met de prijs van mijn vakantie?

Zelfde reisje, zelfde prijsje

Is jouw reis bij Eliza was here tijdens de coronacrisis geannuleerd? Dan kun je nu ook gebruik maken van onze unieke prijsgarantie. Zo boek je dezelfde reis voor dezelfde prijs.

Waar vind je de voucher?

Altijd bij de hand

Je kunt jouw voucher eenvoudig vinden in de app van Eliza was here. In onze app kun je straks op jouw bestemming ook meer informatie vinden die belangrijk is voor een veilige vakantie.

Apple App

Android App

Mijn Eliza

Op zoek naar een volgende vakantie?

Dream now, travel later

Droom jij stiekem al over een vakantie volgend jaar? Je bent niet de enige... Dagelijks spreek ik met de lieve eigenaren van mijn adresjes en zij kunnen ook niet wachten op jouw komst. Door jouw voucher in te zetten voor een nieuwe droomreis kun je alsnog beginnen aan de voorbereidingen van vakantiepret. Ga je weer naar hetzelfde adresje of ben je al aan het speuren naar een ander adresje?

Ik ben druk bezig om je van zoveel mogelijk inspiratie te voorzien en het je zo makkelijk mogelijk te maken. Zo ben ik al vele adresjes voor 2020 en 2021 aan het toevoegen aan de Zoek & Boek. Voor de plekjes die dat nog niet hebben, heb ik een droomreiswekkertje ingesteld, schrijf je in en ontvang als eerste bericht als je dit adresje kunt boeken voor een zomervakantie in 2021.

Over welk plekje ga jij dromen?