Informatie over bestemmingen

Alles over de corona regelgeving

  1. Home
  2. Corona
  3. Informatie bestemmingen

Hoe zit het met het reisadvies en regels op onze bestemmingen?

Een handig overzicht

Op deze pagina kan jij navigeren naar de huidige informatie over de regelgeving per bestemming. Wij doen ons best om deze informatie zo compleet mogelijk voor jou te maken. Zo kan jij straks voorbereid en met een veilig gevoel op reis.

Hieronder vind jij de bestemmingen waarvan de regelgevingen momenteel bij ons bekend zijn en wij werken er met man en macht aan om dit overzicht zo compleet mogelijk te houden. Zodra vakanties naar bestemmingen die gesloten zijn weer mogelijk zijn of als wij meer informatie hebben, informeren wij jou daarover.

Momenteel kan jij via Eliza was here met de auto of het vliegtuig naar bestemmingen in Europa op vakantie. Bekijk hieronder het actuele reisadvies voor onze bestemmingen. Soms ontwikkelt het nieuws zich extreem snel. Bekijk daarom voor actuele reisadviezen altijd de website van:

Waar kan jij op vakantie?

Laatste update: 08-09-2020

Onze bestemmingen in Europa

  • Reizen niet mogelijk

  • Reizen (deels) mogelijk

Land Reizen mogelijk Regio's open Coronaregelgeving Verplichte maatregelen
Cyprus Nee - Bekijk informatie
Griekenland Deels Epirus, Chalkidiki, Peloponnesos Bekijk informatie Bekijk extra informatie
Italië Ja Alle regio's Bekijk informatie Bekijk extra informatie voor Puglia, Sardinië en Sicilië
Malta Nee - Bekijk informatie
Nederland Ja Alle regio's Bekijk informatie
Portugal Deels Algarve, Alentejo, Madeira, Noord-Portugal Bekijk informatie Bekijk extra informatie voor Madeira
Spanje Nee - Bekijk informatie Bekijk extra informatie

 

Belangrijke informatie voor jouw heenreis en terugreis:

  • Reis jij via een Nederlandse luchthaven? Dan is het verplicht om deze gezondsheidsverklaring uitgeprint bij jou te dragen.
  • Vanaf 1 augustus is het voor alle reizigers die met het vliegtuig of per boot naar België reizen verplicht om het Passenger Locator Form in te vullen. Dit formulier dient 48 uur voor aankomst in België digitaal te worden ingevuld. Let op: reis jij via een Belgische luchthaven en verblijf jij minder dan 48 uur in België? Dan hoef jij het formulier niet in te vullen.
  • Controleer voor vertrek bij de regelgeving van jouw vakantiebestemming of jij verplicht een formulier moet invullen of een test moet afnemen. Jij kan via ons voor Madeira en Cyprus een gratis PCR-test afnemen. Lees meer informatie op deze pagina.
  • Het is jouw eigen verantwoordelijkheid een formulier in te vullen of een test af te nemen.

Deze informatie is met zorg samengesteld door Eliza was here op basis van informatie verstrekt van de Nederlandse en buitenlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaardt Eliza was here geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.