• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Casita Vista Hermosa

Ton
Ton Toegevoegd op: 18-4-2018

Spanje La Palma

Heel fijne vakantie - Van 6-4-2018 t/m 13-4-2018 geweest. Heerlijk weer tussen 20 en 24 graden, fantastisch om boven op de Roque de los Muchachos te kijken. Heerlijke wandelingen in de bossen gemaakt en smakelijk gegeten. Appartement was prima! Voldoende ruimte, alles netjes. Prima vakantie, waarbij alles wat geregeld moest worden prima geregeld was!

Finca Vista Bonita

Iolé de Vries
Iolé de Vries Toegevoegd op: 18-4-2018

Spanje Tenerife

Stil en wijds... - Een heerlijk verblijf, prettig appartement met sfeer en fijne bedden. Hier kom je voor rust, stil staren in de verte waar je de rotsten ziet uitlopen in de Atlantische Oceaan. Een zacht ruisende palm voor je balkon, de bloemengeur uit de mooi aangelegde tuin waar alles magisch aandoet door het zwarte lava grind. Begin april was er regelmatig mist van zee en dan is het heerlijk om in het warme bad en de jacuzzi in de lavagrot te ontspannen. Kortom, weer een fijne vakantie zoals we van Eliza gewend zijn.

Avalon Village Houses

Im
Im Toegevoegd op: 18-4-2018

Cyprus Cyprus

Fijn vertoeven - We kwamen op een mooie, niet te warme zonnige voorjaarsdag aan bij ons appartement, waar gastvrouw Maria en haar zoon ons verwelkomden met een lekker koel biertje. Het appartement ligt midden in een klein dorpje, waar je 's avonds op de achtergrond de uil hoort roepen en de mannen in het lokale koffiehuis hoort praten. Kom je voor je rust? Dan zit je hier goed. We hebben elke dag een uitgebreid ontbijt gehad van Maria. En omdat er in het dorp zo vroeg in het voorjaar nog geen eetgelegenheden open zijn, hebben we bijna elke avond ook genoten van de uitgebreide maaltijd die de gastheer en -vrouw voor ons bereidden. Ook voor een van ons (vegetariër, wel vis) kon men een passende maaltijd maken. Breng vroeg in het voorjaar wel warme kleding mee voor de avond, want dan kan het echt erg koud zijn als je buiten in het kleine restaurantje eet bij het appartement. De omgeving van het appartement is fijn. Voldoende privacy door een eigen terras met fijne stoelen en zonwering. Ook bij het zwembad is het fijn vertoeven. Als je echt een eigen maaltijd zou willen koken in het appartement is het een beetje behelpen, omdat de kookuitrusting heel beperkt is. Maar een kop koffie of thee zetten en ook een eenvoudige 1-pans maaltijd gaat lukken. We hebben het erg naar onze zin gehad bij deze gastheer en -vrouw en in deze appartementen. Dank daarvoor.

Punta Falcone

Bianca
Bianca Toegevoegd op: 18-4-2018

Italië Sardinië

Mooi eiland. - We zijn prima ontvangen door het personeel op het park. De huizen zijn schoon en netjes. Water lag al klaar in de koelkast. De stoelen buiten op het terras zijn niet erg comfortabel, maar daar is overheen te komen. Maar de bedden zijn wel extreem hard. Het eiland is mooi en groen en nodigt uit om eropuit te gaan met de auto. Is het een herhaling waard? Ja, mits er comfortabele bedden zijn.

Il Palmento

Nouwens
Nouwens Toegevoegd op: 17-4-2018

Italië Puglia

Verrassend Italië - Een weekje genoten in een -voor ons- nieuw deel van Italië. We zijn Italië-liefhebbers, maar in dit (Zuidelijke) waren wij niet eerder geweest. We zijn enorm positief (!!) verrast door dit mooie gebied. Het is vrij uitgestrekt, waardoor je kilometers weggetjes rijdt waar je geen dorpje of auto tegen komt. Geweldig! We hebben voornamelijk genoten van de kleinere stadjes, waar we dwaalden door de kleine straatjes en waar de leukste en hipste horecazaken zaten. Een aanrader, absoluut! Bij Il Palmento zijn we erg vriendelijk ontvangen (bagage mochten we niet zelf dragen en zelfs onze auto werd netjes geparkeerd). Het ontbijt was telkens een feestje (naast al het gezonde namelijk ook overheerlijke taartjes en cake!). De kamer werd dagelijks schoon gemaakt, evenals dat de tuinman dagelijks het terrein keurig verzorgde. Kortom: niets meer dan lof over deze week via Eliza was Here! Voor herhaling vatbaar!

Villa Serenella & Villa Limonaia

Wim en Jannie
Wim en Jannie Toegevoegd op: 17-4-2018

Italië Toscane

Al het goede van Toscane ..... - Ons verblijf in dit huis was geweldig. Een bijzonder huis, tuin met prachtig uitzicht, een koninklijk bed en vooral heerlijk rustig gelegen met iedere ochtend de koekoek in de tuin. Maar het allerbeste: op loopafstand van het altijd levendige Cortona. Zo konden we 's avonds gerust een fles wijn bestellen bij het eten in ons favoriete restaurant. Om daarna weer af te dalen naar onze oase van rust. La dolce vita ... het bestaat echt.

Lithina Villas

Hilde en Luc
Hilde en Luc Toegevoegd op: 17-4-2018

Griekenland Zakynthos

Heerlijk genieten - De locatie is gewoonweg prachtig. Je hebt een zicht op de zee waar je niet genoeg van kunt krijgen. Je moet er wel een heel steil en hobbelig weggetje voor over hebben. Het appartement waar we verbleven, is ruim en voorzien van de 'basic' dingen die je nodig hebt. Het bed is er hard, maar vooral erg klein en het beddengoed is erg pover. We hadden geen toiletpapier en dat was wel wat vervelend, maar dat hebben we snel opgelost. We konden volop genieten van ons terras en de ligzetels aan het zwembad. De airco hebben we niet nodig gehad, maar die is er wel. Als je zo vroeg gaat als wij en aankomt tijdens het Griekse paasweekend moet je er rekening mee houden dat 90% van alle zaken gesloten is, zowel winkels als restaurants. Het grote pluspunt is dan weer dat het heerlijk rustig is. We hebben volop genoten en het verblijf is een aanrader. Alles verbleekt als je kijkt naar de zee terwijl je de vogeltjes om je heen hoort kwetteren… Dit mocht gerust wat langer blijven duren.

Auberge Kalopetri

Jmt
Jmt Toegevoegd op: 16-4-2018

Griekenland Rhodos

Gemoedelijk Griekenland - Erg prettig en rustig verblijf, mooi gelegen op eenheuvel, dicht bij een beschut baaitje op loopafstand, op heen alf uurtje rijden van Rhodos-stad. Uitbaters Ulrike en Joannis voegen hun persoonlijke noot toe, met dagelijks goed verzorgd ontbijt, een paar keer per week heerlijke Griekse maaltijden en veel goede tips voor dagjes uit. Kleine schaal van het complex en de persoonlijke aandacht maken deze locatie erg bijzonder. Van hieruit kan het hele eiland goed bestreken worden.

Finca Son Sama

Dienke Maas Geesteranus
Dienke Maas Geesteranus Toegevoegd op: 16-4-2018

Spanje Mallorca

Mallorca april 2018 - De eigenaren van Finca Son Sama doen er alles aan om je het naar je zin te maken. Die zijn heel erg vriendelijk, vragen worden meteen beantwoord en dingen worden goed geregeld. Niets dan lof. De huisjes hebben heerlijke bedden, maar het meubilair is wat schaars evenals de belichting. En omdat we vanwege het weer veel binnen hebben gezeten hebben we dat opgelost door de tafel met stoelen van buiten naar binnen te brengen. Met een dikke trui en het elektrische kacheltje was het goed uit te houden. Ik denk dat als het weer minder koud was geweest, we anders tegen de inrichting hadden aangekeken. Het naastgelegen restaurant is goed, maar te duur om elke dag te gaan eten. Dan maar koken op 1 pit in het keukentje. Het uitzicht is heel bijzonder en de ligging is heel centraal. Uiteindelijk is het toch nog een mooie vakantie geweest.

Hotel Palacio Blanco

Frank
Frank Toegevoegd op: 16-4-2018

Spanje Andalusië

Goed hotel super gastvrouw/hot - Vanuit de plaats waar het hotel ligt (Velez-Malaga) kun je prima alle kanten uit voor dagtripjes, of naar het strand. Malaga ligt op een half uur met de auto, ook Granada en Sevilla zijn met de auto te doen maar wel iets verder. Het hotel zelf is van alle gemakken voorzien en heeft ook een zonneterras op de bovenste verdieping waar je heerlijk uit de wind in het zonnetje kunt zitten. De gastvrouw/eigenaresse Christa is een super aardige en erg behulpzame dame, ze kent de omgeving erg goed en heeft zeer zinvolle tips gegeven tijdens ons verblijf. Een keer een eigenwijze trip naar Almeria gemaakt, waarvan ze aangaf dat dit zij dit niet heel bijzonder vond en ook de rit terug via de kust niet erg mooi is (het land staat helemaal vol met plastic kassen), ook hierin vonden wij dat ze gelijk had! Ondanks dat wij niet heel erg mooi weer hadden toch een hele fijne vakantie gehad en veel mooie dingen en omgeving gezien.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe
Om Eliza was here goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent. Wijzig cookie instellingen