Promotion

Fly & drive Toscane

  • Home
  • fly-drive-toscane

Ik had op televisie in Nederland al heel wat Italiaanse films gezien voordat ik voor het eerst zelf voet op Toscaanse bodem zette. Het waren die films die me deden besluiten: ik boek een fly & drive naar Toscane en ik ga dat sprookjesachtige gevoel zélf ontdekken! En zo vertrok ik, met het vliegtuig naar Pisa, waar een huurauto op me wachtte. Deze reed me vervolgens door glooiende landschappen naar de meest pittoreske plaatsjes… De films logen er niet om: Toscane is écht sprookjesachtig mooi!

Op ontdekkingstocht met een fly & drive in Toscane

Het voelt voor mij als ultieme vrijheid: een huurauto op vakantie! Daarmee kan ik van de gebaande paden af, op zoek naar de mooiste adresjes en plekjes. En dat is precies wat ik ook tijdens mijn vakanties in Toscane deed. Kronkelend over smalle weggetjes ontdekte ik zo het prachtige plekje Fattoria Casabiance. Een eeuwenoude boerderij, waar ik talloze wijnen uit de streek te proeven kreeg van de eigenaresse. En dan dat zwembad… Hier, te midden van de Toscaanse heuvels, was er van stress al snel weinig sprake meer bij mij!

Met een huurauto op roadtrip door Toscane

Al mijn vrienden weten inmiddels hoe verzot ik ben op roadtrippen. Daarom boek ik altijd een huurauto bij mijn reizen. Als het even kan, draai ik mijn raampje open, laat de Italiaanse zon naar binnen schijnen en geniet van de mooiste heuvellandschappen terwijl Italiaanse liedjes uit de radio klinken. En wat ik het allerleukste vind? Onderweg stoppen bij een lokale (wijn)boer, om het échte Italië te proeven!

Je kunt ook een rondreis bij mij boeken. Als je verschillende accommodaties of bestemmingen wilt combineren kun je een offerte op maat aanvragen.

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials