Promotion

Voorjaarsvakantie 2019

 • Home
 • voorjaarsvakantie

Zoek de zon op in het zuiden tijdens de voorjaarsvakantie

“Wat een fijn vooruitzicht Eliza!” mijn goede vriendin Helena kijkt me verrast aan. Ik heb haar net verteld over mijn plannen om in februari het zonnetje in het zuiden van Europa op te zoeken. Op mijn vraag of ze mee wilde zei ze volmondig “ja!”

Ik ben nu alvast een lijstje aan het maken wat we tijdens de voorjaarsvakantie allemaal kunnen doen. In mijn hoofd ga ik al mijn ontdekkingen na. Misschien is Andalusië een goede optie. De kuststreek wordt tenslotte niet voor niks Costa del Sol genoemd. Zelfs de strengste winter kan hier de zon niet wegjagen!

Ook weet ik van mijn vorige bezoekjes aan Portugal dat het in de Costa de Lisboa of de Algarve ook goed toeven is tijdens de voorjaarsvakantie. Ik heb ook altijd al een keer carnaval op Madeira mee willen maken in februari. Met dansende en swingende samba groepen schud je die winterblues zo van je af!

Toen ik mijn goede vriend Juan uit Tenerife belde voor wat tips, nodigde hij ons gelijk uit om bij hem langs te komen. Hij vertelde dat het tijdens de voorjaarsvakantie op Tenerife rond de 20 graden is. Ik zie mezelf al helemaal zitten met een koel glas wijn op een terrasje aan de kust, genietend van de ondergaande zon.

Langzaam wordt de lijst met bestemmingen in mijn hoofd steeds langer. Gelukkig maakt het eigenlijk niet uit waar we tijdens de voorjaarsvakantie heen gaan. Als het zonnetje er schijnt, dan ben ik allang tevreden!

Jouw voorjaarsvakantie 2019

Weet jij al waar jij deze voorjaarsvakantie wilt doorbrengen? Bekijk hieronder mijn favoriete plekjes.

De datum van de voorjaarsvakantie verschilt in Nederland per regio:

Promotion

Noord

16 t/m 24 februari 2019

Bekijk vakanties
Promotion

Midden

23 februari t/m 3 maart 2019

Bekijk vakanties
Promotion

Zuid

23 februari t/m 3 maart 2019

Bekijk vakanties
Sorteer op:

 • Helaas, ik heb geen resultaten kunnen vinden voor ''

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Kan ik je ergens mee helpen, ga naar de servicepagina

  Bekijk alle vakanties

  Of ga terug naar de homepage