• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Finca Vista Bonita

Berend en Leonie
Berend en Leonie Toegevoegd op: 17-2-2020

Spanje Tenerife

Geweldig genoten - Ons verblijf in Finca Vista Bonita hebben we al zeer prettig ervaren. Het appartement was wat authentiek, met een Spaans tintje en dat vinden wij mooi, met een fijn balkon op de zonkant en een mooi uitzicht over het landschap. De tuin om de accommodatie was prachtig en rustgevend, met een leuk zwembad en bubbelbad. De huurauto maakte de vakantievreugd compleet, het eiland ontdekken en binnen korte tijd in de gezellige badplaatsen. Bij Eliza alles goed geregeld! Jullie maken het de reizigers makkelijk met allerlei linkjes om de laatste dingen te regelen en dat is fijn. Benno en Leonie

Villas Los Pajeros

Jan
Jan Toegevoegd op: 16-2-2020

Spanje La Palma

Heerlijk verblijf - Onze accommodatie voor 4 personen was ruim, met een prachtig uitzicht op zee vanaf het terras en het balkon. Alle 4 waren wij zeer te spreken over de bedden en de 2 badkamers. Een gezellig goed ingericht verblijf in een typisch Spaanse sfeer. De eigenaresse was erg gastvrij.

Hotel Rural los Caracoles del Sevillano

Fam. Reinewald
Fam. Reinewald Toegevoegd op: 14-2-2020

Spanje Andalusië

Vakantie eerste week januari - Positieve punten zijn de prachtige ligging: links de bergen en rechts de zee. Privacy en mooi plekje (wel direct langs een rustige autoweg) Prachtig gelegen restaurant met beperkte kaart maar gastvrij. Dan de service van al het personeel (waarvan maar een Engels spreekt). Helaas veel beroep moeten doen op hen vanwege extreem koud huisje en condensvocht in badcel. Huis is niet warm te stoken in de winter ondanks 11 graden in januari. Goede service ook van organisatie van Elisa maar ik zou dit huisje niet meer boeken als het weer niet echt zeer warm is overdag.

Castillo de Monda

Mirjam
Mirjam Toegevoegd op: 14-2-2020

Spanje Andalusië

Geweldig - Wat hebben wij fantastische dagen gehad op deze geweldige plek. Het kasteel is werkelijk prachtig, het eten is heerlijk, personeel super vriendelijk en wat een ligging! Onwijs genoten, en Ronda is een bezoekje waard!

Marialena Villas

Elles Anenemieke Jade en Ferra
Elles Anenemieke Jade en Ferra Toegevoegd op: 13-2-2020

Griekenland Kreta

Heerlijk! - ik ben Ferra ( 11 jaar) en ik vond het heel leuk bij Marialena! Het was heel lekker om in het zwembad te zitten en we hadden van niemand last. Ook was het strand heel dichtbij, met hele hoge golven! We liepen we elke dag een stukje naar beneden om brood te halen, Daarbij waren er daar ook leuke restaurantjes. Marialena en haar vader waren heel gastvrij en we hebben ook nog een Grieks spel met ze gespeeld met lekkere limonade erbij :) ons ruime huisje werd heel vaak schoon gemaakt wat fijn was. En er was een prachtig uitzicht vanuit ons terrasje. Toen wij gingen ( juli 2019) was er een insecten plaag, ik was nogal bang dat ik niet kon slapen door al die beesten maar daar hadden we totaal geen last van door de airco! Het was zo fijn omdat er veel rustige stranden waren maar ook leuke stadjes dus alles in een!

Hotel Spa Las Orquideas

Jessie & Arnout
Jessie & Arnout Toegevoegd op: 13-2-2020

Spanje Andalusië

Mooi Andalusië - Wij hebben hier 10 dagen verbleven in kamer 4. Mooie grote kamer met alles erop en eraan; zelfs 2 bedden wat handig was om al je zooi op te deponeren.. Ontbijt, schoonmaak, service was allemaal prima. We hebben veel moois bezocht in de omgeving; ver rijden naar grotere steden is helemaal niet nodig hier! Met de kleine skoda konden we overal prima komen, ook op en af steile wegen. Enige nadeel van het hotel vonden wij de gehorigheid, van zowel buren binnen en buiten... (de soms eeuwig doorgaande blaffende honden 😣) Voor het zwembad was het nog te koud natuurlijk, maar het uitzicht is prachtig..☺

Aldeia da Mata Pequena

Joram
Joram Toegevoegd op: 12-2-2020

Portugal Costa de Lisboa

Fantastische locatie! - We hebben een heerlijke tijd gehad met ons gezin (twee volwassenen, 1-jarige en 3-jarige) in het prachtig gelegen Mata Pequena! Naast dat het een idyllische plekje is, werden we ook enorm gastvrij ontvangen door Diogo en Ana. Naast het lekker ontbijt kregen we ook allerlei extraatjes zoals zelfgemaakte soep en andere lekkernijen. Met twee kleine kinderen was de korte reis vanaf het vliegveld erg fijn, maar binnen een halfuur rijden kom je ook op prachtige stranden en mooie stadjes. De huisjes zijn klein, gezellig maar met alle snuisterijen moesten we wel eerst e.e.a. opruimen om het geschikt te maken voor peuter en dreumes. Voor hen waren de speeltuin en de dieren wel heel leuk. De voorzieningen in het huisje waren enigszins basaal, denk aan een simpele keuken met klein kooktoestel, enkelglas, en geen CV (wel losse radiators). Maar dat hoort bij de plek en vonden wij niet heel hinderlijk. De harde stenen vloer is geen aanrader voor een dreumes die net kan lopen. Ook het WiFi-signaal kwam niet goed door de dikke muren, maar dat resulteerde in een Spartaanse Netflix-loze week. En dat was achteraf eigenlijk heel verfrissend en dat past goed bij de accommodatie :)

Hotel Spa Las Orquideas

Sven
Sven Toegevoegd op: 12-2-2020

Spanje Andalusië

Lekker plekje - Begin februari hier een week verbleven. Het hotel is prima aan te rijden vanaf het vliegveld, de ligging is in een klein dorpje op een berg. In de buurt zitten een aantal (grill)restaurants, waarvan 1 op loopafstand. De kamers zijn fraai in een leuke stijl. Sowieso is het erg verzorgd en netjes. Het balkon had geen zon, een voordeel in de zomer vermoed ik. Nadeel in de winter, aangezien er ook geen tuin is. Het ontbijt is top, altijd met een vers eitje (gebakken, gekookt, scrambled, wat je wilt). Malaga is goed aan te rijden, Cordoba en Marbella ook te doen. De kust is 20 minuutjes rijden.

La Posada del Angel

Kristian
Kristian Toegevoegd op: 11-2-2020

Spanje Andalusië

Eliza is staying - Zittend op het dakterras in een luie stoel met een cerveza in m'n hand, een verwarmend zonnetje die alle “zorgen” wegdrijft, uitkijkend over de bergen, de dauw in het dal en een vrije zorgeloze vrije dag in het vooruitzicht.. dat was mijn definitie van vakantie. En daar zat ik dan, in Ojén, op het dakterras. Plannen te maken voor deze nieuwe dag. Lunch in Marbella? Of toch een strandtentje opzoeken? Dineren op de boulevard of toch een tapas tentje opzoeken in een klein dorpje? Als dat de moeilijkste keuzes van de dag zijn dan kan je zeggen; ik heb vakantie. Wat een heerlijke omgeving. Wat een gastvrijheid van de mensen. Wat een geuren en kleuren. Dankzij het geweldige advies van gastheer Alex hebben we in korte tijd het maximale uit onze tijd kunnen halen maar lang niet alles kunnen beleven. Dus Alex, ruim de luie stoel maar nog niet op en zet m'n cerveza alvast maar koud, we gaan elkaar nog zien dit jaar!

Villas las Cercas

W van hertum
W van hertum Toegevoegd op: 11-2-2020

Spanje La Palma

La Palma - Mooi en rustig complex met 4 goed en mooi ingerichte villa's omgeven door groen met zwembad. Wij hebben het in november niet getroffen met het weer; koel, regenachtig en veel wind. Mooie uitstapjes en wandelingen gemaakt op het eiland.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe