• Home
 • Service & Contact
Service & Contact
 • Combinatiereis aanvragen

  Dit veld is verplicht Vul een geldige naam in
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht Vul een geldig telefoonnummer in

  Eliza was here vindt jouw privacy belangrijk en zorgt dat jouw gegevens worden verwerkt volgens de privacy verklaring.

  Verstuur
 • Algemene vragen

  Dit veld is verplicht Vul een geldige naam in
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht
  Dit veld is verplicht Vul een geldig telefoonnummer in

  Eliza was here vindt jouw privacy belangrijk en zorgt dat jouw gegevens worden verwerkt volgens de privacy verklaring.

  Verstuur

Een boeking maken

De door mij ontdekte plekjes kun je alleen bij mij boeken, dus niet bij een reisbureau. Je kunt via de website boeken of telefonisch. De snelste manier is boeken via de website. Alle bestemmingen en accommodaties staan duidelijk gerangschikt met de juiste prijzen. Je ziet exact dezelfde beschikbaarheid als mijn collega's op kantoor en boekt jouw vakantie direct in ons systeem. Direct na het vastleggen van de boeking ontvang je een bevestiging per email.

Waarom is mijn boeking op aanvraag?

Wanneer je een boeking op aanvraag maakt, betekent dit dat ik bij de eigenaar ga navragen of er nog beschikbaarheid is. Ik ga mijn best doen om zo snel mogelijk duidelijkheid te geven of jouw vakantie definitief door kan gaan, dit doe ik uiterlijk binnen 5 werkdagen. Als de eigenaar aangeeft dat er nog plek is, gaat de vakantie door en ontvang je automatisch een bevestiging van mij. Mocht het zo zijn dat er helaas geen plekje meer vrij is, dan zal ik je een passend alternatief bieden. Uiteraard neem ik dan contact met je op!

Handig: Mijn Eliza was here

In Mijn Eliza was here kun je allerlei details met betrekking tot jouw boeking bekijken, zoals de status van je betaling en de voorlopige vluchttijden, als die bekend zijn. Ook kun je hier gemakkelijk de informatie over de bestemming en accommodatie nalezen en betalingen via iDeal of creditcard in orde maken.

Als je emailadres bij ons bekend is, ontvang je binnen 24 uur na de boeking een e-mail met een inlognaam en password. Met deze gegevens kun je inloggen op Mijn Eliza was here .

Betaling algemeen

De aanbetaling dient binnen 7 dagen na boeken op onze rekening te staan en bestaat uit:

 • • het calamiteitenfonds (100%)
 • • kosten voor de eventueel afgesloten annuleringsverzekering (100%)
 • • eventuele poliskosten bij afgesloten verzekering (100%)
 • • 30% over de overige reisonderdelen

Let op: Boek je een vliegvakantie naar Toscane, Umbrië, Lazio, Sardinië, Puglia, Costa de Lisboa, Noord-Portugal, Catalonië of Alicante? Dan betaal je naast de standaard aanbetaling ook de kosten voor de vluchten en ruimbagage. Dit geldt ook voor de bestemming Cyprus wanneer je vakantie een reisperiode heeft tussen 1/11/2019 en 31/03/2020.

De kosten voor de vlucht vind je terug op de factuur die je ontvangt na de boeking.

De hoogte van de aanbetaling van jouw vakantie kun je terugvinden op jouw factuur.

Het restbedrag dient zes weken voor vertrek aan Eliza was here betaald te zijn. Vertrek je binnen 6 weken? Dan dien je na ontvangst van de factuur direct de gehele reissom over te maken.

Indien je binnen twee weken vertrekt, kun je de reissom op één van onderstaande mogelijkheden betalen.

Spoedoverboeking

Als je binnen twee weken na je boeking vertrekt, kun je de reissom via een spoedoverboeking of creditcard betalen. Vermeld hierbij altijd je boekingsnummer.

Eliza was here

BIC/Swift code: RABONL2U
Ibancode: NL18 RABO 0127 4824 66

Creditcard betaling

Zowel op de website als in Mijn Eliza Was Here kun je betalen met credit card (Mastercard / Visa). Na het boeken ontvang je een bevestiging met inloggegevens voor Mijn Eliza Was Here. Hierin kun je onder andere jouw betaling nakijken. Het is ook mogelijk om hier via credit card of andere betaalwijze zoals iDeal de eventuele restbetaling te doen.

Indien je problemen hebt met het betalen kun je contact opnemen met Eliza was here. Het telefoonnummer van de administratie; +31 (0)102700820. Je kunt dan telefonisch betalen met je creditcard.

Tele-/internetbankieren

Indien je gebruik wilt maken van tele- of internetbankieren, dan is dat eveneens mogelijk. De enige voorwaarde is dat je een spoedoverboeking doet. Bij vertrek binnen een week raad ik het gebruik van internetbankieren af. Betalingen zijn dikwijls langer onderweg dan je verwacht en een "printscreen" wordt niet geaccepteerd als betalingsbewijs. Als de betaling niet op tijd binnen is loop je het risico dat je jouw reisbescheiden niet op tijd in huis hebt en/of dat je de reissom nogmaals moet voldoen op een van de eerder genoemde mogelijkheden. Zodra we de reissom echter voor de tweede keer ontvangen, wordt deze direct teruggestort op de door jou opgegeven rekening.

Betaling uit het buitenland

Betaling vanuit het buitenland is een optie! Indien je niet in Nederland woont, dan kun je een storting doen doormiddel van een IBANcode (IBAN: NL18RABO 0127 482 466) en BICcode (BIC: RABONL2U).

Annuleren

Heb je een leuk vakantieadresje gevonden, maar wil je er nog even over nadenken of thuis overleggen? Als je een boeking maakt kan je deze in veel gevallen binnen 3 dagen kosteloos annuleren. De aanbetaling wordt dan teruggestort. Let op, voor pakketreizen geldt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen dus niet.

De mogelijkheid om jouw boeking kosteloos te annuleren geldt niet voor de volgende situaties:

 • • Vliegreizen naar Toscane, Umbrië, Lazio, Sardinië, Puglia, Costa de Lisboa, Noord-Portugal, Catalonië of Alicante kunnen niet kosteloos worden geannuleerd. Al deze vliegreizen worden bij annulering 100% doorbelast. Dit geldt ook voor de bestemming Cyprus wanneer je vakantie een reisperiode heeft tussen 1/11/2019 en 31/03/2020. Deze vliegreizen kunnen enkel geannuleerd worden volgens de voorwaarden van Transavia.
 • • Vakanties met vertrek binnen 6 weken of boekingen op aanvraag kunnen ook niet kosteloos worden geannuleerd.

De vakantie kan op de volgende manieren geannuleerd worden:

 • Online: Login op Mijn Eliza. De logingegevens heb je per mail ontvangen. Links vind je een menu item "Boeking annuleren".
 • Per mail: Stuur een e-mail onder vermelding van je boekingsnummer naar annulering@elizawashere.nl. Let op dat de annulering vanuit het e-mailadres van de hoofdboeker moeten worden verstuurd.

Let op! Wanneer je een boeking annuleert gelden de voorwaarden van Eliza was here.