• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

La Sapienza

Pauline
Pauline Toegevoegd op: 17-7-2019

Griekenland Peloponnesos

Verblijf in La Sapienza - We hebben van 4 tot 11 mei genoten van ons verblijf in La Sapienza met een ontzettend aardige, behulpzame en humoristische gastheer (spreekt goed Engels). Een kamer met balkon met uitzicht over de zee, elke avond genietend van de zonsondergang. Elke ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt en in het weekend een barbeque georganiseerd door de gastheer. We hebben elke middag heerlijk kunnen chillen in de beachclub 2/3 km van La Sapienza (bedjes zijn gratis, als je een consumptie neemt, wat wil je nog meer). Naar het dorp is het 10 minuten lopen, een prima wandeling. In het dorp voldoende restaurantjes om heerlijk te eten. Vroeg in mei is het seizoen nog niet echt begonnen, dus niet alle restaurants zijn open. Bij de beachclub kan je trouwens ook heerlijk lunchen. La Sapienza is een prima uitvalsbasis om de prachtige bezienswaardigheden in de omgeving te bekijken. Een absolute aanrader!

Hotel Donna Carmela

Allyneke
Allyneke Toegevoegd op: 17-7-2019

Italië Sicilië

Prachtig maar afgelegen hotel - Wij kwamen met zijn 2en in het donker aan bij Donna Carmela, en werden hartelijk ontvangen. Ondanks de keuken al gesloten was, hebben ze alsnog iets te eten voor ons op de kamer geserveerd, omdat we nog geen avond hadden gegeten (dit werd niet in rekening gebracht). De hotelkamer was erg ruim met twee verdiepingen (beneden slaapbank met televisie, kleine badkamer en een afgesloten tuintje. Boven een groot tweepersoonsbed, frans balkon en een iets grotere badkamer), de minibar was zoals wij eerder hadden gelezen niet helemaal ‘gratis'. Water wordt wel iedere dag aangevuld en is gratis te gebruiken. Het zwembad is erg fijn, genoeg ligbedden (wel beperkt parasols) en onbeperkt gebruik van handdoeken van het hotel. Ontbijt is uitgebreid maar wel veel zoetige hapjes. Daarnaast kun je ook lunchen en dineren in het restaurant. Dit hebben wij maar 2 keer gedaan omdat het hotel nogal hoge prijzen hanteert. Voor de lunch waren wij 43 euro kwijt, voor een cola betaal je 5 euro, belachelijke prijzen! In de nagelegen dorpjes zijn meerdere goede restaurants waar je niet zoveel kwijt bent (bv. La Spiga). Bij het ontbijt is er een vriendelijke Nederlandse vrouw, die je de hotspots van Sicilië vertelt. Overige personeel te allen tijde enorm vriendelijk, ze helpen je graag met alles zoals tours boeken. Een huurauto is zeker een must als je dingen wil ondernemen. Het hotel ligt tussen twee dorpjes in en ligt echt afgelegen. Wij hebben 2 weken doorgebracht bij Donna Carmela en vonden dit té lang voor een afgelegen plek. Maar los van dat een heerlijke vakantie gehad en genoten van het prachtige Sicilië!

La Careza de Mijas

Mariëlle
Mariëlle Toegevoegd op: 17-7-2019

Spanje Andalusië

100% ontspannen en genieten - Wij hadden het voorrecht om 8 dagen door te brengen in La Careza de Mijas. Een prachtig, verstopt plekje (ja, je moet off-road!) in de provincie Mijas. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door de gastvrouw met een lunch en veel vriendelijke woorden en tips voor onze vakantie in Zuid-Spanje. We hebben genoten van de omgeving, maar ook zeker van La Careza zelf. Voor het verkennen van de omgeving is een goede auto een must-have, want het dichtsbijzijnde dorp of supermarkt is minimaal een kwartier rijden. La Careza is daardoor een mooie en rustige plek, omringd door natuur. De studio's en botanische tuin zijn goed onderhouden en stijlvol ingericht. We konden met onze vragen of opmerkingen ten allen tijde bij de gastvrouw terecht, hebben genoten van haar gastvrijheid!

Olivetto Villas

Niewold
Niewold Toegevoegd op: 16-7-2019

Griekenland Lefkas

Een paradijs op aarde!! - Na uren vertraging heel vriendelijk ontvangen door de eigenaren. Gezellig huisje met gedeeld zwembad Heerlijk rustig gelegen in een mooi onderhouden tuin Water in de koelkast en een flesje wijn bij aankomst BBQ plaats voor algemeen gebruik, met zelfs gratis koffie en drankjes, heel gezellig!! Bibliotheekhoek en gebruik wasmachine, alles dus perfect geregeld voor een relaxte vakantie De katten rondom het geheel houden ook wel van een beetje aandacht en eten, wij vonden dit best gezellig Met de auto in 5 minuten in lefkas stad en in 20 minuten bij de mooie stranden aan de westkust. Op mijn verjaardag kwam de eigenaresse mij feliciteren en kreeg ik een lekkere fles wijn, heel attent. De schoonmaakster hield alles netjes schoon en respecteerde je privacy Dus deze accommodatie krijgt van ons een dikke 10

Appartementen Azzure Vista

Jennifer De Graaf
Jennifer De Graaf Toegevoegd op: 16-7-2019

Griekenland Zakynthos

Fantastisch - We hebben erg genoten van onze vakantie op Zakynthos. Wat een heerlijk eiland! We zijn ook erg tevreden over de accomodatie, mooi appartement met alles wat je nodig hebt. Aardige eigenaar die erg behulpzaam is. We reisden met onze dochter van 2 jaar en die kreeg bij aankomst meteen een emmertje en een schepje om mee te spelen. Enige puntje van milde kritiek is dat we een appartement hadden geboekt met privé tuin en dat was niet het geval. Voldoende buiten ruimte waar je lekker kon zitten, maar niet prive

Villas Delight

HvK
HvK Toegevoegd op: 16-7-2019

Griekenland Kreta

Fijne vakantie!. - In juni 8 dagen bij Villas Delight geweest en wat was dat heerlijk, 's ochtends en 's avonds een duik in het zwembad en in de middag steeds een ander strand opzoeken onder andere Sitia, Vai en Itanos, waar je heerlijk kon snorkelen. De ene kant heerlijk prive bij het zwembad, en aan de achterzijde nog een balkon waar je de zonsondergang kon zien boven de olijfboomgaarden! Appartement en zwembad waren schoon, en iedere avond uit eten in Sitia aan de boulevard, o.a. . Bij Thalassa gerund door moeder en broer van George voor zeer schappelijke prijzen. Wij hadden pech met onze huurauto die is omgeruild na 2 dagen en daarna konden we dus echt de omgeving wat verder weg verkennen, dus de eerste 2 dagen echt in de buurt moeten blijven dat was wel jammer. Deze heerlijke vakantie is zeker voor herhaling vatbaar, maar dan wat langer! (-;

El Caserio de Guime

Wen van Lippen
Wen van Lippen Toegevoegd op: 16-7-2019

Spanje Lanzarote

Heel erg genoten! - Wij verbleven 11 dagen in deze accommodatie. Wát een heerlijk rustige plek. Bij aankomst heel gastvrij onthaald door de trotse eigenaresse en haar zoon. Direct uitgebreide info over het eiland. Communiceren ging tijdens onze gemakkelijk via whatsapp. Zwembad is TOP👍🏽. En wordt zorgvuldig bijgehouden. Kortom, een dikke aanrader.

Quinta do Tagus Village

Eva
Eva Toegevoegd op: 16-7-2019

Portugal Costa de Lisboa

Heerlijke plek! - Na onze bruiloft een weekje naar Quinta do Tagus Village geweest voor onze huwelijksreis, wat een heerlijke plek. We werden heel hartelijk ontvangen met huwelijksfelicitaties en konden nog aanschuiven aan het ontbijt. In de kamer stond een fles champagne voor ons koud en verse aardbeien. De kamer was fijn ruim en heel netjes. Rondom het zwembad kan je heerlijk relaxen en de bediening is super vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt vers en goed en elke ochtend verse jus, pannenkoekjes en een eitje. Vanaf Quinta do Tagus Village ben je redelijk snel in Lissabon, maar een auto is wel aan te raden. In de buurt ook genoeg stranden te bezoeken en wij vonden een dagje Cascais ook echt de moeite waard. Een echte aanrader dus deze plek!

Strofilia Villas

Annemarie
Annemarie Toegevoegd op: 16-7-2019

Griekenland Zakynthos

Geweldige locatie! - Wat een mooie locatie en villa. En wat een warm ontvangst (lieve mensen en een gevulde koelkast). Het zit hoog op een berg en naar enig zoeken (navigatie kende de weg er naar toe niet) hadden we het gevonden. De eerste keer met de auto (die vol is geladen) naar boven is lastig, gebruik de eerste versnelling (!), maar als je dat weet lukt het gemakkelijk. Door de hoge ligging is het zelfs met hoge temperaturen aangenaam door het windje. Ons verblijf was perfect verzorgd en de aanwezige mensen zijn super vriendelijk en heel lief voor ons dochtertje van 2 jaar. Ze helpen / adviseren je bij alles. Wij waren op het moment de enige. Dus lekker rustig. Maar als het wat drukker, kan je door de opstelling van de huizen toch prive zitten en de gezelligheid opzoeken bij het zwembad of bbq plaats. Alles op het eiland ligt op maximaal 1 uur rijden. Tip: doe bij aankomst alvast boodschappen in Zakynthos stad. In het dorpje zit een mini market, maar is wel vrij prijzig!

Lux view Villas

Dick en Saskia
Dick en Saskia Toegevoegd op: 16-7-2019

Griekenland Karpathos

Luxe Villa - Wij hebben een week doorgebracht in een Lux View Villa op Karpathos. Op de weg van het vliegveld richting de villa, reden we door de hoofdstad Karpathos en hebben daar gelijk boodschappen gedaan en zijn daarna doorgereden naar de woning. Dit bleek een goede zet, want in de buurt van de woning zijn geen winkels open rond de tijd dat wij er verbleven (7 mei-14 mei). De woning was schoon en netjes en we werden heel gastvrij ontvangen door de eigenaresse. Het terras met heerlijke ligstoelen, en met het zwembad, de buitendouche en een BBQ ontbrak het ons aan niets. De foto's komen echt overeen met de werkelijkheid, echt top!!! De omgeving is behoorlijk bergachtig en dus reden wij overal naartoe in onze huurauto (echt een must want fietsen is hier bijna niet te doen). Er zijn verschillende mooie strandjes, waaronder ook een strandje dat, wanneer je aan de voorkant van de villa iets naar rechts loopt en dan naar beneden afdaalt, je werkelijk een prachtig privé strandje vindt. Dit is echter alleen voor mensen die goed ter been zijn want je moet echt over rotsblokken klimmen. Bij andere strandjes kan je wel goed met de auto komen. Wij hebben heel erg genoten en willen zeker weer een keer terug. Een echte top locatie!!

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe