• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Quinta da Quebrada

Yvonne en Ernst
Yvonne en Ernst Toegevoegd op: 16-9-2019

Portugal Madeira

Quinta da Quebrada - We hebben een heerlijke wandelvakantie gehad. De Quinta was op een mooie plek gelegen. Met inderdaad eecn mooi uitzicht op de zee te midden van planten en bloemen. Wat is het toch lekker vers fruit (passievrucht , banaan en sinaasappel ) uit eigen tuin en lekkere broodjes die iedere ochtend in hun tasje aan de deurknop hing. We hebben hele mooie wandelingen langs de Levadas en kliffen gemaakt. Het is een aanrader voor iedereen die van wandelen en natuur houdt. Vriendelijke Groeten Yvonne en Ernst

Hotel Kouros

Tom
Tom Toegevoegd op: 16-9-2019

Griekenland Rhodos

Geweldige tijd gehad* - Heerlijke twee weken gehad in hotel Kouros. Het hotel is prachtig en schoon, we verbleven in een executive suite, een mooie ruime kamer met een unieke inrichting.

Het personeel is zeer vriendelijk, deskundig en behulpzaam.
Het bijbehorende restaurant serveert het beste eten in de omgeving, zo is onze ervaring. Maar er zijn genoeg leuke eettentjes in de buurt voor als je eens wat anders wilt.

De cocktailbar bij het hotel is fantastisch, en de bardame is geweldig! We hebben er elke avond de heerlijkste cocktails gedronken, voor een faire prijs.

Dit alles in combinatie met de rustige ligging van het hotel dicht bij strand en centrum en het adult only concept maakt dat wij zeker zullen terugkeren naar dit hotel.

@eliza: niet alle foto's op je website zijn actueel, er zijn (mooie) verbouwingen gedaan die we nog niet terugzien op de website. *Eliza neemt contact op met de eigenaar over nieuwe foto's

Pavezzo Country Retreat

A.W.
A.W. Toegevoegd op: 15-9-2019

Griekenland Lefkas

Geen toplocatie zoals gedacht - Na 5 dagen in Amoussa Beach Villas ( 4 sterren op de site maar zeker 5 sterren waardig) hadden wij 7 dagen geboekt bij Pavezzo Country Retreat. Wij zijn echter maar 1 nacht gebleven. Direct was voor ons duidelijk dat dit niet de toplocatie is zoals wordt beschreven en bovendien 5 sterren heeft. De appartementen zijn in een brocante stijl ingericht maar missen, voor ons, alle luxe of comfort die bij 5 sterren verwacht wordt. Dit zou duidelijker in de omschrijving vermeld moeten worden. Eliza heeft direct met ons contact opgenomen om ons vroegtijdige vertrek te bespreken, wij hebben alle punten genoemd die naar onze mening niet kloppen met een 5 sterren locatie. Eliza is ons in de extra kosten tegemoet gekomen. Eliza heeft dit prima opgepakt, wij zijn hierover zeer tevreden. Wij hadden inmiddels zelf een nieuwe locatie uitgezocht, die echt top was, dus wij hebben een prima verblijf op Lefkas gehad. Voor ons wel een waarschuwing om alle informatie over een locatie ook zeker op andere sites te bekijken.

Amousso Beach Villas

A.W
A.W Toegevoegd op: 15-9-2019

Griekenland Lefkas

Prachtige locatie, genieten! - Wij verbleven 5 nachten in Amoussa Villas. We arriveerden 's avonds, dus in het donker. Het ligt vrij afgelegen dus onderweg vraag je je af waar je terecht komt. Bij aankomst belden we de eigenaar die snel ter plaatse was. Hij bleek een prima gastheer, met trots laat hij het appartement zien. De volgende morgen blijken we een prachtig uitzicht te hebben met een heerlijke oase van rust. Wij hebben genoten van het prive-zwembad, het appartement, voorzien van alles en prima ingericht. Deze locatie is top!

Quinta do Tio Graca

Susan & Jörg
Susan & Jörg Toegevoegd op: 15-9-2019

Portugal Algarve

Altijd fijn met Eliza! - De zoete geur van carob peulen komt je tegemoed wanneer je naar Quinta do tio Graca rijdt. Magdalena begroette ons hartelijk en maakte ons wegwijs. De boodschapjes die ze had klaargezet waren echt heel fijn. We hadden het 3 kamer appartement, best knus, hier en daar wat gedateerd maar verder helemaal prima. Het terras en de tuin deel je met de 2 andere appartementen, er is volop ruimte om je even terug te trekken en te relaxen. Elke ochtend ontbeten wij op het terrasje achter in de tuin met uitzicht op de heuvels. Heerlijk! Aan de weg naar het huis, zit een pastelaria (banketbakker) waar je ook koffie kan drinken. Wil je goedkoop en lekker eten, dan is restaurant Bolitasca een aanrader. Bezoek ook het dorpje Alte, met haar zoetwaterbron heeft ze veel charme, je kunt er lekker ronddwalen in de steegjes en bezoek ook de grote soeveniersshop met al haar prachtig aardewerk. Neem de weg door de heuvels naar Alte, dat is wel zo mooi. Het leukste strand dichtbij vonden wij in het plaatsje Olhos de Agua, heel knus met een winkelstraatje en restaurantjes. Tot slot is een bezoek aan bergdorpje Monchique en de hoogste bergtop Foia alleen de rit al waard. Wij hebben wederom een fijne vakantie met Eliza gehad, Quinta do Tio Graca is een heerlijk plekje!! Aanrader!

