link rel="alternate" hreflang="nl-NL" href="https://www.elizawashere.nl/unieke-familievakantie" />
Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Unieke familievakantie

Paradijs voor kinderen

Perfecte adresjes voor jonge gezinnen

  1. Home
  2. Unieke familievakantie

In alle rust genieten en toch een vakantie met kinderen? Dat kan! Bij mijn adresjes vier jij samen vakantie op een bijzondere en toch kindvriendelijke locatie. Het fijne is: bij mijn vakanties kun je kiezen voor een autovakantie of een vliegvakantie, dus je beslist zelf hoe je met je kinderen het liefste op reis gaat. Kies je voor een vliegreis, dan krijg je bij mij een huurauto inclusief zodat je met het gezin eenvoudig eropuit kunt. Bekijk snel mijn mooiste ontdekkingen voor een kleinschalige familievakantie naar de zon.

Veel van mijn kindvriendelijke vakantie-adresjes hebben een zwembad erbij dat geschikt is voor kinderen. Dat is heerlijk, want terwijl jouw kinderen een plons nemen, duik jij lekker in dat boek waar je al zo lang naar uitkeek. Dat is ultiem vakantie vieren voor iedereen... Zij blij, jij blij.

Ik vind soms van die pareltjes waar aan alles lijkt gedacht. Zo ook het vermaak van kinderen. Een grasveld met speeltoestellen, zwembaden en soms zelfs speelruimtes binnen maken de vakantie ook voor de kleintjes een feestje. Dat is zorgeloos vakantie vieren.

Lokale gerechten proeven vind ik zo leuk! En daarom kies ik vaak een adresje met een authentiek restaurant erbij. Zo geniet je van culinaire hoogstandjes terwijl de kleine op bed ligt. Babyfoon mee en genieten van een avond uit. En het fijne is: je hoeft niet meer terug te rijden...

Paradijsjes voor kinderen

Goed om te weten: bij veel adresjes kun je een babybedje en -stoel huren, dat hoef je dus niet mee te nemen. Ik deel je een aantal van mijn favorieten hieronder, met een korte vliegtijd. Dat is wel zo lekker met kinderen.

Vakantie appartement Portugal

Op vakantie met de kleintjes

  • Comfortabele adresjes
  • Paradijs voor kinderen
  • Overal is rekening mee gehouden
  • Een fijne familievakantie

Mijn favoriete verblijven met een korte reistijd