• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Casas las Mayoralas

Annemiek Van den Steen
Annemiek Van den Steen Toegevoegd op: 21-4-2017

Spanje Andalusië

Prachtige rustige plek - De locatie is prachtig, rustig en net zo mooi als op de foto. Heel aangenaam verblijf. De inrichting van het huisje vinden wij absoluut niet geschikt voor vijf volwassenen. Het tweepersoons bed is vrij klein. De eenpersoonsbedden kraken ontzettend hard. De bank is volledig doorgezeten. Mensen die snel wakker worden van geluiden zullen daar veel last van hebben. Er is geen waterkoker in het huisje, slechts een heel klein steelpannetje en een zware snelkookpan. Handig dus om zelf een waterkoker mee te nemen. In tegenstelling tot wat in de omschrijving staat is er geen bakkerij of Broodservice op het complex. Wel een goede bakker op 10 minuten rijden, die elke dag geopend is.

White Village

Evert Malestein
Evert Malestein Toegevoegd op: 20-4-2017

Griekenland Rhodos

Heerlijk & ontspannend - Wij hebben een heerlijk weekje in april doorgebracht in White Village. wij waren de 1e gasten in het nieuwe gedeelte van white village. Ondanks onze late aankomst kregen wij een warm welkom van Manos en Marina en zij hebben er alles aan gedaan het ons naar de zin te maken. De Oostkust hebben wij redelijk verkend en het gebied rond Lachania vonden wij qua natuur het mooiste gedeelte. Lachania is een echt authenthiek dorp op loopafstand en de taveerne Platanos is een aanrader, iedere avond met veel smaak en plezier gegeten. White Village is kleinschalig met veel privacy met leuke faciliteiten als bibliotheek, fitness en mountain-bike verhuur. En de villa's zijn gewoon prima van (bijna) alle gemakken voorzien. Helaas moesten wij enkele dagen eerder vertrekken wegens omstandigheden en daarmee heeft Manos ook uitstekend geholpen. Zoek je rust, ontspanning, echt Griekse sfeer en niet echt behoefte aan veel vertier dan is dit een absolute aanrader, geen spijt......

White Village

Hilde en Luc
Hilde en Luc Toegevoegd op: 19-4-2017

Griekenland Rhodos

Heerlijk vertoeven - We hadden een heerlijke tijd in White Village. We werden er heel vriendelijk onthaald, ook al was het al erg laat. Onze 'villa' was helemaal nieuw.... en vooral heel erg ruim en luxueus. We hadden er alles wat we nodig hadden en veel meer. Je voelt je heel even de koning te rijk. Het is een echte aanrader en de foto's laten zien hoe het echt is.... In het dorpje kun je genieten van de Griekse keuken en de hartelijkheid van de Grieken. Wil je onthaasten, genieten van de natuur op een prachtige locatie.... dan kun je niet beter zijn.

Casas de Piedra

Patricia en Astrid
Patricia en Astrid Toegevoegd op: 19-4-2017

Spanje Tenerife

Mooie plek - Prachtig kleinschalig parkje met diverse huisjes. Formaat van de huisjes is goed, verwarmde zwembad is lekker en het dakterras is heerlijk om rustig tot laat van de zon te genieten. Een auto is een must, op die manier kun je het eiland verkennen. Zonder auto doe je jezelf echt te kort.

Appartementen Il Gavillaccio

A. Steenvoorden
A. Steenvoorden Toegevoegd op: 18-4-2017

Italië Toscane

Rust en ruimte - Geweldige plek, heerlijk rustig, mooi uitzicht. Genoten van de rust en de vogels. Ongeveer tussen Siena en Florence in. Rij niet over de snelweg, maar binnendoor en je wordt beloond met prachtige vergezichten. Naar Siena rijdt je door de Chianti streek. Heel mooi.

Villa Asuncion

Martina en Paul
Martina en Paul Toegevoegd op: 18-4-2017

Spanje La Palma

een mooie plek om uit te ruste - Het appartement is mooi en rustig gelegen in de oude jamfabriek. Een fijn ontvangst. De twee oude mensjes spreken alleen Spaans maar zijn erg vriendelijk. De tuin is prachtig en het uitzicht mooi. In het huis is aan alles gedacht. Het is wel wat retro maar dat is juist leuk. Je slaapt onder dekens en dat vonden we even wennen en wat zwaarder. Het is een mooie plek om daarvanuit het eiland te bekijken. In het dorp een supermarkt en een heerlijke pizzaria. Prettig dichtbij vliegveld. Wij hebben genoten van alles. Ze laten je vrij in wat je doet en willen je helpen als dat nodig is.

Hotel Porta d'Alella

Manon
Manon Toegevoegd op: 18-4-2017

Spanje Catalonië

Wel aardig - Het hotel was prima, maar minder charmant dan we van Eliza gewend zijn. Het terras bij het zwembad lag de hele dag in de schaduw (begin april) waardoor het te koud was om daar te zitten. Het restaurant was wel aardig. Het personeel is heel erg vriendelijk!
Als uitvalsbasis voor de stad Barcelona en de omgeving een goede plek.

Palatakia Village Houses

Antonetta
Antonetta Toegevoegd op: 18-4-2017

Cyprus Cyprus

gastvrij - We hebben een heerlijke vakantie gehad op Cyprus en we hebben genoten van het mooie appartement. Alles keurig schoon en handdoeken en beddengoed worden vaak verschoond. Eigenaren en personeel zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij. Op verzoek kun je er ontbijten en dineren. We hebben 2 x een heerlijk diner gehad tegen een prikkie. Goede uitvalsbasis voor wandelingen en excursies. Als we weer naar Cyprus gaan, komen we zeker terug naar deze locatie en dan weer in de lente als er schitterende bloeiende bloemen zijn te bewonderen.

Villa Calafata

Leanne van den Dool
Leanne van den Dool Toegevoegd op: 17-4-2017

Spanje La Palma

klein paradijsje - In april 2017 verbleven wij 12 dagen in dit prachtige huis, samen met ons zoontje van bijna 2 hebben we ervan genoten. Het huis en de tuin is er erg kindvriendelijk, ons zoontje kon er heerlijk spelen en vrij rondlopen, het enige waar je alert op moet zijn is het zwembad. We hebben heel veel tijd doorgebracht in de mooie tuin, waar we bananen plukten en genoten van de mooie bloemen. Op La Palma is genoeg te beleven om je langere tijd te vermaken. Het hebben van een huurauto is wel een must, zo kom je op de mooiste plekjes. Wij gaan heerlijk uitgerust en met een mooie ervaring weer richting Nederland.

The Urban Villa

Kees en Amie van Marion
Kees en Amie van Marion Toegevoegd op: 17-4-2017

Spanje Andalusië

vakantie Andalusie - Bij aankomst eerst genieten van het schitterende uitzicht . De plek van de The Urban Villa is geweldig. Prachtige kamer en een terras met heerlijke ligbedden. De gastvrouw Yoana is zeer behulpzaam met advies voor uitstapjes en de kok maakt heerlijke diners. Echt een aanrader. 's Morgens buiten een heerlijk ontbijt met altijd dat adembenemende uitzicht. Onze dag begon vooral goed als Byron ( de spaanse jongen die voor het ontbijt zorgde) vroeg hoe wij ons eitje wilden. Met zo'n opgewekte vriendelijke man smaakt je ontbijt nog lekkerder. De omgeving is prachtig. Vooral een rit door de bergen is de moeite waard. Na ons bezoek aan Ronda namen we de weg via El Burga terug. Prima rustige weg met mooie uitzichtspunten. Ook het historische centrum van Marbella verraste ons. De laatste dag zagen we nog de bijzondere processie van Palmpasen. Onze vakantie was geslaagd.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe
Om Eliza was here goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent. Wijzig cookie instellingen