Promotion

Meivakantie 2019

Meivakantie 2019

Het ideale moment om er even lekker tussenuit te gaan

Het lentebriesje dat zachtjes door je haar waait, de temperatuur die langzaam begint te stijgen, krokussen die af en toe weer verschijnen: dit is mijn favoriete tijd van het jaar. Kan jij ook zo genieten van het voorjaar?

Tijdens de meivakantie ga ik er het liefst even lekker tussenuit. Bijvoorbeeld om een nieuwe bestemming te ontdekken, of juist een oude favoriet te bezoeken. Vaak neem ik tijdens de meivakantie even de tijd om te genieten van de opbloeiende natuur en kom ik lekker tot rust.

Een van mijn favoriete bestemmingen om te bezoeken in de meivakantie is Madeira. Dit bloemeneiland komt tijdens de lente helemaal tot leven. Hier maak ik eindeloze wandelingen, ga ik op ontdekkingstocht bij de watervallen of geniet ik van de heerlijke lokale wijnen.

Ook in Spanje kan ik altijd ultiem genieten tijdens de meivakantie. Bijvoorbeeld op Tenerife of Gran Canaria, waar het in deze periode al lekker warm begint te worden. Hier voel je de eerste lente zonnestralen op je gezicht schijnen terwijl je geniet van prachtige uitzichten over zee.

Jouw meivakantie in 2019

De datum van de meivakantie in 2019 is in heel Nederland hetzelfde, namelijk van 27 april tot en met 5 mei. Wil jij ook graag op ontdekkingsreis deze meivakantie? Bekijk hieronder mijn favoriete plekjes en laat je inspireren!

Sorteer op:

 • Helaas, ik heb geen resultaten kunnen vinden voor ''

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Kan ik je ergens mee helpen, ga naar de servicepagina

  Bekijk alle vakanties

  Of ga terug naar de homepage