• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Amousso Beach Villas

Marion
Marion Toegevoegd op: 19-6-2018

Griekenland Lefkas

Topvilla met zwembad - Wow wat een prachtige villa met heerlijk zwembad en een waanzinnig uitzicht! We zijn een week geweest en zijn daarvan ook een paar dagen bij de villa gebleven omdat het daar al zo heerlijk was! Het mooie van de 3-kamervilla is dat deze beneden en boven een slaapkamer en badkamer heeft. Ideaal voor als je met 2 stellen bent of met z'n tweeën bent maar geen stel. Ieder een eigen badkamer. De villa is voorzien van alle gemakken zoals volledige keukenuitrusting, eettafel binnen en buiten, ligstoelen, strijkplank en ijzer, tv, kluisje, etc. Je kunt lekker eten bij Ammoussa beach (loopafstand), en als je wat meer reuring wilt en een uitgebreidere kaart, ga je naar het nabijgelegen Sivota. Ook leuk is een uitstapje naar Vassiliki. (leuke haven, windsurfstrand) of de Nydri watervallen (erg mooi). De villa is in een mooi gebied gelegen, weg van het massa-toerisme. We hebben in een week 5 vossen gezien. Stathis (en zijn vader) zorgen dat alles goed loopt. Heel fijn geregeld allemaal. Kortom een echte aanrader om naar Amousso beach villas te gaan. Daar krijg je geen spijt van.

Corte dei Venti Residence

Sylvia
Sylvia Toegevoegd op: 17-6-2018

Italië Sardinië

Heerlijk genoten - Een mooi, niet grootschalig appartementencomplex gelegen in een prachtige omgeving, waar we in de avonduren ook heerlijk konden wandelen. Perfecte situering om allerlei trips te doen zoals dagje strand, boottocht, een stadje, etc. Maar ook in alle rust bij het zwembad liggen. Helaas is het bakkertje achter het complex weg, waardoor er geen vers brood kon worden gehaald dagelijks. Ander minpuntje waren de slechte bedden en de zeer beperkte omvang van het keuken inventaris. Verder ontzettend genoten in ons appartementje.

Masseria Panareo

Michiel Dekker
Michiel Dekker Toegevoegd op: 17-6-2018

Italië Puglia

Het arme zuiden - Onze 10-daagde vakantie in Puglia, begin juni, hebben we op 1 locatie doorgebracht. Overigens een pracht locatie, met schitterend uitzicht! De omgeving vonden wij echter weinig inspirerend, het landschap is kaal en dor. Uiteraard zijn er uitjes te maken naar Lecce, Otranto, Galantina, Gallipoli en Marina di Leuca, maar dan houd het wel op, wil je niet langer dan een uur in de auto zitten, om ergens te komen. De wegen zijn in dit arme zuiden ronduit slecht, de dorpjes armoedig en verlaten en overal ligt vuilnis. Acheraf gezien was het verstandig geweest als we de 10 dagen verdeeld hadden over 2 locaties. We waren nu na een paar dagen uitgekeken. Waar je verder rekening moet houden, is dat alles (winkels, kerken en musea) tussen 13.00 en 16.30 uur gesloten is. Je moet dus of vroeg op, of een uitstapje aan het einde van de dag plannen.

Camvillia Hotel

marjolijn
marjolijn Toegevoegd op: 17-6-2018

Griekenland Peloponnesos

Sprookjesachtig Griekenland - Wij hebben een geweldige tijd gehad in dit relatief nieuwe, prachtige resort. Bij late aankomst zijn het gebouw, de terrassen en de infinity pool mooi verlicht, wat het welkom nog aangenamer maakt. Los van het bijzonder mooie resort, het heerlijk uitgebreide ontbijt en de verschillende (privé) zwembaden is het vooral het personeel dat je verblijf onvergetelijk maakt. Niets is te veel, iedereen is vriendelijk, zeer behulpzaam en gastvrij. Je krijgt het gevoel dat je deel uitmaakt van een grote, warme Griekse familie. Een absolute aanrader, met name voor stellen en gezinnen met jonge kinderen. Voor wat oudere kinderen is er niet veel te doen, een auto is noodzakelijk als je wat van de omgeving wil zien die ook prachtig is. Wij hopen hier echt nog een keer naar terug te gaan, het was in één woord geweldig!

