Reisadvies & regelgeving op bestemming

  1. Home
  2. Corona
  3. Informatie bestemmingen

Reizen conform COVID regelgeving

Een handig overzicht

Op deze pagina kan jij navigeren naar de huidige informatie over de regelgeving per bestemming. Wij doen ons best om deze informatie zo compleet mogelijk voor jou te maken. Zo kan jij straks voorbereid en met een veilig gevoel op reis. De vakanties die wij aanbieden zijn altijd conform regelgeving van (lokale) overheid, zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken. Daarnaast kun jij met de garanties van Eliza Veilig&Zeker boeken zonder zorgen.

Heb jij al een vakantie geboekt en het reisadvies wijzigt voor jouw reisperiode? Geen zorgen, wij zullen contact met jou opnemen over het annuleren van jouw vakantie.

Momenteel kan jij via Eliza was here met de auto of het vliegtuig naar bestemmingen in Europa op vakantie. Bekijk hieronder het actuele reisadvies voor onze bestemmingen. Soms ontwikkelt het nieuws zich extreem snel. Bekijk daarom voor actuele reisadviezen altijd de website van:

Wat is het reisadvies per bestemming?

Laatste update: 23-03-2021

Dinsdag 23 maart 2021 hebben de Nederlandse autoriteiten de maatregelen verlengd tot 15 mei 2021. In navolging van de nieuwe maatregelen opgelegd door de overheid heeft Eliza Was Here besloten dat er voor vertrek t/m 15 mei 2021 geen vakanties kunnen worden geboekt en dat wij helaas de vakanties met vertrek tot die datum moeten annuleren. Dit doen wij op volgorde van vertrekdatum. Uiterlijk twee weken voor vertrek nemen wij contact met jou op om je reis om te boeken als je dit wenst of om te annuleren.

Er geldt voor buitenlandse bestemmingen een oranje reisadvies (Alleen noodzakelijke reizen. Er zijn gezondheids- en veiligheidsrisico's, een inreisverbod en/of quarantaineverplichting).

Land Reizen momenteel mogelijk Regio's open Aanbod Covid-19 regelgeving Coronatest en formulier
Cyprus Nee - Zomer 2021 / Winterzon 2021-2022 Bekijk informatie Ja, bekijk informatie
Frankrijk Nee - Zomer 2021 Bekijk informatie Ja, bekijk informatie
Griekenland Nee - Zomer 2021 Bekijk informatie Ja, bekijk informatie
Italië Nee - Zomer 2021 / Winterzon 2021-2022 Bekijk informatie Ja, bekijk informatie
Malta Nee - Zomer 2021 Bekijk informatie Ja, bekijk informatie
Nederland Ja Alle regio's Zomer 2021 / Winterzon 2021-2022 Bekijk informatie Ja, bekijk informatie
Portugal Nee - Zomer 2021 / Winterzon 2021-2022 Bekijk informatie Ja, bekijk informatie
Spanje Nee - Zomer 2021 / Winterzon 2021-2022 Bekijk informatie Ja, bekijk informatie

Belangrijke informatie

Voor jouw heenreis en terugreis

  • Het is verplicht om 48 uur voor terugkomst in België het Passenger Locator Form in te vullen.
  • Reis jij via een Nederlandse luchthaven? Dan is het verplicht om deze gezondsheidsverklaring uitgeprint bij jou te dragen.
  • Controleer voor vertrek bij de regelgeving van jouw vakantiebestemming of je verplicht een formulier moet invullen.
  • Het is jouw eigen verantwoordelijkheid een formulier in te vullen of een test af te nemen.

Deze informatie is met zorg samengesteld door Eliza was here op basis van informatie verstrekt van de Nederlandse en buitenlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Eliza was here geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.