• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Gato Preto de Silves

Corry
Corry Toegevoegd op: 20-8-2018

Portugal Algarve

Prachtige B&B, locatie is top. - Lieve mensen, geweldig ontbijt op geweldige locatie. Mooie kamer en geweldige badkamer en een terras met geweldig uitzicht. Een prachtige tuin waar je uren in kan rondhangen. De hangmat op ons terrasje is veel gebruikt. Het zwembad was een zalige verfrissing met de hoge temperaturen in augustus. Ook de omgeving was overweldigend. Je hebt ook de mogelijkheid om de buitenkeuken te gebruiken voor de lunch of het diner. Alles is voorzien, zelfs een strandtas, handdoeken voor zee en voor zwembad, zonneparasol, koelbox, je kan het niet noemen aan alles is gedacht!!

Cressa Ghitonia Hotel & SPA

Lotte
Lotte Toegevoegd op: 20-8-2018

Griekenland Kreta

Fantastische reiservaring! - We gingen voor de eerste keer op vakantie met Eliza en waren verrast door de goede voorbereidingen die ons de week op voorhand werden doorgestuurd, inclusief routebeschrijving naar Cressa Ghitonia. We kwamen 's nachts aan, dit maakte het wat moeilijk om het hotel te vinden door de mini-straatjes in Sfaka. We moesten ook meteen doorrijden naar parking 2, wat een stukje wandelen was naar het hotelletje. Eenmaal daar, werden we heel warm verwelkomd aan de receptie. Op onze kamer stond nog een gerechtje klaar omdat we wel honger zouden hebben na de lange reis. De kamer bestond uit 4 delen: de slaapkamer, de badkamer, de zitkamer en het terras. Prachtig vertoeven, net of je een echte Kretenzische inwoner bent. Het personeel in Cressa Ghitonia was uitermate lief en behulpzaam, niets is hen te veel. De massages waren SUPER, het eten was erg lekker, alles was dik in orde! We gingen ook enkele keren eten in Mochlos, een gezellig vissersdorpje op ongeveer een kwartier rijden. Hier kunnen we Taverna Dimitris ten zeerste aanraden. Erg lekker eten! Ook in Taverna Bogazi is het eten lekker en heb je een mooi uitzicht op de zee. De lekkerste cocktails vind je in 'The Rocks', evenals in Mochlos. Het was een fantastische ervaring om hier naartoe te reizen, eventjes weg van de wereld, in het paradijsje Cressa Ghitonia.

El Chorro Villas

Margriet
Margriet Toegevoegd op: 20-8-2018

Spanje Andalusië

Casa Alejandro - Casa Alejandro verwelkomt u met gastheer Rafa vanaf de top van de berg, Wat een gigantisch mooi uitzicht, rust, ontspanning, hier vakantie vieren is niet erg. Rafa begeleid je naar en door het huis en geeft je een rondleiding, Enige wat bij het zwembad moet gebeuren is wespenbestrijding. Schoonmaak in het huis en schone handdoeken hebben we niet gezien, maar wasmachine aan, stoffer in de hand en het huis is schoon in een minuut of tien. De omgeving is ronduit prachtig immens hoge bergen, gigantische rotsformaties, Afwisseling genoeg, El Chorro Villas zijn top accommodaties. Een auto met een sterke motor is een must, Anders kom je de berg niet op, duwen mag gerust! Caminato del Rey zit in de buurt en is door de ravijnen een super wandeltocht, Wel even kaarten van te voren reserveren anders heb je dit voor niets uitgezocht. Een aanrader voor een ieder om naar toe te gaan, Dus boeken maar, vooruit met die banaan!

Kamaria Villas

Harma en Daniël
Harma en Daniël Toegevoegd op: 19-8-2018

Griekenland Peloponnesos

Kamaria Villas - Tweede helft van mei 2018 in Kamaria Villas geweest. Het was een heerlijke vakantie. Hartelijke ontvangst door Carol en John. Prachtig huis met een door bloemen omgeven veranda op een mooie locatie met een geweldig uitzicht. En ook nog een heerlijk zwembad. Bovendien was het erg stil op het hele terrein. Koffie drinken onder de 135 jaar oude Plataan op het plein in Pilos beviel ons heel goed. Mooie dingen te zien in de nabije omgeving. Voor herhaling vatbaar en aan te raden voor wie van rust houdt.

El Chorro Villas

Wendy
Wendy Toegevoegd op: 19-8-2018

Spanje Andalusië

Heerlijk rustig plekje - Wat een heerlijke tijd hebben wij gehad in Andalusië! Het is zo'n prachtig, afwisselend en verrassend deel van Spanje. Mooie steden, prachtige natuur, adembenemende landschappen, cultuur, lekker eten en drinken en aardige bevolking. Bij El Chorro Villas verbleven wij in Aldelfa. Een fijn en ruim huisje met alle gemakken en een magnifiek uitzicht. Het zwembad met ligbedden in de zon of in de schaduw. Op de veranda kun je heerlijk zitten. En er is een barbecue waar we veel gebruik van hebben gemaakt. De eigenaar Rafa ontvangt je bij restaurant Rocabella en brengt je naar het huisje en maakt je wegwijs. Verder zie je hem af en toe en vraagt hij of alles naar wens is. Als je hem nodig hebt (voor bijv. extra handdoeken) dan app of bel je gewoon even. Ook kregen we twee grote courgettes die hij zelf verbouwd. De bedden liggen heerlijk en de overlast van muggen en wespen (wat bij eerdere reiservaringen stond) hebben wij niet ervaren. Ja er zitten muggen, die komen als het gaat schemeren maar ja dat heb je in Nederland ook, en er zaten wel wat wespen maar geen irritante soort: ze landen even op het water in het zwembad gewoon om te drinken, ze hebben ons met rust gelaten. Op korte reisafstand vind je de stuwmeren (echt prachtig) en de fameuze Caminito del Rey, en de stadjes Alora en Antequera (aanrader!), wat verder weg maar op prima reisafstand: Malaga, Ronda en Granada (Alhambra). Het Alhambra is een must see als je in Andalusië bent (enorm mooi!) en Malaga is een verrassend leuke stad. Echt een bezoek waard. We hebben een heerlijke en relaxte vakantie gehad en raden iedereen die van rust, ruimte, mooie landschappen, natuur en cultuur houdt El Chorro Villas aan.

Casita Cancelita

Meike
Meike Toegevoegd op: 18-8-2018

Spanje La Palma

Prachtige plek!! - Wij hebben met z'n 5en (3 meiden van 3, 7, 12 jaar) een heerlijk vakantie gehad! Het plekje beviel ons super, met elke avond als beloning een heel mooie zonsondergang. Zo vanuit ons huisje. Het huisje was in een wat oudere staat maar voldeed wel. Het terrasje en grote ruimte buiten was heerlijk. Zwembad was super, met ook een ondiep badje voor onze jongste dochter. Wat wij (o.a.) gedaan hebben in de omgeving; diverse strandjes aan zuidwest kust, zoutpannen bij het zuidelijkste puntje van het eiland, krater bekijken (wij zijn niet echte wandelaars maar hebben toch een hoop gezien), de bosroute ten zuiden van El paso, een prachtige omgeving met steeds het mooie uitzicht op het wolkendek dat over de bergrand kwam, boottocht vanuit Puerto de Tanzacorte om dolfijnen te zien, die we inderdaad hebben gezien, Santa Cruz bezocht. Heel noordelijk zijn wij helaas niet echt geweest. Tips: restaurant chipi chipi (bij Les Nieves), restaurant Taberna aan het strand in Puerto de Tazacorte, strandje Chica (zuidwestelijke kust, klein strandje en mooi snorkelen).

Casas las Mayoralas

Fred en Josie
Fred en Josie Toegevoegd op: 17-8-2018

Spanje Andalusië

Super genoten - We hebben super genoten van onze vakantie in Casas las Mayoralas. Super huisje met zwembad, geheel privé. Super restaurant met heerlijke gerechten en super vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar!!! Eliza had alles goed geregeld ook wat betreft het autoverhuur. TOPPIE we hebben een onvergetelijke vakantie gehad.

Mounty Island

nanda en kees
nanda en kees Toegevoegd op: 17-8-2018

Griekenland Lefkas

Een super vakantie - Alles was prima geregeld door Eliza was here: de vlucht, de huurauto en de villa. Alles er op en er aan in een zee van rust en een schitterend uitzicht over de baai. Daar hebben we heerlijk van genoten we hebben heel wat kilometers gereden over het eiland. Het is een groen eiland met veel authentieke dorpjes en mooie weggetjes door en over de bergen. De uitzichten zijn adembenemend, na 12 dagen hadden we geen zin om naar huis te gaan dus volgend jaar weer.

Leonidas Village Houses

Rene
Rene Toegevoegd op: 17-8-2018

Cyprus Cyprus

Rust - Fantastisch plekje gelegen op een rustige lokatie. Het appartement is ruim en van alle gemakken voorzien. We zaten wat verder van het zwembad wat een voordeel was aangezien er een gezelschap met kleine kinderen het zwembad in gebruik hadden. Gastvrouw malika kwam zelfs met verse druiven en sinaasappels van eigen oogst. Leonidas is in het donker moeilijk te vinden aangezien er weinig verlichting en borden te zien zijn. Maar als je er bent wil je niet meer weg!

Birds Bay

Leon en Brigiet
Leon en Brigiet Toegevoegd op: 17-8-2018

Griekenland Lesbos

Prachtige plek - Mooi appartement; schoon, ruim,goede bedden,voldoende kastruimte,alles aanwezig. 2 terrassen met uitzicht op zee, 1 voor ochtend in de schaduw en 1 voor de middag in de schaduw. Prachtig uitzicht op de zee, Petra en Molyvos. Behulpzaam en erg vriendelijk personeel. Bakker en minimarkets vlakbij, half uurtje lopen 5 min met de auto. Complex is rustig gelegen, mooi onderhouden met veel bloemen en fruitbomen. Redelijk wat kleine kinderen op complex waardoor bij het zwembad wat minder rustig. Wij hebben een geweldige vakantie gehad!! Een aanrader.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe