• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Cortijo Vista Álora

Marijke
Marijke Toegevoegd op: 21-3-2020

Spanje Andalusië

Heerlijke plek - In maart kwamen wij op deze heerlijke plek. Een studio met alles erop en eraan, smaakvol ingericht en een lekker bed. Een mooie tuin met prachtige beplantingen en mooi uitzicht en vanwaar je de geitjes kon zien langskomen. Hanneke en Johan zijn super gastvrij en Hanneke zorgde iedere morgen voor een heerlijk ontbijtje waar we iedere keer weer naar uitkeken. Helaas kwamen we midden in de coronacrisis maar Hanneke bleef de gasten alle aandacht schenken en hulp aanbieden. We moesten vervroegd vetrekken maar hopelijk nog eens terug te komen. Hanneke en Johan nogmaals bedankt

Isla Baja Suites

rina van opstal
rina van opstal Toegevoegd op: 19-3-2020

Spanje Tenerife

Carnaval in Garachico - Tot onze verrassing een supergave carnavalsoptocht in het straatje en op het plein achter ons verblijf. We waanden ons in Rio …

Hacienda Guaro Viejo

Familie Pauwels
Familie Pauwels Toegevoegd op: 18-3-2020

Spanje Andalusië

Krokusvakantie met de familie! - Lang hebben wij uitgekeken naar onze familievakantie in februari! Eindelijk was het zo ver, bij aankomst op de Haciënda stonden onze cocktails, of de Tinto de Verano met tapas al klaar. Voor de kinderen was er een sapje met grenadine voorzien. Dat vonden ze meteen geweldig. Daarna samen aan tafel, zo hoefden we op de eerste dag geen restaurant te zoeken. We voelden ons direct thuis bij deze familie! Met vol enthousiasme gaven ze uitleg over de Haciënda, het ontbijt, de workshops, de activiteiten, uitstapjes... Een rondleiding doorheen het domein en de huisjes, we namen 2 huisjes voor onze familie, deze lagen naast elkaar. We hadden geluk met het weer, bijna 30 graden in februari. De kinderen doken meteen het zwembad in, dat was uiteraard wel nog koud, maar ze genoten! Wij hebben zo genoten van de tijd samen op en rond de Hacienda. Silvie toverde dagelijks een uitgebreid ontbijt op tafel, voor de kinderen ook altijd wat lekkers, pannenkoeken, fruit, smoothies, broodjes... Nog nooit kregen wij zo een ontbijt als hier. Silvie en Lars organiseerde ook verschillende kookworkshops, waarbij de kinderen mee mochten helpen, we deden een Pizza avond zo konden de kinderen hun eigen pizza creëren. Een sushi avond, een Spaanse avond en een BBQ. In hun nieuwe gemeenschappelijke ruimte, wat een uitzicht! Prachtige vergezichten over de bergen en de vallei. Silvie en Lars organiseerde voor ons een jeepsafar, geweldig!! Een stranddag met churros. Ook heel leuk was de begeleide wandeling door hun met de hele familie, ook hun zoon van 4 en pasgeboren dochtertje gingen mee... we wandelde van uit de Haciënda naar het dorp van Guaro, tapas eten en terug. Dit was voor ons een heerlijke familievakantie , één om nooit meer te vergeten! Ik kan deze plek en deze hartelijke familie aan iedereen aanraden. Vervelen zullen jullie zeker niet doen, Silvie en Lars weten echt een hele vakantie planning uit te stippelen.

Villas Los Pajeros

Carlie en Beleke
Carlie en Beleke Toegevoegd op: 17-3-2020

Spanje La Palma

Ruim, comfortabel en gastvrij - Onze villa bij Los Pajeros was uiterst ruim, comfortabel en goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. We hadden op ons mooie terras uitzicht op de sinaasappelboomgaard en de zee. De ontvangst was gastvrij en hartelijk. Met een grote schaal heerlijke perssinaasappels en een volle fruitschaal met appels, peren en bananen. Kortom een heerlijk verblijf dat we iedereen kunnen aanraden. Carlie en Beleke

Burro Ville

Steven
Steven Toegevoegd op: 17-3-2020

Portugal Algarve

fantastisch - wat een geweldige vakantie! Burro ville heeft alles om je vakantie fantastisch te maken. Om te beginnen is de locatie erg gunstig gelegen om de algarve (midden en west) te verkennen met de auto. het is dicht bij strand, maar toch erg rustig gelegen en op een paar km zitten 2 goede restaurants. het huis is schoon, ruim, netjes en het bed is goed. zwembad is in maart een frisse duik. Het ontbijt wordt met je doorgenomen (kies wat je wil, maar altijd is er vers fruit/yoghurt/brood/ei/sap/koffie/thee) en in het huisje voor je klaargezet, 's ochtends hangt er een vers gebakken broodje aan je deur. Het personeel is heel erg vriendelijk en wil je graag van dienst zijn. ze geven graag informatie, spreken goed engels, helpen bij boeken van restaurants of geven uitleg over de Algarve. Je mag overal op de boerderij komen en het personeel verteld je graag iets. De ezels zijn erg leuk. Een aanrader.

Cortijo el Sarmiento

Annelies en Gerard Herrewijn
Annelies en Gerard Herrewijn Toegevoegd op: 16-3-2020

Spanje Andalusië

Persoonlijk den prachtige loca - Wij hebben een heerlijke week gehad. Schone kamer en goede bedden. Wij hebben mooie wandelingen gemaakt en kregen goede tips voor uitstapjes. Met een goede routebeschrijving. Yvonne en Karsten hebben ons in de watten gelegd. Heel veel persoonlijke betrokkenheid. Alle keren dat zij ons een restaurant hebben aangeraden en vaak ook gereserveerd hadden wij een goede plek en heerlijk eten. Maar ook de gezamenlijke maaltijden waren gezellig en goed verzorgd. Heerlijk om tot rust te komen, maar de drukte is ook op te zoeken. Met mooi stranden.

Finca el Tossal

Janny Kruithof
Janny Kruithof Toegevoegd op: 16-3-2020

Spanje Alicante

Perfecte plek om te onthaasten - Dit is een plek om terug te komen. Wat een pareltje.. het eten is er heel goed en het meeste hebben ze zelf gemaakt. Hier komen we echt terug.

Gato Preto de Silves

Tineke en Frans
Tineke en Frans Toegevoegd op: 16-3-2020

Portugal Algarve

Gastvrij en gezellig! - Bedankt voor de gastvrijheid Gloria en Mateus! Een heel fijn verblijf geweest! Mooie tuin en ook privacy voor de gasten! Kon niet beter! Een dikke 10+!

Castillo de Monda

Gitte Lont
Gitte Lont Toegevoegd op: 13-3-2020

Spanje Andalusië

Heerlijk uitje! - Mooi gelegen hotel: plaatje! Mooie ligging. Leuk dorpje met gezellige horeca. Ontbijt wordt vanaf half 9 geserveerd, dat is wat laat als je op tijd op pad wilt. Wel mogelijk om een meeneemontbijt klaar te laten zetten. Prachtige kamer met mooi uitzicht en fijne badkamer. We misten wel een paar lekkere stoeltjes om even wat te kunnen lezen. Ook de ijzeren stoeltjes buiten zijn geen aanrader. Dagje Córdoba en Gibraltar zijn aanraders. Wandelpad Caminito del Rey. Bleek helaas op maandag gesloten, dus voor niets vroeg heengereden. reserveren is een must.

Finca Paraiso

Ellen
Ellen Toegevoegd op: 12-3-2020

Spanje La Palma

Alles klopt hier - Stilte, rust, mooie ambiance, uitzicht en warmte vind je op deze locatie van Karel en Marja, ervaar het zelf maar

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe