• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Pozzo di Mazza

sjaak van der linden
sjaak van der linden Toegevoegd op: 21-7-2017

Italië Sicilië

zoete herinnering - Alweer enkele jaren geleden waren wij te gast op deze locatie. Als ik terugdenk aan deze fantastische vakantie dan moet ik beginnen bij Pozzo di Massa. Een fijne en gastvrije plek met een oase aan rust. De hartelijkheid van de gastvrouw, maar zeker ook de schoonmaakster (naam vergeten) blijven ons bij. Sicilië is droog en warm, dat merk je aan de omgeving, toch is er veel moois te zien en te doen. In de directe nabijheid is Catania zeker een bezoek waard, waarbij de vismarkt niet vergeten mag worden. Qua eten is een stukje zwaardvis zeer de moeite waard.

Etna Hotel

Christine
Christine Toegevoegd op: 20-7-2017

Italië Sicilië

Vakantie Sicilië - Het hotel was mooi, elke dag schone handdoeken en bedlinnen. Ook het ontbijt was lekker en overvloedig. Er zijn Engelssprekende receptiemedewerkers, dit is ook erg fijn. In eerste instantie werkte de airco niet goed en toen kregen we een andere kamer (4 pers.) voor ons tweetjes. We hadden een prachtig uitzicht op de Etna. Deze vulkaan is ook zeer de moeite waard om te gaan bekijken. Het enige minpuntje was het feit dat we na aankomst 2 uur moesten wachten op de auto bij het verhuurbedrijf op het vliegveld in Catanië.

Casas las Mayoralas

Hans en Annemieke Delhaas
Hans en Annemieke Delhaas Toegevoegd op: 20-7-2017

Spanje Andalusië

Zonnig en rustig - We zijn nu enkele dagen terug uit Andalusië. We hebben een perfecte reis gehad, alles was prima georganiseerd ( huurauto etc. ) We zijn voor de 3e keer op dit adres geweest, omdat het ons zoveel rust biedt ( weinig te doen in directe omgeving ). Vriendelijke en bereidwillige medewerkers op locatie. Huisje is prima voor 2 tot 4 personen. Airco was wel nodig, want het was weer lekker warm dit jaar! Heerlijk je eigen zwembadje en eigen tuin... daar hebben we heel wat dagen lekker gebruik van gemaakt. De markt in Periana (10 minuutjes rijden) was erg leuk. Voor grotere boodschappen ligt Torre del Mar op 25 minuten rijden. Wij zijn paar keer voorbij Nerja in een baai aan zee geweest: wordt je met een busje vanaf de parkeerplaats naar toegebracht. Op het strandje ( playa la Canuela ) is een restaurant. Leuke plek!! Nationale parken in de buurt, maar in deze tijd van het jaar erg warm om daar te wandelen. Kun je beter de Rio Chillar achter Nerja stroomopwaarts lopen...

Quinta da Mesquita

Aart
Aart Toegevoegd op: 20-7-2017

Portugal Algarve

Heerlijke plek - Wij hebben hier twee weken vertoefd en we willen het eigenlijk geheim houden: het is een heerlijke plek. De Quinta ligt midden in de citrus plantage. Dee rust en ruimte is hier verzekerd. De appartementen zijn functioneel ingericht, maar wel Spartaans. Een ritje naar de Ikea om eens wat nieuwe kussens, meubels en wat extra keukenuitrusting aan te schaffen zou niet overbodig zijn. Je kunt voor 5 euro p.p. een heerlijk ontbijt nuttigen 's ochtends. De huishoudster maakt om de twee a drie dagen het hele appartement schoon. Vanuit de Quinta kun je leuke uitstapjes maken: de westkust, het binnenland, Faro, Tavira en de verschillende stranden in de buurt zijn aanraders. De Quinta heeft alles in huis om je een heerlijke vakantie te bezorgen.

Finca Son Sama

Linda
Linda Toegevoegd op: 20-7-2017

Spanje Mallorca

Mooi en gastvrij! - We hebben een heerlijke vakantie gehad in Son Sama. Een prachtige locatie, van alle gemakken voorzien, maar bovenal hele lieve en gastvrije mensen die op de kleinste details letten. Ik vroeg bijvoorbeeld één keer of er melk gebruikt werd in het brood, waarna de eigenaresse met allerlei melkvrije suggesties aankwam en mij elke dag een kopje koffie met amandelmelk kwam brengen. Of zomaar een emmer en schepje aan ons dochtertje geven omdat ze weten dat je naar het strand gaat. Het ontbijt is heerlijk, vers, met veel uit eigen tuin. Wij vonden het mooiste strand in de buurt Cala Pi, dit is ook erg kindvriendelijk. Son Sama is niet super kind proef: er is geen speeltuin en met kleine kindjes moet je wat creatief zijn, maar het gaat prima. Zeker als je zelf niet graag naar 'kinderparken' gaat is dit een goede optie.

Birds Bay

Verhulst
Verhulst Toegevoegd op: 19-7-2017

Griekenland Lesbos

Gezinsvakantie - We hebben genoten van een rustige vakantie in Birds Bay. Het is een unieke locatie waarbij het uitzicht nooit gaat vervelen. Birds Bay heeft een super zwembad en leuke eet adresjes op wandelafstand. Auto is noodzakelijk voor uitstapjes. Het is al snel minimaal een uur rijden naar een andere plaats, wegens kronkelwegen door de bergen. Niet zo veel te zien op het eiland. Het eten op het eiland is lekker en de mensen zijn gastvrij!

Casa Campos

Evelien
Evelien Toegevoegd op: 19-7-2017

Griekenland Lefkas

Oase net buiten Lefkas stad - Willen jullie alsjeblieft de liefste "mama poes" (wit-met-paar-vlekjes) met haar 4 kleine katjes eten geven? Toen wij aankwamen hadden de kleintjes ontstoken oogjes, zó zielig, dit leek na 11 dagen wat beter te gaan, hopelijk nog steeds! Wij vonden Casa Campos een heerlijk rustige groene oase buiten het stadje,waar je met de leenfietsen in 5 minuten bent, met veel restaurantjes en winkeltjes. Een fijn zwembad. Wij hadden een 3-onder-1-kap huisje, schoon (om de dag schoonmaak, schone lakens + handdoeken), lekker eigen terras met comfortabele stoelen, parasol en genoeg privacy. Prima wifi. Top airco op de slaapkamer, wel een vrij hard bed. In de badkamer (appartement 2) even puzzelen hoe de douchekop slang niet in de weg hangt (tip: raampje helemaal open, slang achter het handvat haken). Keuken ok voor simpele maaltijden; 3 elektrische pitten, oventje, waterkoker, koffiezetapparaat, 3 kleine pannetje, heel klein snijplankje, rasp, wijnfles opener, klein scherp mesjes. Wel gemist: grote slakom, groot mes, grote koekenpan en (staaf)mixer. Tips: Motorbootje huren (€60+benzine) in Nidri bij Lefkas Boats (klein straatje tegenover Bel Air hotel) Restaurant Rachi Fly Sun & Stars bar voor sunset cocktails (naast restaurant Rachi) Seaside restaurant in Geni Kalamitsi strand & Avali Cantine; leuke boho strandbar met heerlijk eten Katisma strandtent Copla; heerlijke luxe strandbedjes

Il Palagetto

Wout en Natasja
Wout en Natasja Toegevoegd op: 19-7-2017

Italië Toscane

Erg genoten - Wij hebben erg genoten van ons verblijf bij Il Palagetto waar wij 13 dagen zijn geweest! Het Hotel staat op een fantastische plek, met een prachtig uitzicht waar geen genoeg van krijgt en je kunt er genieten van de mooie zonsondergangen. De Hotel eigenaresse maakt het verblijf bij Il Palagetto helemaal compleet door haar hartelijke gastvrijheid en de tips die ze geeft over de omgeving wanneer je er om vraagt. Er zijn verschillende zitjes aanwezig waar je heerlijk kunt zitten en genieten van een drankje dat wordt geserveerd door erg vriendelijke medewerkers van het Hotel. Elke ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijt. Ook kun je in het Restaurant lunchen en dineren en dit is fijn als je een rust dagje wil houden.

Amarandos Villas

Robert-Jan van Dongen
Robert-Jan van Dongen Toegevoegd op: 19-7-2017

Griekenland Lefkas

Amarandos Villas, Lefkas - Wij hebben hier een hele fijne vakantie gehad, de locatie is echt prachtig! De combinatie van accommodatie, vlucht en auto is hier perfect. Vanaf de luchthaven is het een klein uurtje rijden naar het huis, dit is goed te doen. Het huis is netjes ingericht, geen grote luxe maar prima voor een zonvakantie waarbij je 95% van de tijd buiten bent. Breng zeker eens een bezoek aan Vassiliki en Sivota ( havenstadje) leuk om te eten en koffie te drinken. Op 500 meter van het huis zit ook een restaurant, hier kan je ook prima eten. De eigenaar Stathis is een ontzettend goede gastheer, keurig en correct en helpt waar nodig. Wij komen hier zeker nog eens terug!

Hotel Kouros

Ziv
Ziv Toegevoegd op: 18-7-2017

Griekenland Rhodos

Mr. - Fantastisch hotel, prima locatie en bijzonder gastvrije crew.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe
Om Eliza was here goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent. Wijzig cookie instellingen