Promotion

Vakantiehuis Andalusië

  • Home
  • vakantiehuis-andalusie

Vakantiehuis Andalusië

Als ik denk aan de vakanties die ik doorbracht in Spanje, gaan mijn gedachten al gauw naar dat ene kleinschalige vakantiehuis in Andalusië. Middenin een dorpje met alleen maar witte huisjes, bovenop de Spaanse heuvels… Dat is dan ook wat ik het liefste doe: mijn vakantie vieren ver weg van de massa, op unieke plekjes. Het liefst in de buurt van locals; zij weten me altijd weer de mooiste plekken van een land te laten zien.

Het authentieke Andalusië

Zo ook in Andalusië, waar ik Pablo ontmoet in het dorpje waar ik logeer. Samen slenteren we door de straatjes en vertelt hij me honderduit over zijn dorp. Volgens hem is het één van de mooiste streken van Spanje en ik kan niet anders dan hem geloven als ik om me heen kijk. Als mijn blik naar boven dwaalt, kijk ik uit over de bergen van Andalusië, terwijl in de verte de zee ruist. Ja, ik snap de trots van Pablo wel!

Helemaal zen in mijn villa in Andalusië

Teruggekeerd van een wandeling door het dorp met Pablo, voel ik me helemaal ontspannen in mijn villa. Dit is mijn eigen plekje middenin de natuur, in de nabijheid van de locals, ver weg van het massatoerisme. Hier geniet je van rust en privacy, dichtbij het lokale leven. Ook op alle andere plekjes die ik ontdekte in Andalusië ontmoette ik steeds weer bijzondere mensen. Zij zorgen er altijd weer voor dat ik de mooiste dingen zie en hoor, en bovenal helemaal tot rust kom op vakantie!

Verblijf je liever in een villa op één van de Spaanse eilanden? Bekijk dan ook eens mijn vakantiehuizen op Ibiza.

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials