• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Casa Alejandra

Lia Broersen
Lia Broersen Toegevoegd op: 17-1-2020

Spanje Fuerteventura

Casa Alejandra - Ik weet niet of dit nog zin heeft want deze casa vind ik niet meer in het aanbod van Eliza terug en toen we er waren lazen we ook dat het te koop is. Het was een fijn huis, niks op aan te merken. Fijne week gehad, echt top. Service van Eliza is heel goed. Ik had iets laten liggen in het vliegtuig en ze hielpen me heel vriendelijk en servicegericht. Als we dan toch een kritisch punt moeten bedenken: het dorp vonden wij niet zoals omschreven: het is er uitgestorven, de supermarkt is bijna nooit open, en het dorp is dan wel "authentiek" te noemen maar daarmee niet mooi, leuk of gezellig naar onze mening. Huis is top maar volgende keer wel een andere plek op Fuerteventura, al is het wel een goede uitvalsbasis als je het eiland wilt zien, omdat het centraal ligt. Dat dan weer wel!

Villa los Naranjos

de Jong
de Jong Toegevoegd op: 14-1-2020

Spanje Gran Canaria

3 kamerbungalow - Wij zaten in de 3 kamerbungalow en deze staat afzonderlijk van de andere twee. Dit appartement zit redelijk dicht bij een restaurant (50 m afstand) en hier hebben wij de eerste 2 nachten last van gehad. Eliza was here en eigenaresse hebben onze klacht netjes opgepakt en hierna is het geluidsoverlast niet meer voorgekomen. Als je speciaal voor de rust komt is onze tip om te kiezen voor een van de andere appartementen want deze zitten op verder van restaurant en aan het zwembad.

Villa Jardin de Ville

Familie uit Zwolle
Familie uit Zwolle Toegevoegd op: 14-1-2020

Griekenland Zakynthos

Heerlijk! - Wij hebben hier 8 dagen verbleven eind april 2019. Het was een heerlijk verblijf. We hebben enorm genoten van het mooie, nette appartement, het prachtige uitzicht en de fijne tuin met zwembad. Zwembad was wel koud zo in het voorseizoen; brr... Het onderhoud was goed, het personeel prettig. Omdat het eind april waren we erg vroeg en wat het toerisme nog niet op gang. Dat maakte het lekker rustig, maar de temperatuur was dan ook iets lager (toen ca. 18 vragen). Enorm genoten van de plek midden tussen de olijfbomen!

Desiterra Luxury Suites

Daniele Oteri
Daniele Oteri Toegevoegd op: 13-1-2020

Griekenland Santorini

Geweldig Santorini in Oktober - Ik verbleef samen met mijn vriendin in Desiterra Suites afgelopen oktober. Het was in 1 woord fantastich! Oktober is de beste maand om naar Santorini te reizen omdat het dan een stuk rustiger is op het eiland en het weer was nog steeds perfect. Desiterra Suites is een en al luxe, rust en ruimte. Naast je prive villa met zwembad, is er een ook gezamelijk zwembad met poolbar. De medewerkers zijn erg vriendelijk.

Podere Tina

Familie Schilder
Familie Schilder Toegevoegd op: 12-1-2020

Italië Toscane

Paradijsje op aarde - Oh wat waren we er aan toe, om even een week omringd te worden door rust, ruimte, natuur en comfort. Heerlijk samen met ons gezin. En onze gebeden werden verhoord, want waar het asfalt (en ook onze Tom Tom) ophield, ging het kiezelpad verder onder ons door richting een 'Paradijsje op aarde'. In de verte zagen we, op een heuvel, omringd door cipressen, een landgoed. "Daar willen we naartoe!", riepen we verheugd. Niet wetende dat het ook echt ons landgoed, voor een week, zou zijn, toen het bordje Podere Tina, toch echt naar die plek toe verwees. We werden hartelijk ontvangen en rondgeleid door Henri, die zijn dagelijkse werkzaamheden op het landgoed voor ons onderbrak. Want ja, echt iedere dag wordt er ontzettend hard gewerkt om het bij te houden. Verse groenten van het eigen land mochten geplukt worden en de olijfolie van eigen oogst was, wegens groot succes, al vergeven aan de voorgaande gasten. Deze viel in de smaak! Ondanks het laagseizoen, stonden er een paar warme dagen op de weersvooruitzichten. Daarom was ook het zwembad voor ons open gelaten en schoongemaakt. Ons appartement was compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. Onze week als echte Italianen kon beginnen. En dat hebben we gedaan! In de ochtend reden we naar het dichtstbijzijnde stadje, om daar een heerlijke cappuccino en dolce te nuttigen. Over de Italiaanse keuken kan ik niks schrijven, dat moet je proeven. Lunch en diner waren onbeschrijfelijk lekker in diverse prachtige dorpen en steden in de buurt. Maar ook onze avonden in de Italiaanse keuken van het appartement waren grandioos. Daar was koken en dineren, begeleid door de eigen gemaakte wijn van Henri, een zalige ervaring. En iedere dag hadden we weer een ander schilderij rondom ons. Het landschap was continue onderhevig aan verandering en daarom was het iedere ochtend weer een verrassing hoe het landgoed erbij stond. En iedere namiddag, na onze siësta, was het maar weer afwachten wat onze namiddag wandeling voor een prachtige vergezichten en zonsondergangen met zich mee zouden brengen. In het hoogseizoen komen we zeker een keer terug om de wijnproeverijen en pizza's uit de traditionele pizzaoven en de eigen olijfolie te proeven. Maar voor nu teren we nog lang op de herinneringen van de warmte van de najaarszon en de open haard die onze avonden op de bank compleet maakten.

Villas Casa Vieja

Sabine
Sabine Toegevoegd op: 12-1-2020

Spanje Fuerteventura

Heerlijk - We hebben een fantastische week gehad met ons zessen. Het huis voldoet aan alle voorwaarden: ruim, schoon en gezellig. Een goed uitgangspunt voor allerlei activiteiten. De schuifdeur was kapot maar was snel en goed gerepareerd. Service prima: op nieuwjaarsdag waren alle winkels gesloten, dat hadden we niet voorzien maar we kregen bij de receptie meteen verse broodjes. Kortom een echte aanrader.

Finca el Tossal

Martijn en Sanne
Martijn en Sanne Toegevoegd op: 11-1-2020

Spanje Alicante

Super accomodatie - Super accommodatie! Fijne warme jacuzzi, ruime kamer, mooie ligging (wel steile weg omhoog). Vriendelijke gastheer en gastvrouw, die ook nog eens heerlijk kookt 's avonds. Ontbijt was uitmuntend. Hopelijk komen we nog eens terug!

Avalon Village Houses

Riet en Tilly
Riet en Tilly Toegevoegd op: 10-1-2020

Cyprus Cyprus

Prima vakantieadres - Dit adres is aan iedereen aan te bevelen. Leuk kleinschalig goed gelegen in leuk dorpje Fasoula, moet wel ff aangeven dat het Fasoula bij Limosol is. Zijn nl 2 Fasoula,s op het eiland. Gastvrouw Maria is een allerhartelijkste vrouw die weet hoe ze haar gasten kan verwennen. Heerlijk eten, leuke gesprekken, je komt in een warm bad!!! Hartelijk dank en nog heel veel succes.

Castillo de Monda

Yvonne
Yvonne Toegevoegd op: 6-1-2020

Spanje Andalusië

Enorm genoten - Wat een gastvrije locatie.. op 28 december kwamen wij al bijtijds aan en mochten nog even aanschuiven bij het ontbijt wat enorm fijn was! Omdat onze kamer nog niet klaar was zijn we er toch maar op uitgetrokken. S avonds hebben we heerlijk gegeten in het restaurant van het hotel. Wat leuk Nederlandse eigenaren. De kleine straatjes en de witte huizen maken het geheel compleet. We zijn 4 nachten geweest en hebben het enorm naar onze zin gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

Archontiko Koutsis

Eva
Eva Toegevoegd op: 6-1-2020

Griekenland Zakynthos

Prachtig - maar... - Wij hebben met twee gezinnen (ieder een aparte villa) een heerlijke vakantie van twee weken gehad in Archontiko Koutsis. De villa's zijn heel mooi, worden goed schoon gehouden, ligging is te gek. Prachtige tuin en dicht in de buurt van verschillende supermarkten. Lidl en AB (Alfa Vita, soort AH, heerlijk vers en goede slagerij). Het is wel zo dat de ligbedden echt aan vervanging toe zijn. Ze zijn allemaal doorgezakt en liggen dus net fijn. De keuken van de villa is verouderd, er is geen vaatwasser (een gemis met veel mensen) en de koelkast is ook aan vervanging toe (veel afgebroken elementen). De bar was dicht de hele periode dat we er waren, eigenaar niet gezien. In een van de villa's liep de afvoer van het bad de hele vakantie niet goed door, waardoor er een stank in het huisje hing. Wasmachines zijn er wel, ware het niet in het grieks, lastig. Gelukkig met google translate kwamen we een heel eind, al was een gebruiksaanwijzing best fijn geweest. Wat heel leuk was, was de ruimte waar je kunt bbq'en. Dat hebben we heel vaak gedaan met de kinderen. De vakantie was heerlijk, maar voor dit geld is er wel een vernieuwingsronde nodig.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe