• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Finca Vista Bonita

Bertine
Bertine Toegevoegd op: 8-12-2018

Spanje Tenerife

Heerlijke rustige locatie - Voor de derde keer via Eliza was here naar Tenerife geweest. Nu op een andere locatie, die ook weer goed bevallen is. Volgend jaar hoop ik hier weer heen te gaan. Dat zegt waarschijnlijk genoeg. Ruim appartement, rustig, mooi uitzicht. Fijn dat er een binnenbad was, zodat je in november heerlijk kunt zwemmen, ook 's avonds.

Cyprus Village Houses Tochni

Sandra
Sandra Toegevoegd op: 6-12-2018

Cyprus Cyprus

Genoten! - In november hebben wij een week gelogeerd in een village house in Tochni. Een fantastisch huisje op een hofje met uitzicht op de heuvel. Overdag lekker op eigen tempo het eiland verkend en iedere avond genoten van een goed diner in de taverne. Voor ons was het de eerste kennismaking met Cyprus en Eliza was here en dit is super bevallen. Cyprus vanwege de rust, de afwisseling, het klimaat, de mensen en het eten; Eliza vanwege de manier waarop alles geregeld is. Kortom zeker voor herhaling vatbaar!

Villas del Alba

Fam. Wegman
Fam. Wegman Toegevoegd op: 4-12-2018

Spanje Andalusië

Ontspanning ten top - Het uitzicht, de rust, de ruimte; niets kan deze periode in Villas del Alba overtreffen. In ons beste Spaans bellen we aan bij de accommodatie. Wat blijkt, de eigenaar is gewoon Nederlands. Maar het contact wel zo makkelijk! We worden over het terrein rondgeleid en naar ons huisje gebracht. Er staan slechts 3 huisjes en de andere 2 huisjes waren niet bezet. Heerlijk rustig! Voor 6 personen is het huis groot genoeg. 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime keuken. Wij hebben 1,5 week genoten van al het moois dat de omgeving van Malaga en Malaga zelf te bieden hebben. El Caminito del Rey en Gibraltar zijn echte aanraders. 1 tip: Voor een huisje waar 6 á 7 personen in kunnen zijn er weinig pannen.

Casas de Piedra

Anita
Anita Toegevoegd op: 3-12-2018

Spanje Tenerife

Verblijf in dependance. - Wij verblijven voor tweekjes in het dependance op de bananen plantage. Bij aankomst in de avond worden wij door de eigenaar en zijn vrouw door achter hun aan te rijden, naar het andere deel van de plantage geleid. Wij verblijven in een soort van blokhut, uit steen, welke direct naast het terrein van het verwerkingsbedrijf ligt. Het verblijf is ruim en de slaapkamers zijn te bereiken via een trap naar beneden. Helaas is de onderhoes ter bescherming van het matras te klein, waardoor het los schiet, wat niet echt prettig ligt. Matrassen zelf zijn echter prima, maar met echte veren erin. De televisie staat niet in de woonkamer, maar beneden in de slaapkamer met tweepersoonsbed. Om de boel wat op te frissen, zijn de donkergekleurde kasten en deuren op snelle manier witgeverfd, lijkt op alleen gegrond. Boven een heerlijk dakterras en voor de deur ook een terras. Echter de gelegenheid Finca del Lomo ligt direct in hetzelfde deel van de plantage. Inmiddels al een feest hier voor de deur gehad en een nieuw feest volgt. Ook op maandag ochtend gewekt om 4.15 uur door mensen bij het naastgelegen verwerkingsbedrijf. Hard praten en brommende motoren van de wagentjes die ze gebruiken in de plantage. Als je echt totale rust wilt moet je hier niet voor kiezen. Privacy in huis en dakterras zeker, maar beneden op het terras vonden we bij thuiskomst s 'avonds een groepje dames in overleg. Ze verontschuldigden zich wel, maar het was toch een vreemde ervaring. Guargacho zelf is geen gezellig dorp en de weger naartoe is op doordeweekse dagen heel druk, echter op de plantage merk je daar niets van. De afstanden voor uitstapjes met huurauto zijn toch wel steeds een half uur tot een uur rijden. Wij hebben echter wel leuke uitstapjes naar Barranco de Infierno, Barranco de Chijas en nog vele andere kunnen maken. Fijn dat de huurauto erbij inbegrepen zat. Aparte locatie, maar voor ons geen tweede keer.

