Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Boek eenvoudig een PCR-test bij voor jouw vakantie

PCR-test voor jouw vakantie

  1. Home
  2. Corona
  3. PCR test

Eenvoudig de PCR-test boeken bij Eliza was here

Zonder zorgen op reis

Je kunt weer naar ongerepte plekjes reizen! Om veilig op reis te kunnen, is het voor sommige bestemmingen verplicht om een PCR-test of Antigeen (snel)test af te nemen. 

Hoe boek ik een test? 
Met jouw boekingsnummer kan je tegen een voordelig tarief een test laten afnemen. *In samenwerking met HealthCheckCenter bieden wij PCR-testen aan vanaf €32,50 per persoon en antigeentesten vanaf €19,50 per persoon.* Vanwege de snel veranderende maatregelen, raden we aan om tot ongeveer 1 week voor vertrek te wachten met het boeken van een test. Wil je toch vast een test bijboeken? Ga dan naar deze pagina.

Bekijk voor meer informatie over de test via Eliza was here de FAQ hieronder.

 

 

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld door Eliza was here in samenwerking met HealthCheckCentre op basis van informatie verstrekt door de Nederlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaarden Eliza was here en HealthCheckCentre geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.