Promotion

Fly & drive Madeira

  • Home
  • fly-drive-madeira

Niet vaak zag ik zoveel tinten groen als op Madeira. Maar niet alleen groen: ook rood, geel, oranje... Niet helemaal vreemd, want dit Portugese eiland wordt gesierd door bloemen. Mijn beste tip: boek een fly & drive naar Madeira, zodat je de meest unieke plekjes met een huurauto kunt ontdekken!

Op ontdekkingstocht met een fly & drive op Madeira

Dwalend over bergweggetjes keek ik op Madeira mijn ogen uit. Zo nu en dan doemde de Middellandse Zee in de verte voor me op. Schitterend vind ik het: rijden op dit soort prachtige plekken op aarde! Dat fijne uitzicht op zee hield ik nog even vast bij één van de kleinschalige plekjes die ik ontdekte op Madeira: Quinta da Quebrada. Zo’n plekje waar het uitzicht voor zich spreekt. Waar eigenlijk niet de juiste woorden voor bestaan. Zó mooi... Gelukkig ontdekte ik op Madeira nog veel meer van zulke plekjes waar je urenlang kunt wegdromen en waar tijd niet lijkt te bestaan!

Met een huurauto naar onontdekte plekjes op Madeira

Wat ben ik altijd weer blij met mijn huurauto op reis! Zo ook op Madeira. Hij bracht me al eens naar het natuurpark Nova Levada, waar ik het pittoreske plekje Colina da Faja ontdekte. Middenin de Portugese natuur, met wandelmogelijkheden te over. ‘s Avonds kroop ik hier met een goed boek bij de haard. De stilte die hier in de avonduren heerste was onbetaalbaar! Een week later ontdekte ik ook nog eens het vakantie-adresje Quinta do Arco: verscholen gele woningen met zwembad, waar ik me in een idylle waande. Zo zie je maar: de mooiste plekjes vind je écht alleen als je van de gebaande paden vertrekt...

Je kunt ook een rondreis bij mij boeken. Als je verschillende accommodaties of bestemmingen wilt combineren kun je een offerte op maat aanvragen.

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's