• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Appartement Nymphes

Riel,Noah,José
Riel,Noah,José Toegevoegd op: 20-2-2018

Griekenland Kreta

Drie weken Nymphes - De weg naar boven was wel schrikken de eerste keer, maar eenmaal boven is het uitzicht fantastisch. Het appartement werd elke dag keurig schoongemaakt. Mooi appartement en heel rustig gelegen. Alleen de herdershond vonden wij vreselijk. Het arme dier zat dag en nacht opgesloten in een hok. Wij hoorden hem vaak janken. Het geluid ging ons door merg en been. We hebben daar wel iets van gezegd maar daar veranderde verder niks aan. Met uitzondering van de hond hebben wij een fantastische vakantie gehad.

Appartementen El Tejado

Jolanda en Mat
Jolanda en Mat Toegevoegd op: 19-2-2018

Spanje Tenerife

Buenavista del Norte - We werden hartelijk ontvangen door Marysol, de eigenaresse. Wel in het donker want de stroom was die dag uitgevallen door het slechte weer. Na een stap in het appartement gezet te hebben sprong de stroom weer aan. De volgende morgen zagen we de prachtig bijgehouden tuin met zwembad. Wel te koud om een duik te nemen. Later in de week werd het warmer weer en hebben we van de zon genoten. Het ontbijt was goed. Al met al een heerlijke week bij geweldig aardige mensen in een mooi appartementje. Omdat Marysol alleen Spaans spreekt geweldig om mijn Spaans te oefenen.

Appartementen El Tejado

Jan en Jorien Michielsen
Jan en Jorien Michielsen Toegevoegd op: 17-2-2018

Spanje Tenerife

El Tejado - Wij kwamen aan en er was niemand aanwezig om ons te ontvangen. Het regende en we stonden in de kou. Het telefoonnummer van de eigenaresse gebeld, maar werd niet opgenomen. Eliza gebeld op het noodnummer; deze berichtte dat de eigenaresse is gebeld en onderweg is. Uiteindelijk kwam een man na een uur wachten in de regen en liet ons binnen. Deze man was nors en kortaf, want hij moest terugkomen van de golfbaan! We kregen de sleutel en konden naar binnen. Het was erg koud en de verwarming deed het niet. We wilden douchen maar de boiler gaf koud water. In de loop van de avond kwam de eigenaresse met excuses; die konden wij niet verstaan, evenals haar man niet, want men spreekt alleen Spaans en GEEN woord Engels. Zij zou naar de kachel kijken en de boiler laten nakijken. De volgende dag is de boiler vervangen en we hadden warm water. De kachel is kapot gebleven en er is niet meer naar gekeken. Erg vervelend want het was de eerste dagen koud en regenachtig. Daarna beter weer geworden, dus alla (maar niet goed). Al met al geen fijne start. Het appartement en de omgeving waren uitstekend, evenals het verzorgde ontbijt! We hebben nog een aanrijding gehad, maar daarin heeft Eliza goed advies gegeven. Deze schademelding loopt nog en moet nog worden afgewerkt. Los van de slechte start, moet wel gezegd dat het heel lastig is dat de eigenaresse geen woord Engels spreekt. Het zou wel handig zijn, want alle appartementen waren bezet door Nederlanders! Over de boekingen en de service van Eliza zéér tevreden en we hebben toch jullie bij anderen aanbevolen.

El Caserio de Guime

Jose
Jose Toegevoegd op: 17-2-2018

Spanje Lanzarote

Royale rustige woning - Felip & Anna ontvingen ons in hun ruime 200 jr. oude, comfortabele woning met eigen tuin/zwembad. Keuken is voorzien van alle gemakken; Felipe houdt goed contact met zijn gasten met betrekking tot wensen of vragen. Het dorpje Guime ligt rustig, op 15 min. rijden van Arrecife. Goede uitvalsbasis op Lanzarote. Echte aanrader!

Casa de Hilario

Peter & Yvon
Peter & Yvon Toegevoegd op: 16-2-2018

Spanje Lanzarote

Rustig en centraal gelegen - Fijn dat we na onze extreem vroege vlucht om 9:00 uur al mochten inchecken! Casa de Hilario is een fijne plek. Fijn beschut terras in de zon. Wij hadden kamer 7, niet groot maar groot genoeg, netjes en vrijstaand met groot raam met uitzicht op de zee en de bergen. Met de auto zit je overal dichtbij. In het dorp Yaiza zelf is er niets te doen. Maar heerlijk rustig! Prima ontbijt. Enige minpunt dat ik kan bedenken is dat de koffie niet lekker was. Er zijn een paar restaurantjes in het dorp. In Casona de Yaiza en Bodega de Santiago (naast Casa de Hilario) prima gegeten. Voor meer culinaire hoogstandjes moet je 10 minuten rijden, naar Macher, Playa Blanca of Puerto del Carmen. In Uga (1,8 km) goed gegeten bij de Bodega de Uga en erg leuk authentiek Canarische bij Casa Gregorio. Lanzarote met zijn vulkaanlandschap vonden we erg mooi en leuk. Genoeg te doen voor een week en fijne wandelingen gemaakt. Tip van de eigenaar: zorg dat je net voor 10:00 uur in Timanfaya bent, dan hoef je niet in de rij te staan.

El Caserio de Guime

Maaike en Jeroen
Maaike en Jeroen Toegevoegd op: 15-2-2018

Spanje Lanzarote

Prachtig plekje - Voor de eerste keer op de Canarische eilanden -en dus ook op Lanzarote- zijn we na een lange zoektocht uitgekomen bij het rustieke: El Caserio de Guime. Toen we de foto`s voor het eerst zagen, was het meteen duidelijk dat we hier onze vakantie zouden doorbrengen. De praktijk bleek exact overeen te komen met het verhaal op de site. Een prachtig 200 jaar oud huis wat met oog voor detail aan de 21e eeuw is aangepast. Mooie tuin met heel veel privacy en een prachtig zwembad. Helaas was het water te koud om in te zwemmen (wij waren er in februari). De ontvangst was hartelijk, we konden goed contact leggen met de eigenaar. Hij liet ons met rust maar was te bereiken op momenten dat het nodig was. Op de 3e dag werden we verblijd met een zelf gebakken Spaanse tortilla! Onze avond kon niet meer stuk. Wat ons betreft is het huis een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke "sight seeing vakantie" op het eiland. Zeker voor herhaling vatbaar.

Puro Atlantico

Sjaak Joziasse
Sjaak Joziasse Toegevoegd op: 10-2-2018

Spanje La Palma

Isla Bonita - Toen de taxi naar Schiphol om kwart voor vier in de stikdonkere januariochtend voorreed, werden we toch niet echt gegrepen door het ultieme vakantiegevoel. En toen het landingsgestel rond Nederlandse koffietijd de kletsnatte grond van het regenachtige en winderige La Palma beroerde evenmin. Eliza was here…, maar vast niet langer dan nodig. In ons huurautootje stuurden we klimmend en weer dalend over berghellingen naar de andere kant van het eiland, naar de westkust. Naar waar de gidsjes ons mooi weer beloofden. En halverwege, direct na de Tunél de la Cumbra, overspande de felle pracht van een regenboog El Paso en het omringende lavalandschap. Als een poort naar de zon. Daar was Eliza natuurlijk… Voor het laatste, felle, steile stukje door het vulkaanlandschap, in Todoque, moesten we terug naar de eerste versnelling en de beschrijving leidde ons naar een organisch geheel van vijf huisjes, een uitnodigend nederzettinkje in wit en blauw, met een zwembad. Puro Atlantico… Een Zwitsers echtpaar runt dit verborgen plekje en dat doen ze vriendelijk. Met een flesje wijn, een rijkelijk gevulde fruitschaal en een schitterend uitzicht op de Atlantische Oceaan voelden we ons erg welkom. En, naar later bleek, met een heerlijk bed! We schoven de schuifdeuren uiteen en zetten koffie. Nederland trotseerde regen, kou en wind; wij omklemden onze mokken, heerlijk in ons tuintje. In korte broek en T-shirtje! We hebben gewandeld langs de vloedlijn van het zwarte strand van Tazacorte. We klauterden tegen de vulkaanhellingen van de Caldera de Taburiente op. En we liepen onder de indrukwekkende drakenbloedbomen door, langs de paden bij Les Tricias, in het noordwesten van het eiland, op zoek naar de Cuevas de Buracas. Daar dronken we koffie en een sapje op de rand van een panorama van een eenzaam en onverwacht terrasje. Maar elke dag van onze achtdaagse probeerden we voor vijven weer in Todoque te zijn, in Puro Atlantico. Voor dat uitzicht, dat zonnetje en met die stoelen in dat tuintje. En dan lekker met een boek…. Eliza was here, maar wij ook.

El Caserio de Guime

Suzanne
Suzanne Toegevoegd op: 10-2-2018

Spanje Lanzarote

Topvakantie met baby - Voor het eerst gingen wij op pad met onze zes maanden oude baby. Bij aankomst moesten we onszelf even vermaken omdat de andere gasten er nog waren (zij checkten om 12 uur uit) en het huisje schoongemaakt moest worden. Onze koffers konden we al wel achterlaten. Felipe kwam meteen met tips om ons te vermaken. Helemaal prima! En bij terugkomst kreeg onze kleine ook nog eens een klein presentje, heel attent! De hele week hebben we heerlijk genoten van het huisje en de omgeving. Alles wat je nodig hebt is er en het is heerlijk comfortabel. Tip: slinger de BBQ aan en geniet lekker op je eigen terras van de Spaanse zon. Anna en Felipe, bedankt!

Casas las Mayoralas

Ben Oostdam
Ben Oostdam Toegevoegd op: 9-2-2018

Spanje Andalusië

Onze droom - Onze droom, in de winter een maand naar Spanje in een paradijsje, hoe pak je dat aan? We waren er snel uit, we kwamen terecht op de site van Eliza was here, leuke naam trouwens. Na wat verkennen kwamen we bij Spanje terecht en daar zagen we Casas las Mayoralas in Periana. De foto's maakte duidelijk dat dit wel eens het paradijsje kan zijn. Mooie huizen schitterend gelegen met een prachtig uitzicht over de bergen en een stuwmeer. Snel boeken want we zagen dat veel datums al vol zaten, we gingen vlotjes door de boeking heen en voor we het wisten hadden we een 29 daagse reis geboekt in januari met vlucht, accommodatie en auto voor de prima prijs van 1800 euro. Na onze reservering hebben we nog een paar dingen aangepast en dat ging heel soepel. De reisdocumenten en vouchers waren ruim op tijd binnen en feest kon beginnen. Door wat vertraging arriveerden we pas om 23.00 uur bij de accommodatie. Een mevrouw duwde ons een enveloppe in de hand en verdween toen weer snel. In de enveloppe bleek de sleutel en een korte toelichting te zitten, en zoek het verder maar uit. We zagen nog licht branden en dat bleek in de bar zijn, daar was nog een man aanwezig die wist wat gastvrijheid was en trakteerde ons op een drankje. De volgende dag was zondag en we vroegen hem of er een paar broodjes te koop zijn voor het ontbijt. Het restaurant was dicht maar met wat kunst en vliegwerk heeft hij nog broodjes en beleg geregeld, en zelfs nog wat koffie gemalen zodat we zondag koffie konden zetten. Na nog een biertje stonden er twee flessen wijn op de bar en hij zei: ‘‘Neem maar mee dan heb je morgen ook nog wat''. Dat was een veelbelovend begin van ons verblijf. De volgende dag maar eens even rondkijken wat er te doen is. We zagen al snel dat we in een paradijsje terecht waren gekomen; wat een uitzicht en schitterende bloemen. Bij het restaurant aangekomen bleek het gesloten te zijn. Op de deur hing een briefje ‘‘Donderdag zijn we weer open''. Een paar dagen later een briefje met de mededeling dat het volgende week weer open zou zijn. Dit is zo door gegaan tot de dag van vertrek. Ook de bar en de winkel bleven gesloten, en TV deed het soms wel soms niet. We hebben dit bij de beheerder aangekaart, maar hij deed er niet echt iets aan. We hebben toen contact opgenomen met Eliza was here en die reageerde zeer goed er werd direct contact opgenomen met de beheerder, die nogal laconiek reageerde. Het restaurant zou over een paar dagen open gaan en voor de TV komt iemand langs. Het probleem is nooit opgelost. En toen gebeurde er iets waar wij niet op gerekend hadden, Eliza was here bood ons compensatie aan voor deze ongemakken en twee dagen later stond er een bedrag van 110 euro op onze rekening. Dat noemen wij nog eens klantgericht handelen. Van ons krijgen jullie de warme douche. Uiteindelijk hebben we toch een mooie maand gehad, het huis was prima en mooi gelegen met schitterende vergezichten. De omgeving is werkelijk fantastisch, er is dus genoeg te bekijken. Het koken vraagt wel de nodige creativiteit met twee elektrische kookplaten en te weinig keukengerei is het een hele kunst om wat op tafel te krijgen, maar uiteindelijk lukte het wel. Het was goed dat we veel campingervaring hebben, daar leer je wel pionieren. De rust is overweldigend en je hebt absolute privacy, het grootste deel van de tijd waren we de enige gasten en dat is af en toe niet leuk. Het is ons niet duidelijk waarom er bij het boeken zoveel datums vol waren, de praktijk liet wat anders zien. Samenvattend kunnen we zeggen dat we te maken hebben gehad met een prima reisbureau en als de accommodatie wat doet aan de klantgerichtheid wij volgend jaar zeker teruggaan, er is daar nog zoveel te bekijken. Onze droom is bijna uitgekomen PS De foto is het uitzicht bij zonsondergang

Burro Ville

Henriette
Henriette Toegevoegd op: 8-2-2018

Portugal Algarve

Reis Algarve - Mijn verblijf in Burro Ville was fantastisch! Elke dag werd er een mand met allerlei lekkers voor het ontbijt gebracht en elke ochtend kregen we vers brood. Voeg daar goede bedden, verwarming en douche aan toe en ook nog eens een mooi uitzicht en het plaatje is compleet. Helaas beviel het huren van de auto bij Drive on Holidays niet zo goed. Bij aankomst werden we niet echt geholpen en er waren veel vragen en een telefoontje nodig om ons naar het verhuurbedrijf te brengen*. Jammer. *Eliza was here heeft deze opmerking in behandeling genomen.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe
Om Eliza was here goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent. Wijzig cookie instellingen