• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

El Camino Villas

Marloes
Marloes Toegevoegd op: 14-5-2019

Griekenland Lefkas

Mijn ervaring - Villa Baris is alleen geschikt voor weer waarbij je alleen binnen hoeft te slapen. De hoofdslaapkamer is ijskoud en er is geen plek om binnen te eten of spelletje te doen. Zwembad en omgeving zijn prachtig. Service is prima.

Chrisapella Country Houses

Familie Bergstra
Familie Bergstra Toegevoegd op: 10-5-2019

Griekenland Zakynthos

Geweldige vakantie - Wij zijn eind april afgereisd naar het mooie Zakynthos. Bij aankomst bij Chrisapella Country Houses voelden we ons direct helemaal thuis. De ontvangst was vriendelijk en de lunch was erg lekker. De woning was zeer mooi met grote ruime kamers. De huizen worden ook dagelijks schoongemaakt en de bedden worden opgemaakt. Wij ervoeren de woning erg schoon en fris. Het zwembad was ook heerlijk. Niets is de eigenaars Chryssa en Pella te veel. Ze zijn zeer behulpzaam en voor advies kun je altijd bij hen terecht. Als je tijdens het Grieks Pasen gaat, wordt je uitgenodigd voor de familie barbecue. Wij hebben echt een geweldige vakantie gehad. Fam. Bergstra. Leeuwarden.

Petroto Villas

Marjolein
Marjolein Toegevoegd op: 10-5-2019

Griekenland Rhodos

Heerlijke plek! - Eind april verbleven wij 10 dagen bij Petroto Villa's. Wij verbleven in het 2 kamerappartement type B. De villa's liggen op een soort verhoging, maar het appartement waar wij verbleven ligt daar aan de zijkant onder. Het appartement is zeer schoon en heeft een heerlijke tuin met veel privacy. Zeer hartelijk ontvangen door de eigenaar. In het appartement staat er fruit en een fles wijn klaar. Tijdens het Grieks Orthodoxe paasfeest werden we zelfs verwend met paasbrood en andere baksels en s' avonds stond er een heerlijke pan soep klaar. Het is een heerlijk rustige en prachtig plek. We hebben een hele fijne vakantie gehad!

Agua Green

Jos
Jos Toegevoegd op: 10-5-2019

Italië Sicilië

Hele mooie agriturismo - Een hele mooie en moderne agriturismo met mooi zwembad op korte afstand van de eigen beachbar (waar je voor € 12,- pp kant ontbijten) en het gezellige dorpje Marzamemi. De 10 huisjes hebben allemaal een mooi uitzicht, een grote omheinde tuin, voldoende privacy en goedwerkende wifi. Het huisje is wel klein, maar in principe leef je de hele dag buiten. In tegenstelling met wat in de beschrijving staat zijn er geen koffie/thee faciliteiten en is er geen magnetron / oven in het huisje aanwezig. Dit was voor ons trouwens geen probleem. Mooie plaatsen zoals Noto, Siracusa en Ragusa zijn binnen een uur te bereiken. Wij hebben een mooie tijd gehad en bevelen deze accommodatie zeker aan.

Amarandos Villas

Angelique
Angelique Toegevoegd op: 10-5-2019

Griekenland Lefkas

Fantastisch! - Een heerlijke vakantie gehad met elkaar in 1 van de mooie villa's. Warm welkom door Stathis (eigenaar). Een fijne, rustige plek met een geweldig uitzicht. De villa is van alle gemakken voorzien. Getroffen met het weer. Voor herhaling vatbaar! Het eiland is de moeite waard om te bezoeken.

Amousso Beach Villas

Familie Varekamp
Familie Varekamp Toegevoegd op: 10-5-2019

Griekenland Lefkas

Mooie accommodatie!! - De laatste week van april zijn wij met z'n vieren (waaronder twee jongens van 14 en 17) in Amousso Beach Villa's geweest. We hebben een érg lekkere vakantie gehad. Mooi appartement, heerlijk zwembad. Schitterend uitzicht en veel privacy. Helaas zat het weer niet altijd mee (17/18 graden en 2 dagen regen) waardoor we vaker binnen zaten dan je zou willen in Griekenland.... en dan is het 's avonds best fris in huis zonder kachel ! Bovendien misten we wel een lekkere bank of stoel om in te zitten... Ondanks dat hebben we genoten van het mooie eiland en de heerlijke accommodatie. De eigenaar Stathis is supervriendelijk en wil van alles voor je regelen. Tips: huur een motorboot (bv bij Trident in Nydri) of vaar een dag mee met Gerasimos op de Odysseia, ook in Nydri (viel bij ons letterlijk wat in het water, maar had bij mooi weer érg leuk geweest! Amousso Beach Villa's: zéker de moeite waard om een keer heen te gaan!

Amousso Beach Villas

Femke
Femke Toegevoegd op: 10-5-2019

Griekenland Lefkas

Fantastisch - Wat een mooie plek! Een fantastisch uitzicht. Ontspannen gaat hier zeker lukken. Top huisje, heerlijk zwembad, goede bedden, alles schoon en netjes. Eigenaar Stathis is erg vriendelijk en behulpzaam. Lefkas is wel echt een mooi-weer eiland, alles is ingericht op zonnig weer. Helaas hadden wij dat niet zo, eind april.

Amarandos Villas

Trip
Trip Toegevoegd op: 10-5-2019

Griekenland Lefkas

Heerlijk Lefkas - Wij waren met 3 personen. Allen volwassen leeftijd. Heerlijke en mooie plek. Prachtig uitzicht, schoon en mooi zwembad. Huisje schoon en ruim. Iets minder praktisch ingericht en harde bedden maar zeer fijne 6 dagen gehad. Genoeg stoelen binnen/ buiten en ligbedden. Supermarkt en bakker op 5 km (terugrijden). Restaurantjes velen in Nydri en dichterbij ook op 6 km en in Vasiliki. Taverna heel dichtbij maar eind april was daar nog niks te doen. Mooi groen eiland, watervallen Nydri zeker in mei de moeite waard en een boottocht van 1 dag met dolfijnen (toeval) was ook erg leuk. Wij hebben ons vermaakt.

Vrachos Villas

Tobe
Tobe Toegevoegd op: 9-5-2019

Griekenland Kreta

Heerlijk - niet toeristisch - De huisjes liggen op zichtafstand van de kust, maar de omgeving is niet toeristisch. Het huisje is ruim, modern en geriefelijk. De eigenaars zijn bijzonder aardig, houden de huisjes heel goed schoon, runnen een heel lekker restaurant en zijn er echt de hele dag in touw voor de gasten. Geen vraag is hen teveel. Toen we bij aankomst het adres niet konden vinden (TIP gebruik nooit de GPS, maar wel de route beschrijving) kwam de eigenaar ons laat in de avond ophalen en reed voor ons uit. Het dorp ligt afgezonderd in een stille heuvelachtige omgeving. Schapen en geiten grazen tot onder je raam. Heel af en toe kan de stroom uitvallen. Elk gepland uitstapje begint met dezelfde 3/4 uur durende kronkelweg tot aan de lokale weg. Op die route zijn er slechts 2 minimarkets, verder niets. Geen goede plek dus om Kreta efficiënt te gaan doorkruisen of om met kinderen activiteiten te gaan ontplooien. Maar wel een heerlijke plek om met tot rust te komen en te genieten van het zwembad en de voorjaarszon. Complimentje voor de eigenaars en hun personeel.

Alonia Villas

Bas
Bas Toegevoegd op: 9-5-2019

Griekenland Zakynthos

Fijne plek - Lekker privé huisje, ideaal voor jong gezin. Schoon en netjes. Moderne inrichting. Goede uitvalsbasis om eiland te verkennen met de auto. Enige nadelen: weinig kastruimte voor je kleding (alleen hang), zonen boiler dus niet al te warm water en karige keuken (zonder vaatwasser en minimaal kookgerei).

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe