• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Remetzo Villas

Clara
Clara Toegevoegd op: 30-9-2016

Griekenland Kefalonia

TOP VAKANTIE - eerste maal met eliza geboekt maar zal zeker niet de laatste zijn. alles was prima in orde.Kefalonia heeft ons hart veroverd. de villa was top. dank u eliza.

Ktima Kares

Luyten Remi
Luyten Remi Toegevoegd op: 30-9-2016

Griekenland Kreta

Reisverslag Ktima Kares - Het is de derde keer in 5 jaar tijd dat we in Ktima Kares logeren. Waarom? Het is een prachtige locatie, midden in de stilte van de natuur gelegen en toch maar een tiental km van Heraclion. Het laatste stuk van de grote weg af is een erbarmelijk landweggetje tussen de olijfbomen door de pure natuur. (Het is wel te berijden met een gewone auto.) De appartementen 3 per gebouw zijn ruim en clean. De gastheer en gastvrouw, samen met de 2 vriendinnen verrassen de gasten, onder andere met een uitgebreid ontbijt en als je het wil kookt men ook 's avonds (moeders Griekse keuken). Het voelt telkens een beetje als thuiskomen. Remi & Hilde

White Village

T. Vermeulen
T. Vermeulen Toegevoegd op: 30-9-2016

Griekenland Rhodos

Prachtig huis,rustige omgeving - White village doet zijn naam eer aan. Dit anderhalf jaar oude complex ligt wit te schitteren tegen een heuvel. Het biedt een mooi uitzicht over het land richting zee. Ons 4-persoonshuis (nr. 5) was prachtig ingericht en had een aantal schitterende terrassen met ligbedden en zwembad. Het huis bevat onder meer een wasmachine, espresso-apparaat, strijkplank en strijkijzer (zeer bijzonder voor Griekse begrippen). Er is een receptie, een fitnesszaaltje en een bibliotheek. Ook kun je hier mountainbikes huren. Kortom: genieten! Het dorpje Lachania is nog zeer authentiek. Weinig toerisme, zeker 's avonds. Er is een kleine supermarkt (met het hoogst noodzakelijke, waaronder brood). Er zijn 3 restaurantjes, waarvan Platanos en Chrissies (aan de weg) de moeite waard zijn. Met name het laatste restaurant is een aanrader. Een voormalig priester en zijn vrouw runnen de toko en elke dag kan je kiezen uit diverse vers gemaakte verrukkelijke gerechten. Een aanrader. Leuke uitjes: uiteraard Rhodos-stad (anderhalf uur rijden), de vlindervallei, de 7-bronnen, de uiterste zuidpunt en de westkust (mooie kustlijn). Voor de wandelliefhebbers: er is een aantal wandelboekjes en wij hebben diverse (natuur)wandelingen gelopen. De moeite waard en bijkomend voordeel is dat je geen enkele toerist meer ziet.

Monodentri Villas

Ragna
Ragna Toegevoegd op: 29-9-2016

Griekenland Lefkas

Heerlijk relaxen - Prachtig huis met heerlijk zwembad in een mooie groene omgeving. Het huis wordt brandschoon gehouden en is van alle gemakken voorzien. In de buurt zijn fijne strandjes ( wel kiezels). Niet ver van het complex is een prettig restaurant. Kortom aanrader!!

Ranzo Ionio

Daniëlle & John
Daniëlle & John Toegevoegd op: 29-9-2016

Griekenland Kefalonia

Wat een fantastische plek! - Wij hebben 11 dagen op Ranzo Ionio doorgebracht en wat was het heerlijk!!! De mooie stenen huisjes en appartementen, het zwembad, het heerlijke eten wat elke dag werd klaargemaakt in de houtoven, maar vooral het warme welkom van Yannis en zijn familie. Ranzo Ionio ligt in het noorden van Kefalonia en is wat ons betreft, ook het mooiste deel van het eiland. Nog niet echt toeristisch met leuke kleine dorpjes en supermooie strandjes!! Allemaal vlakbij de Ranzio (10-15 minuten met de auto). Foki Beach, Emplyssi Beach en Dafnoudi Beach waren wel onze favorieten. Kleine strandjes, rustig en heerlijk om te zwemmen en/of snorkelen. Alaties Beach is ook erg leuk, een beetje klein, maar daar heb je weer een ontzettend tof strandrestaurantje Acqua waar je zeker eens moet gaan eten. Al met al een fantastische plek waar wij zeker nog eens hopen terug te komen! :)

Paraiso Perdido

Nina
Nina Toegevoegd op: 29-9-2016

Spanje Andalusië

Paraiso Perido - De foto's zoals getoond op de website komen overeen met hoe het is; een hippie-achtig plekje met voldoende buitenruimte. Faciliteiten zijn simpel, maar aanwezig. De Marokkaanse tent biedt ruimte voor het lezen van een boek, het spelen van een spelletje of diner want 's avonds kan je ervoor kiezen te eten bij de accommodatie. De gerechten verschillen per dag, maar zijn erg lekker en tegen een goede prijs. Ontbijt vonden wij iets minder. Spreken de foto's op de website je aan, samen met de regio dan is dit een prima plekje!

Quinta a Borboleta

Marielle Leeuwin
Marielle Leeuwin Toegevoegd op: 29-9-2016

Portugal Algarve

Heerlijk vertoeven - Het was heerlijk vertoeven in Quinta a Borboleta. We zijn er een week geweest, maar we hadden er een maand kunnen verblijven. Prachtig verblijf in een oase van rust, fantastisch uitzicht en aan werkelijk alles is gedacht. Teun & Jenny doen er alles aan om het echt vakantie te laten zijn. Een overheerlijke bbq, een gezellig praatje, goede zorgen en zelfs aan speciale wensen (een ritje naar de Nespresso winkel) zullen zij gehoor geven. Ons dochtertje van anderhalf heeft ook een hele fijn tijd gehad en er werd goed aan haar gedacht. De poort altijd dicht, heel veel speelgoed en iets lekkers tijdens de bbq. In de buurt volop mooie strandjes en leuke plaatsjes om te bezoeken. Wij zijn nog lang niet uitgekeken en komen graag eens terug.

Finca del Mundo

Nina
Nina Toegevoegd op: 29-9-2016

Spanje Andalusië

Top verblijf! - Recent verbleven wij kort 3 nachtjes bij Finca del Mundo, een prachtige finca in een mooie omgeving. De finca is rustig gelegen en aan alles is gedacht! De dag begint al goed met een lekker ontbijtje en de dagen kan je goed vullen bij het zwembad, de stranden in de buurt of leuke steden / dorpjes. Susan geeft je graag tips. Uit eten gaan kan prima in Alhuarin el Grande en is slechts enkele minuten met de auto. De foto's getoond op de website komen 100% overeen met de werkelijkheid, al is die werkelijkheid zelfs nog net ietsje beter! Een échte aanrader dus!

Casa Campos

T. Opdam - Stroeker
T. Opdam - Stroeker Toegevoegd op: 29-9-2016

Griekenland Lefkas

15 dagen Lefkas - Vlotte reis, alles prima geregeld, documenten ruim op tijd binnen, Lefkas is een leuke bestemming voor een korte vakantie, gezellige stad met veel horeca. Overige dorpjes klein maar fijn. Diverse mooie stranden. Oostkust is wel erg toeristisch maar westkust maakt veel goed. Casa Campos is in een woord prima. Staf doet erg zijn/haar best om het je naar de zin te maken. Om de twee dagen schoon beddengoed en handdoeken. Mooi zwembad, veel privacy op eigen terras. Klein minpuntje vonden wij het bed, op zich goed doch wij kregen er pijn in de rug van. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Olivetto Villas

Jenny
Jenny Toegevoegd op: 29-9-2016

Griekenland Lefkas

Een paradijs in Griekenland - Olivetto Villas is een kleinschalig, prachtig onderhouden complex. Lieve betrokken Griekse familie, schone zwembaden en een leuk gezamenlijke patio. Wij hadden helaas veel last van muggen door de regenval de week ervoor. Lefkas is een mooi eiland. Hoogtepunten, heerlijk restaurant Rachi in de bergen met adembenemende uitzicht. Ag. Nikitas was ons favourite strand met leuke tentjes en paardrijden voor de meisjes via Horseriding in Lefkada. Ook een dagje gezeild op een priveboot via Urania Sail. Een hele leuke broer en zus die ons naar prachtige baaien namen. Echt een fijne vakantie en Eliza was here heeft het perfect geregeld. Goede service, lieve betrokken mensen. Echt top!

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe
Om Eliza was here goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent. Wijzig cookie instellingen