• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Quinta do Tio Graca

Cees & Yvonne
Cees & Yvonne Toegevoegd op: 12-1-2017

Portugal Algarve

Heerlijke vakantie! - Wij zijn net terug van twee weken vakantie (dec 2016) in Boliqueime en hebben genoten van de zon, de rust, de leuke uitstapjes en het huisje zelf. Wij zaten in het tweekamerappartement, dat is het middelste huisje van de drie. Groot voordeel van dit huisje vonden wij de ruime eet/-woonkamer, en vanuit de slaapkamer op de eerste verdieping loop je zo een groot, eigen dakterras op (met ligbedden). Dat was echt ons plekje. Verder een zeer comfortabel (en groot) bed, dus prima geslapen. Wel wat last van muggen 's nachts. De keuken is vrij klein en laag, maar volstaat. En niet te vergeten: elke dag sinaasappels geplukt voor een vers glas jus bij het ontbijt. Daar worden wij blij van!

Tramonto Suites

Simone
Simone Toegevoegd op: 11-1-2017

Griekenland Kefalonia

Geweldig! - Afgelopen augustus hebben wij Kefalonia bezocht en verbleven in Tramonto Suits. Het was geweldig. Van de luchthaven kun je rijdend, maar ook met de boot. Beide optie's zijn ongeveer een uur naar Tramonto Suits. De kamer was prachtig en met een schitterend uitzicht. Het is er heerlijk rustig, uit de toeristische omgeving. In de buurt heb je prachtige stranden zoals Vatsa en Petani beach. Aangezien het niet toeristisch is, betaal je relatief weinig voor eten en drinken. Een verse jus, met cola en een grote fles water wat bezorgd werd bij je bedje op Petani, betaalde we 5,50 euro. Zodra je richting Argostoli gaat worden de prijzen meer Europees. Met de auto kun je het eiland super goed zien. In het resort zelf zorgen de eigenaars dat het je aan niets ontbreekt. Ook daar kun je een heerlijk hapje en drankje nuttigen. Ze helpen je graag en hebben vele goede tips voor restaurantjes E.d. Wij waren 10 dagen op Kefalonia en dat was prima. Wij hebben gerelaxt, maar ook veel bezocht. Het eiland is dan ook prima te zien in 10-12 dagen. Let op, wij hadden geen upgrade gedaan voor de auto en kregen standaard de fiat Punto. Kortom een prachtig eiland en als je heerlijk rustig uit het tourisme weg wilt met een super uitzicht, dan is Tramonto iets voor jou! Een geweldig mooi resort!

Finca Isabel

Michel
Michel Toegevoegd op: 11-1-2017

Spanje Lanzarote

Fijne vakantie - Met kerst bijna twee weken bij Finca Isabel geweest. Fijn appartement, ruim genoeg voor 2 volwassenen en 3 kinderen. Van kou hebben wij weinig gemerkt, er stonden kleine radiators die s avonds genoeg warmte boden. Speciale dank voor onze gastvrouw Clara, die enorm haar best doet om het de gasten naar de zin te maken. Tips; via park Timanfaya naar Playa Blanca rijden, en dan het strand bij winkelcentrum Papagayos opzoeken (stukje rustiger en met een fijn eettentje). Eten bij Mezzeluna in Tinajo, heerlijk en niet duur. De tocht op de kamelen was spotgoedkoop en genieten voor de kids. De markt in Haria op zaterdag is leuk. En wil je naar het piratenmuseum in Teguise, moet je geen last hebben van hoogtevrees...

Finca Mirador Bandama

H.van Dormalen
H.van Dormalen Toegevoegd op: 10-1-2017

Spanje Gran Canaria

Dhr - We hebben een erg fijne week gehad. Het eiland is erg afwisselend. Het appartement is erg smaakvol ingericht. Schoon en een fantastisch uitzicht.. Een extra toevoeging is de jagouzzi, dat maakte de vakantie compleet.

Finca Las Longueras

Jan Ruardy
Jan Ruardy Toegevoegd op: 10-1-2017

Spanje Gran Canaria

Vallei van Agaete, paradijsje! - Wij verbleven van 25 dec.2016 tot 1 januari 2017 in deze prachtige omgeving. Junior Suite 1. Zeer geriefelijke, schone suite. Goed bed, heerlijke douche. De Finca is prachtig en ligt in een paradijselijke omgeving. Heerlijk rustig, Je ziet de andere gasten alleen bij het ontbijt. De sfeer is bijna sereen. Genieten! Wij kwamen voor de rust, wandelen en met de huurauto mooie dorpjes bezoeken. Dat is gelukt. Arucas ( mooie kerk, imposant) Firgas ( watervaltrappen) Teror ( mooi stadje in de bergen) Wandelen in de Vallei van Agaete, er loopt een pad langs de Finca een stukje de bergen in. Fijne wandeling, niet lang, maar b.v. even na het ontbijt. Mooie uitzichten. Rijd ook eens naar het eind van de vallei. Het loopt dood, je kunt de auto neerzetten en te voet verder. Prachtige wandeling, weldadige rust. Heerlijke sappige vijgen gegeten, zo van de boom. En niet te vergeten die verrukkelijke zoete sinaasappels. Wat een overdaad! Gran Canaria heeft ons prettig verrast. Alleen de zuidkust vonden wij niet mooi. Grote hotels, massatoerisme. Maar daarom kiezen wij ook voor Eliza. Nu al 3 reizen gemaakt met Eliza en het waren altijd unieke plekjes waar we verbleven. Het enige stadje was nog leuk is aan de zuidwest kust is Puerto de Mogan. Wel toeristisch, maar sfeervol, vooral het oude gedeelte rond de haven. Ga niet op vrijdag ( zoals wij, foutje) dan is er markt en héél erg druk! Al met al een heerlijke vakantie gehad. Wolkje/zonnetje, blauwe hemel, 20 tot 23 graden. En dat met de kerstdagen en oud en nieuw! Heel bijzonder. Bedankt Eliza! We hopen nog veel mooie reizen ''met je'' te maken. Jan en Mieke Ruardy uit Scheveningen.

Hotel Borgo Pantano

Bob Driessen
Bob Driessen Toegevoegd op: 9-1-2017

Italië Sicilië

Heerlijk relaxen en genieten - Wat een heerlijke plek om te verblijven. Een prachtig complex met grote tuin inclusief mooi zwembad, ligbedjes, kussen, hemelbedden, hangmatten en buitenlunch fen bar faciliteiten. Mooi kamers en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Personeel spreekt Engels en geeft goede adviezen. Ook de eigenaresse wil je met alles helpen en komt reelmatig een praatje maken tijdens het ontbijt. En wat een geweldig ontbijt ik heb nog nooit zo´n grote keuze gezien. Alles vers bereid en grote variaties. De kok komt aan je tafel de laatste lekkernijen brengen. Mooi Restaurant en een groot dakterras heerlijk bij het ontbijt met uitzicht op de omgeving.Ook in glutenvrij en lactosevrij wordt ruim voorzien. Heerlijke verse koffie zoveel als je wilt. Ook tijdens de steeds wisselende avondeten opties. Erg lekker net iets meer aan de prijs. Maar Syracuse is dichtbij, heerlijke stad mooi gelegen met een keur aan eettentjes voor alles wat wils. Wel heb je een auto nodig. Ook hier zijn veel mogelijkheden voor eten, bezienswaardigheden en bars en shoppen.! Ook het strand is niet ver af een mooi zandstrand op 15 min rijden. Heerlijke tijd gehad.

Villas Los Pajeros

Schut
Schut Toegevoegd op: 9-1-2017

Spanje La Palma

Dhr - Bijzonder gastvrij ontvangen, fles wijn, bloemen in vaas, kerststuk op tafel, 2 fruitschalen gevuld met vers fruit. Op oudjaarsdag fles Cava en druiven ontvangen. Gratis gebruik van open haardhout, schoon en verzorgd (groot) huis met alles er op en er aan, praktisch en comfortabel ingericht, een prachtige, zeer verzorgde tuin met mooi tuinmeubilair. Erg vriendelijke behulpzame mensen en uitstekende schoonmaakservice. Bedden werden iedere doordeweekse dag opgemaakt, bovendien werden dagelijks handdoeken en keukendoeken verschoond. Verder hebben enorm genoten van de relaxte sfeer die heerst op het eiland, het lekkere (goedkope) eten en de prachtige natuur. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Castellare di Tonda

Di Marcantonio Claudia
Di Marcantonio Claudia Toegevoegd op: 9-1-2017

Italië Toscane

Castellare di Tonda - Schitterende locatie en uitvalsbasis om de belangrijkste steden en dorpen van Toscane te bezoeken, ook zeer kindvriendelijk.

El Caserio de Guime

Fam. van der Kelen
Fam. van der Kelen Toegevoegd op: 8-1-2017

Spanje Lanzarote

Super relaxen - Kerst en oud/nieuw ontvlucht en de rust opgezocht in het dorpje Guime. 10 min. rijden van het vliegveld en de kust. Er is 1 goed uitgeruste mini supermarkt (dagelijks verse broodjes) en 1 klein barretje in het dorp. De drie geschakelde huisjes hebben elk een ommuurde privé tuin met eigen zwembadje, bbq-plaats, ligbedden+ parasol en een heerlijk half overdekt terras met degelijk meubilair. De huisjes zijn sfeervol ingericht en voor de "verwende" toerist is alles aanwezig. Volledig ingerichte keuken (koffiezetapp, waterkoker, broodrooster,grillpan, enz). Een heerlijke zitbank, sateliet tv, goed werkend wifi, wasmachine, ruime badkamer met douche/ligbad- toilet, bidet, föhn en wastafel, verwarming voor de koude avonden. Het is prettig thuiskomen als je met de auto op eilandverkenning bent geweest. Enig nadeel in de relatief donkere huisjes is de sfeerloze verlichting, hoog opgehangen aan de muren. Zorg bij aankomst dat je het telefoonnummer van de eigenaar bij de hand hebt want er is niemand. Na 10min komt er dan een mevrouw die alleen Spaans spreekt!! de sleutel brengen. De hele vakantie niemand meer gezien... niet echt sympathiek. Restaurants in buurdorp St. Bartolomé 2km, Puerto del Carmen, Arrecife, Playa Honda (15-20min). Tip: eet vis; vers,veel en relatief goedkoop. De inlandse witte wijn en rosé is top. Al bij al een fijn plekje om heen te gaan.

Hotel Casona de Yaiza

Ton
Ton Toegevoegd op: 8-1-2017

Spanje Lanzarote

Casona de Yaiza - Klein hotel met 10 kamers. Wij verbleven in kamer 6, prachtig ruim met veel details zoals muur- en plafond schilderingen. Nadeel geen koelkast op kamer. Het hotel zelf is uniek met veel houten details binnen en buiten en een kunstexpositie in een ruimte onder het hotel. Nadeel van de kleinschaligheid is de personele bezetting die er maar zeer beperkt is. 'S morgens voor het ontbijt, goed maar niet bijzonder, en vanaf 14.00 tot 22.00 voor een (kleine) lunch en het avondeten. Na sluiting van het restaurant is er geen mogelijkheid om nog iets te drinken. Het hotel was zelfs op 2 dagen helemaal dicht na het ontbijt (!). Yaiza is een (dood)stil plaatsje met een paar (middelmatige) restaurants. De tapasbar Stop is authentiek. Prima als uitvalsbasis om het eiland te verkennen. El Golfo is een aanrader met goede visrestaurantjes aan zee. Onze persoonlijke mening geen goede prijs/kwaliteits verhouding waarbij de prijs vooral op de bijzondere kamer lijkt te zijn gebaseerd.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe
Om Eliza was here goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent. Wijzig cookie instellingen