Waar moet ik rekening mee houden bij het ophalen en terugbrengen van de huurauto?

Gewijzigd op 17 Aug 2023

Tijdens ophalen: 
  • De borg wordt van je creditcard afgeschreven – houdt dus rekening met een tijdelijk lagere bestedingslimiet. Na de huurperiode stort de lokale partner het bedrag binnen 10 werkdagen weer terug. De creditcardmaatschappij heeft vervolgens enige tijd nodig voor de verwerking van jouw af- en bijschrijvingen. Binnen welk termijn het gereserveerde of afgeschreven bedrag weer zichtbaar is, is afhankelijk van jouw creditcardmaatschappij.
  • Sluit geen extra verzekeringen af bij het ophalen van de huurauto. Deze is volledig verzekerd. De NoRisk Garantie is een Nederlandse verzekering. Mocht je schade hebben tijdens je vakantie dan moet je akkoord gaan met het afschrijven van het schadebedrag. Het afgeschreven bedrag kun je na terugkomst van de vakantie claimen.
  • Loop voordat je de huurauto meeneemt naar je vakantieadresje nog een rondje om de auto om eventuele eerdere schade te noteren.
  • De autohuurvoucher kun je digitaal vanuit de portal of app als PDF variant openen en bij de balie aan de verhuurder tonen. Je dient te allen tijde in de mogelijkheid te zijn om de autovoucher per e-mail naar de verhuurder te sturen wanneer zij hier naar vragen.
Tijdens terugbrengen: 
  • Lever de huurauto in met de benzinestand zoals deze was toen je de auto ophaalde. Meestal is dit vol-vol. Het is raadzaam geen andere afspraken te maken, je bent dan duurder uit.
  • Vergeet niet je privébezittingen mee te nemen.
  • Bewaar het huurcontract, dat lokaal getekend is, tenminste 8 weken.
  • Bewaar, in geval van schade, het schaderapport tenminste 8 weken.
Malta
Als je op vakantie gaat naar Gozo, land je op de luchthaven van Malta. Je haalt je huurauto op bij de verhuurmaatschappij en rijdt vervolgens naar Cirkewwa. Dit is de haven van Malta, waar je de ferry neemt naar Mgarr Gozo. Je dient zelf een ticket te kopen voor de ferryovertocht. Deze koop je voor zowel de heen- als terugreis in één keer, op de ferry zelf. Na de overtocht van 25 minuten, rijd je vanaf de haven van Gozo naar jouw vakantieverblijf. Op de dag van vertrek neem je de ferry terug vanuit Mgarr Gozo naar Cirkewwa en lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Malta.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren

Vragen over hetzelfde onderwerp

Gerelateerde vragen

Heb jij jouw antwoord niet gevonden?

WhatsApp of bel ons!

WhatsApp ons op het nummer +31102700820. Je kunt ons op hetzelfde nummer ook bellen, houd dan rekening met langere wachttijden.


Openingstijden:

maandag-vrijdag: 09:00-18:00

zaterdag: 10:00-17:00

zondag: gesloten


Bekijk afwijkende openingstijden

Social Media

Stel jouw vraag via een DM op onze socials en wij beantwoorden jouw bericht tijdens de openingstijden:


maandag-vrijdag: 09:00-18:00

zaterdag: 10:00-17:00

zondag: gesloten


Bekijk afwijkende openingstijden

Stuur ons een mail

Je helpt ons om jouw mail te sturen via ons contactformulier. Houd rekening met enkele dagen verwerkingstijd, afhankelijk van de drukte.