Quinta da Murteira

Serena van Dijken
Serena van Dijken Toegevoegd op: 15-9-2019

Portugal Algarve

Heeeeerlijke accommodatie - Wij zijn voor het eerst met zn drietjes op vakantie geweest naar deze accommodatie. Heerlijke veel gras, waardoor onze dreumes overal heen kon kruipen. Er is een bbq aanwezig en daar hebben wij zeker gebruik van gemaakt. Een auto is een must. De supermarkt en de restaurantjes zijn niet om de hoek. Bedden waren wel knoeper hard waardoor wij nooit een goede nachtrust hadden. De snelweg is aanwezig, maar niet storend. Maar verder, wij hadden een hele leuke vakantie hier.

El Camino Villas

Jos
Jos Toegevoegd op: 15-9-2019

Griekenland Lefkas

Fantastische plek - Net terug van ons vierde bezoek aan dit mooie eiland met dit keer één week op een voor ons nieuwe bestemming El Camino in de prachtige villa Levantes. Alles super netjes en schoon. Prachtig uitzicht over het dal en de zee. Het zwembad heeft een behoorlijke afmeting. En wat is het heerlijk om bijna volledig buiten te kunnen leven, het huis heeft twee grote openslaande deuren, in de heerlijke buitendouche en de jacuzzi wordt je omringt door mooie planten, de buitenkeuken, de extra buiten koelkast, de BBQ hebben wij niet gebruikt omdat we graag genieten van alle fijne restaurantjes op het eiland. Lambi de eigenaresse en het overige personeel zijn super attent en aardig. Een plek om terug te komen.

Finca El Moral

Heleen van der Haar
Heleen van der Haar Toegevoegd op: 15-9-2019

Spanje La Palma

fijne vakantie - Heerlijke rustige vakantie gehad in finca el moral, appartement wel gedateerd, maar wel van alle gemakken voorzien, 1 ( groot) nadeel is dat er geen airco is s'nachts koelt het nauwelijks af waardoor slapen in de warmte niet lekker is, geadviseerd dat het wel fijn zou zijn dat er een ventilator aanwezig zou zijn. WiFi werkt prima, ook zwembad is prima en zo goed als privé. Het eiland is verder prachtig met de prima auto van Eliza veel gezien.

Appartementen Azzure Vista

Nienke
Nienke Toegevoegd op: 15-9-2019

Griekenland Zakynthos

Fantastische plek! - Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad. We hadden de studio geboekt met zijn tweeën; appartement 9 achterin in de hoek, waardoor je ook een beetje meer prive zit. Appartement van alle gemakken voorzien en echt helemaal top. Elke dag schoonmaak, bed opgemaakt en als je iets extra wilde was dit zo voor je geregeld. Petros was zeer goed bereikbaar en stond altijd voor je klaar. Zelfs toen de stroom was uitgevallen was hij er na een belletje binnen 10 minuten en was het zo opgelost! Locatie van de appartementen is ook heel prettig, dicht bij allerlei leuke strandjes in de omgeving, supermarkt en leuke eettentjes! Wij hebben twee keer bij Agnadi gegeten die aan de weg zit als je vanaf Argassi naar je appartement rijdt. Super service en echte griek die je heel leuk helpt! Zeker een aanrader om te gaan eten! Enige wat we miste is een douche bij het zwembad en eventueel vaatwasser in het appartement. Verder echt helemaal top!

Casa Orbeta

Davina & René
Davina & René Toegevoegd op: 15-9-2019

Spanje Alicante

Wat een heerlijke vakantie - Als je een mooi, fijn en van alle gemakken voorzien verblijf wilt dan ben je hier aan het goede adres! Wat hebben wij genoten van onze vakantie! Met het warme welkom en goede zorgen van Nancy en Eddy. Niets ontbreekt en aan ieder detail is gedacht. Het appartement waar wij zaten was echt van alle gemakken voorzien! Een grote living, een keuken waar je een prima maaltijd kunt koken als je dat zou willen. En wij vonden dit een van de betere bedden die wij op vakantie hebben gehad, samen met de rolluiken maakte dat we heerlijk hebben geslapen. Het heerlijke zwembad, de lekkere ontbijtjes, de gastvrijheid en humor 😂 Ons speel kameraadje Billy, (we missen hem nu al 🐶) Maar zeker ook de tips en adviezen om de omgeving te ontdekken of wat te gaan doen. En het is een heerlijke rustige omgeving op korte afstanden van leuke activiteiten of dagjes uit. Een klein uurtje van zowel Valencia als Alicante. Kortom een geweldige uitvalsbasis voor een vakantie waar we van hebben genoten. Zeker ook met de goed verzorgde bbq! En onze vele poulbiljart wedstrijden. Het was top! Dank jullie wel Nancy, Eddy en Billy

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe