Informatie over bestemmingen

Alles over de corona regelgeving

  1. Home
  2. Corona
  3. Informatie bestemmingen

Wat zijn de regels op onze bestemmingen?

Eliza's wijs op reis-lijstje

Op deze pagina kan jij navigeren naar de huidige informatie over de regelgeving per bestemming. Wij doen ons best om deze informatie zo compleet mogelijk voor jou te maken. Zo kun jij straks voorbereid en met een veilig gevoel op reis.

Vanaf 15 juni gaan er steeds meer bestemmingen open, hieronder vind jij de bestemmingen waarvan de regelgevingen momenteel bij ons bekend zijn. Wij beschikken zelf namelijk ook nog niet over alle informatie van de bestemmingen die opengaan, maar werken er met man en macht aan om dit overzicht zo compleet mogelijk te houden. 

Voor vakanties naar bestemmingen die nog niet zijn geopend, maar waarbij er wel de verwachting is uitgesproken dat ze binnenkort de grenzen openstellen, blijven wij de situatie op de voet volgen. Hetzelfde geldt voor de bestemmingen waar momenteel nog de status 'alleen noodzakelijke reizen' geldt. Zodra deze vakanties mogelijk zijn of als wij meer informatie hebben, informeren we jou daarover.

Soms ontwikkelt het nieuws zich extreem snel. Bekijk daarom voor actuele reisadviezen altijd de website van:

Deze informatie is met zorg samengesteld door Eliza was here op basis van informatie verstrekt van de Nederlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Eliza was here geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

  • Kleinschalig & weg van de massa
  • Flexibele omruilgarantie
  • Hygiëne en veiligheid volgens Covid-19 regelgeving
  • Financiële zekerheid via SGR
  • Altijd verzekerd van repatriëring

Griekenland

Vanaf 1 juli weer op reis

Spanje

Vanaf 1 juli weer op reis

Italië

Vanaf 19 juni weer op reis

Nederland

Vanaf 19 juni weer op reis

Cyprus

Nog niet bekend

Malta

Nog niet bekend