PCR-test voor jouw vakantie

  1. Home
  2. Corona
  3. PCR test

Eenvoudig de PCR-test boeken bij Eliza was here

Zonder zorgen op reis

Je kunt weer naar ongerepte plekjes reizen! Om veilig op reis te kunnen, is het voor sommige bestemmingen verplicht om een PCR-test of Antigeen (snel)test af te nemen. 

Gratis test t/m 30 september 2021

Tot en met 30 september 2021 biedt de overheid gratis testen aan. Wil je gebruikmaken van de gratis test maar heb je al een test geboekt via Eliza was here? Via ‘Mijn Eliza’ kun je jouw geboekte PCR-test annuleren. Binnen 14 dagen krijg je het bedrag teruggestort op jouw rekening.

Bekijk voor meer informatie over de gratis tests van de overheid de FAQ hieronder.

Testen vanaf 1 oktober 2021
Vanaf 1 oktober 2021 kun je voor een voordelig tarief van €40,- een test boeken via Eliza was here bij hetHealthCheckCenter. Vanwege de snel veranderende maatregelen, raden we aan om tot ongeveer 1 week voor vertrek te wachten met het boeken van een test. Wil je toch vast een test bijboeken? Ga dan naar deze pagina.

Bekijk voor meer informatie over de test via Eliza was here de FAQ hieronder.

Testen bij thuiskomst
Vanaf 8 augustus moet je een negatieve test kunnen laten zien bij thuiskomst als je nog niet volledig gevaccineerd bent of een corona herstelbewijs hebt. Dit betekent dat je op bestemming een test moet doen. Als je een vakantie boekt via Eliza was here, faciliteren wij deze antigeentest op onze kosten. Je ontvangt hier meer informatie over via een PDF toegevoegd bij je tickets en vouchers, ongeveer 1 week voor vertrek. Test je positief op bestemming? Neem dan contact op met jouw reisverzekering. Indien je geen verzekering hebt afgesloten, faciliteert Eliza was here het verblijf gedurende jouw quarantaine en jouw terugvlucht.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld door Eliza was here in samenwerking met HealthCheckCentre op basis van informatie verstrekt door de Nederlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaarden Eliza was here en HealthCheckCentre geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.