Casa Julia

Renske en Jeroen
Renske en Jeroen Toegevoegd op: 3-12-2018

Spanje La Palma

Fantastische vakantie - Het ontvangst was super, nog nooit zòn lieve gastvrouw ontmoet! In het huisje ontbreekt het aan niks. Wel een paar keer flink geschrokken van de Gecko`s :) in de gootsteen. Verder een onvergetelijke vakantie gehad. Bij vertrek een dikke knuffel van Julia, wij kunnen Casa Julia alleen maar aanbevelen en willen graag nog eens terug komen.

Casas las Mayoralas

Brigitte en Bé
Brigitte en Bé Toegevoegd op: 2-12-2018

Spanje Andalusië

Genoten van een week Andalusië - Net terug van een heerlijke week in Spanje om precies te zijn Andalusië. We verbleven in het gastvrije Casas Las Mayoralas ondanks het feit dat wij de enige gasten waren, was het geen enkel probleem om daar elke avond een heerlijke maaltijd voorgeschoteld te krijgen. Sterker nog we werden met open armen ontvangen en konden in principe nemen van de kaart wat we wilden. Ook de tapa's waar we regelmatig 's middags van genoten waren een feestje. Mocht je zin hebben in een rustige week vrij van massatoerisme en vertier dan is Casas Las Mayoralas een prima plek om te wezen. Verwacht geen 5 sterren accommodatie maar het is en blijft Spanje en zij nemen het niet zo nauw met de staat van de huisjes zoals wij dat zouden willen zien. Dus ben je niet iemand die zich ergens snel aan stoort en vind je het ook niet erg dat je overal ver vandaan zit (lopen en fietsen is in normale omstandigheden geen optie vanaf de accommodatie, dus een goede auto is een must in de bergen) dan is dit een heerlijke plek om te zijn. By the way doe Wil (de kok) de groeten van ons! Brigitte en Bé

Finca Isla Encantada

Heirman
Heirman Toegevoegd op: 2-12-2018

Spanje La Palma

prachtige view, prima service - Rustige locatie met prachtige view, ochtendzon op balkon, prima service: poetsen, verse handdoeken. Minpunt: zeer slechte geluidsisolatie. Gelukkig hadden we slechts 1 nacht luidruchtige onderburen.

Casa da Capelinha

Cees en Marit
Cees en Marit Toegevoegd op: 2-12-2018

Portugal Madeira

Fijne accommodatie - Een hele fijne accommodatie met een prachtig uitzicht over de oceaan. Zeer goede schoonmaakservice, iedere dag (behalve op zondag) kregen we schone handdoeken en was ons bed opgemaakt. We werden zeer hartelijk ontvangen door Maria en haar man, en kregen een lekker lokaal biertje bij aankomst.

Villas Los Pajeros

E.
E. Toegevoegd op: 30-11-2018

Spanje La Palma

Villa's Los Pajeros - Wij hebben echt ontzettend genoten van onze twee weken vakantie op La Palma. Wij hadden voor z'n tweetjes een 6-persoons villa bij Eliza geboekt: ‘Villa's Los Pajeros', een prachtige locatie in Brena Baja, op slechts 6 km van het vliegveld. Onze trip vond plaats laatste week oktober en eerste week november dus je weet dat er dan op dit eiland zeker aan de oostkust veel regen kan vallen en dat er sowieso veel bewolking is en dat was ook wel een beetje het geval. Aan de andere kant: de regen valt grotendeels ‘s nachts en maakt het eiland zeker aan de oostkust prachtig groen. Aan wandelingen hebben wij niet gedaan maar het valt voor ondernemende types zeker aan te bevelen, wel stevige wandelschoenen, een parapluutje en voldoende drinken meenemen. Santa Cruz is een leuke en gezellige stad, niet groot, alles valt te belopen. Parkeren kan gratis aan de boulevard als je de regels wat ruim toepast zoals iedereen kennelijk doet. Lekker gegeten alhoewel we geen echte specialiteiten hebben ontdekt maar dat kan aan ons liggen. Wij hebben met de auto het grootste deel van het eiland kunnen zien, de wegen zijn uitstekend begaanbaar en goed gemarkeerd. Het verkeer is bijzonder relaxed. Een mooie excursie vonden wij de boottocht vanuit Tazacorte om walvissen en dolfijnen te spotten. Voor de eerste was het nog te vroeg in het seizoen, maar dolfijnen hebben we echt heel mooi van dichtbij kunnen zien en dat is toch wel een speciale ervaring. Tot zover het eiland zelf. Maar onze lokatie verdient eveneens ruime aandacht. Het complex ‘Villa's Los Pajeros' omvat 2 zeer ruime en riante twee-onder-een-kap villa's. De onze was nummer 1 die het dichtst bij de ingang is gelegen. Elke villa heeft zijn eigen parkeerplek. De woningen zijn zeer mooi gelegen met een werkelijk prachtige tuin met enorme palmen en onze favoriete grote vetplanten. Over het hele complex staan volop fraaie planten en bloemen. Bijzonder ruim terras met een weids uitzicht op de zee waarbij je links Santa Cruz ziet liggen. Aangrenzend aan het terras ligt op een lager niveau de boomgaard. Het zwembad, waar wij overigens geen gebruik van hebben gemaakt, is aan de linkerzijde iets lager gelegen, heel smaakvol ontworpen en van alle gemakken voorzien: aparte kleedruimte, douche, zitjes en heerlijke ligbedden. Onze villa bevatte naast de woonkamer en keuken op de begane grond nog een slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de tweede verdieping nog twee slaapkamers, een ruime en een hele grote, de titel Master Bedroom waardig, zou je kunnen zeggen. Verder een grote badkamer met ligbad, douche, toilet, bidet en wastafel. De woonkamer heeft een open haard, eethoek, 2 prima bankstellen en een salontafel. Alle kamers maar ook de keuken zijn voorzien van hetzelfde soort kastruimte, niet heel belangrijk maar het geeft een royaal gevoel, dat wel. De keuken heeft een 4-pits inductieplaat, koelkast, vaatwasser en magnetron. En belangrijk: ruim voorzien van potten, pannen, bestek (complete set visbestek!) en serviesgoed. Dat zie je helaas wel eens anders. Wat ons zeer aantrok was de kleinschaligheid en de uitstraling van dit vakantiecomplex. Maar ook de gastvrijheid en voorkomendheid van de eigenaresse. Zij spreekt een beetje Duits en ook een heel klein beetje Engels. Zij kwam om de dag vragen of alles nog naar wens was en die vraag konden we telkens bevestigend beantwoorden. De kamers werden dagelijks heel goed schoongemaakt door een uitermate vriendelijke schoonmaakster die er ook voor zorgde dat alles weer netjes op z'n plek kwam te liggen. Dus wat ons betreft is een verblijf op La Palma en dan zeker op deze plek zeer aan te bevelen. Ook als het weer wat minder is dan voelt een fijn ‘thuis' heerlijk aan. Kortom een uitstekende keuze van ‘Eliza was here'! Dank daarvoor.

Finca Las Longueras

Mario
Mario Toegevoegd op: 30-11-2018

Spanje Gran Canaria

Toplocatie met toppersoneel - Als je op zoek bent naar een zonnige vakantielocatie waar je alleen nog hoeft te genieten? Stop met zoeken, dit is ‘m. Mooi hotel, geweldige faciliteiten, bijzonder aardig personeel en een keuken om je tonnetjerond te eten. Het hotel ligt verscholen, ver weg van alle massatoerisme en dat bij het toch al héél prettige Agaete.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe