• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Megalithari Villas

Marleen
Marleen Toegevoegd op: 26-5-2017

Griekenland Corfu

Genieten! - Heerlijke reis gehad met alles wat je maar kan wensen: zon, zee, vriendelijke mensen, lekker eten en een fantastisch huis met ons eigen zwembad en alle faciliteiten die je kunt bedenken. Het was meer dan genieten!

Koutsounari Traditional Cottages

Stephanie
Stephanie Toegevoegd op: 26-5-2017

Griekenland Kreta

Koutsounari - Het was een fantastische vakantie! De cottage is ruim en gezellig ingericht. We hadden prachtig uitzicht op zee en vlakbij kun je lekker eten. Wij vonden dat ideaal want je was zo weer bij de cottage. De omgeving is prachtig maar je hebt wel een auto nodig. Een aanrader om lekker uit te rusten!

Rancho Sierra Azul

Judith & Simon
Judith & Simon Toegevoegd op: 26-5-2017

Spanje Andalusië

"La Dolce Vita" op zijn Spaans - Wij hebben ontzettend genoten van onze eerste kennismaking met Spanje, Andalusië, en dit komt onder andere door de prachtige omgeving, de ligging en inrichting van de Casita van Erik en Anita en hun gastvrijheid. Onze eerste indruk van de Casita, het zwembad, en de vele terrasjes en plekjes om je heerlijk in alle rust terug te trekken was gelijk "wow, wat een paradijsje!". Alles was mooi en fijn en rustig en lekker. Het huisje, de olijfgaarden, het zwembad, het Spaanse eten (super veel tapas gegeten, zie bijgevoegde tapas van Anita gekregen), de gezellig ingerichte terrasjes rondom de Casita, etc. De inrichting van de Casita zelf was voor ons echt Spaans en alles paste goed bij elkaar. Ik was helemaal weg van de tegeltjes op de badkamer. Daarnaast hebben wij heerlijk gegeten tijdens het zelfgemaakte verse ontbijt van Anita en genoten van de vele olijfbomen om ons heen. Erik en Anita stonden ten alle tijden voor ons klaar voor tips en om vragen beantwoorden. Zij hebben erg hun best gedaan ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en dat is hun zeker gelukt. De ligging van dit mooie plekje was voor ons ook ideaal, een uurtje rijden vanaf het vliegveld van Malaga en je kon alle kanten op waaien om natuur en steden te bezoeken zoals Ronda, Granada en Sevilla. Bedankt voor dit fijne verblijf en het is zeker een aanrader! p.s. alles was ook top geregeld door Eliza was here. Heel fijn om op deze manier op vakantie te gaan.

Villas Delight

R KLaver
R KLaver Toegevoegd op: 26-5-2017

Griekenland Kreta

Geweldige plek - Wat een mooie vakantie bestemming, (mei 2017) wel even rijden, mooie villa met zwembad. Sitia leuke plek om 's avonds te gaan eten, stranden van Vai, Xerocampos waren prachtig, en nu nog lekker rustig. Tips van George,de eigenaar, waren erg handig. Door hem beschreven routes klopten goed. Wees ons op mooie strandjes. Goede service ervaren. Echt even weg van de massa. Wij komen zeker terug!!

Kamaria Villas

Ria
Ria Toegevoegd op: 26-5-2017

Griekenland Peloponnesos

Geweldige locatie - Wat een geweldige locatie, de villa's zijn met zeer veel aandacht voor detail ingericht, de tuin waarin de villa's staan is werkelijk heel mooi met een diversiteit aan planten, bloemen en bomen.
Het complex is heerlijk rustig en kom je geheel tot rust, stadjes in de omgeving waar je je prima kan vermaken. In de omgeving kan je prima wandelen, af en toe kom je een loslopende koe tegen die lekker staat te grazen om vervolgens weer op zijn gemakje terug te wandelen naar de boer.
Op Peloponnesos is genoeg te bekijken, oude stadjes, tempels, kortom voor een ieder genoeg te doen. Wij gaan zeker terug naar Kamaria villa's

White Village

Cindy Guchelaar
Cindy Guchelaar Toegevoegd op: 25-5-2017

Griekenland Rhodos

Geweldig - Wat een heerlijke plek om een week vakantie te vieren. De villa was erg mooi, schoon en netjes. Ondanks dat we laat arriveerden, werden we hartelijk ontvangen. In de directe omgeving zijn voldoende leuke tavernes/restaurants om een hapje te eten. De medewerkers van White Village kunnen je aan leuke adresjes helpen. Wij hebben een topweek gehad hier, echt wel een aanrader!

Casa Campos

Linda
Linda Toegevoegd op: 25-5-2017

Griekenland Lefkas

Heerlijk eiland en toplocatie. - Wat een leuk eiland, Lefkada. Zeker in mei weinig toeristen en voornamelijk de locals die uit eten gaan. In het hoogseizoen is het een stuk drukker, dat zeggen de Grieken zelf en is ook te zien aan de terrassen en aanbod souvenirs. Eiland is groen, mooie stranden en wandelroutes. Dagje vaste land, bijv. Parga is uurtje rijden. Bij Casa Campas ontbreekt het aan niets. Leuk, schoon, lieve mensen..... Fietsen zijn top en autoverhuur verliep soepel. Ligging casa campos is perfect. Dicht bij stadje maar toch ook lekker buiten. Alles goed te voet en per fiets bereikbaar. Wij geven de vakantie een 10!

Pleiades

Yvette
Yvette Toegevoegd op: 24-5-2017

Griekenland Samos

Wat een mooie plek! - Een fantastische locatie! Net buiten het dorp liggen in een prachtige, goed onderhouden bloementuin en tussen de olijfbomen drie schattige huisjes met een ruim terras. Uitzicht op zee en de bergen (waanzinnig!). Er is niet gelogen in de omschrijving van Eliza, eigenlijk is het nog mooier (zeker in voorjaar wanneer alle bloemen in bloei staan). In ieder huisje zijn twee appartementen. In de tuin heeft de eigenaar nog 2 nieuwe huisjes neergezet waarin nog een studio en drie appartementen te vinden zijn. De eigenaar Georgios en zijn vrouw zijn gastvrij en vriendelijk. Het zwembad is groot (met een apart kinderbad) en voldoende ligbedden, parasols en ruimte. Je hebt een geweldig uitzicht vanaf het zwembad op de zee en omgeving. De eigenaar serveert op het terras twee heerlijke, flinke salades (tonijnsalade E 7 en Griekse salade E6), zelfgemaakte tzatziki met getoast/gekruid brood. Ook kan je drankjes krijgen tegen schappelijke prijzen. Op 1,5km begint het dorp, een lange weg van enkele kilometers met diverse eettentjes. Wil je echt lekker en Grieks eten ga dan vooral naar Anna's (aan het begin van het dorp Votsalakia) en restaurant Kevin (meer richting Kampos). Bij Anna is geen menukaart en kan je in de keuken kijken wat ze heeft gekookt. Je eet in de tuin onder de bomen, heel gezellig. Bij Kevin kan je van de menukaart eten, maar ook aangeven wat je graag zou willen en de volgende avond staat het klaar! Voor E28 - E40 (garnalen) kan je gemakkelijk uit eten met 2 personen (twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en wijn/fris). In het dorp zijn ook diverse supermarkten, bakker, winkeltjes, barretjes en strandjes met ligbedden en parasols (kiezelstrand). Ook in omliggende dorpen leuke eettentjes aan haventje (Kampos Marathonkampos) en strand (Limnionas). Appartementen zijn ruim, groot terras en de matrassen zijn eens niet keihard wat meestal het geval is in Griekenland. Dagelijks worden de prullenbakken geleegd. Theedoeken, broodrooster en waterkoker aanwezig. Terrein keurig onderhouden en alles is schoon en fris. Wifi werkt ook in de appartementen. Geen douchegordijn maar een glazen douchewand, stuk frisser/schoner en ruimer. Hor voor de ramen. 45 a 50 minuten rijden naar de luchthaven. Weg is goed te doen en goed te vinden. Op Samos zijn diverse leuke stadjes en mooie strandjes. Een plek om terug te komen! Aanrader voor iedereen die van rust, natuur en Griekenland houdt!

Appartement Aposperites

Joke Welling
Joke Welling Toegevoegd op: 24-5-2017

Griekenland Kreta

Rustige plek - Na een bochtige steile bergweg en daarna een afdaling en een ritje door de vallei kom je in Drosia. In het dorp is niks te beleven, de dichtstbijzijnde supermarkt vindt je in Pérama, ruim 20 minuten met de auto. De accommodatie is prima, de ontbijtjes die George op je terras serveert zijn lekker. Je hebt een prachtig uitzicht vanaf je terrasje. Het zwembad is niet groot maar goed te doen om even af te koelen. Wel een irritant blaffende hond bij de buren! Je hebt vanuit het zwembad een mooi uitzicht op de berg Ida. We hebben 1x in het dorp gegeten, wij vonden het niet zo.....Dus zijn we 's avonds meestal naar Bali Beach gereden (half uurtje), daar zijn goeie restaurants te vinden en ook een beetje vertier. Strand van Préveli is een aanrader, Arkadiklooster is interessant, pottenbakkersdorpje Margarites is ook leuk. Genoeg te beleven in de omgeving maar zonder auto kom je nergens!

Rancho Sierra Azul

Dolf en Floor
Dolf en Floor Toegevoegd op: 24-5-2017

Spanje Andalusië

Super - Onze week bij Anita en Erik was super. Was een goed uitgangspunt om al de mooie plekjes te bezoeken. Erik reed zelfs een stukje mee zodat we de goede afslag konden nemen. Het was een leuke week. Goed verzorgd ontbijt. Zeker een aanrader.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe
Om Eliza was here goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent. Wijzig cookie instellingen