Rio Moments

Ferrie en Lilian van der Geer
Ferrie en Lilian van der Geer Toegevoegd op: 17-6-2018

Portugal Costa Verde (Porto)

Ontzettend leuke ervaring - Wij zijn zeer tevreden over deze reis en de accommodatie. Het is een zeer goed gelegen landhuis in een zeer natuurrijke en rustgevende locatie. Er heerst een heerlijke relaxte sfeer en de kamers zijn luxe ingericht. Het restaurant gedeelte is ruim en er is altijd koffie of thee met een heerlijk stuk zelf gebakken cake voor de gasten beschikbaar. Het kabelende water en het riante natuurlijke uitzicht is echt fantastisch. Het personeel is geweldig, vriendelijk, behulpzaam en bescheiden. De manager is zeer correct en zeer professioneel, en helpt iedereen om hun verblijf zo plezierig mogelijk te maken. We zijn zeer verwend door het personeel en hebben een zeer plezierig verblijf gehad ondanks het slechte weer. De tips van de manager zijn echt een aanrader voor leuke dag trips. Top vakantie voor iedereen een aanrader! Met tevreden groet, Lilian en Ferrie van der Geer.

Avdou Collection Suites

Gep Kagchelland
Gep Kagchelland Toegevoegd op: 16-6-2018

Griekenland Kreta

Wij willen zo terug - Wij zijn een stel van respectievelijk 73 en 78 jaar en wij hebben het erg naar ons zin gehad. De ontvangst Eileen was heel fijn, om haar rond leiding en haar weetjes van de omgeving en natuurlijk het goede advies van de restaurants in de omgeving, waar je na 2 keer als familie werd ontvangen. En na een dag toeren was het heerlijk om weer terug te komen in Avdou, lekker aan het zwembad. En wij hebben grote bewondering voor de mensen die de boel heel schoon en netjes hielden. BRAVO. In Mochol ook een mooi muziek en dans feest mee gemaakt op het plein wat een feest.

Hacienda Guaro Viejo

Richard
Richard Toegevoegd op: 16-6-2018

Spanje Andalusië

Heerlijk! Smaakt naar meer - Eind mei/ begin juni twee weken op bezoek geweest bij de Hacienda Viejo Guaro. WAT EEN TOP LOCATIE. Rust, schitterende omgeving, goede uitvalsbasis om mooie steden te bezoeken en leuke activiteiten te ondernemen. Denk aan fietstocht in Malaga met een Nederlandse gids (geregeld via Judith), dagje Gibraltar, Ronda en het Alhambra in Granada. Maar natuurlijk ook even in de zon bij bruinen bij het zwembad. Op de heerlijke ligbedden genieten van een drankje in de Honesty Bar. Twee weken is veel te kort om Andalusië te verkennen. Wij ‘Griekofielen', zijn verliefd geworden op deze veelzijdige en mooie streek. Maar ook de gastvrijheid en de hulpvaardigheid van Gerrit en Judith. Van het regelen van een surprise (ontbijt voor mijn vrouw (zij werd Sarah)) en de goed georganiseerde pizza -en BBQ avond (Best Spare Ribs in Andalusië) door Judith. Of het meegaan van Gerrit, te weten 4 keer naar het politiebureau voor het regelen van een aangifte na een aanrijding. Echt een top stel. Wij wensen Gerrit en Judith succes met hun nieuwe plannen. Tanja, Jorren en Richard.

Casa de Hilario

Hanneke Hartman
Hanneke Hartman Toegevoegd op: 16-6-2018

Spanje Lanzarote

Casa de Hilario - Lanzarote - Genoten van een heerlijke vakantie op Lanzarote. Casa de Hilario ligt heerlijk rustig en toch overal dichtbij, vriendelijke staf, goed ontbijt. Het ligt tegen het nationaal park Timanfaya aan een bijzonder vulkanisch maanlandschap. Tegenover de casa een restaurant waar het goed eten is of wel in naburige dorpjes. In El Golfo heerlijke visrestaurantjes! Neem een keer de wandelroute aan het eind van El Golfo en loop door het lavagesteente naar het stille zwarte strand!

Villas del Alba

Peter en Heleen
Peter en Heleen Toegevoegd op: 16-6-2018

Spanje Andalusië

Fijn verblijf - Begin juni 2018, 15 dagen verbleven in Villas del Alba. Heel vriendelijk en gastvrij ontvangen door eigenaar Jeroen en onze intrek genomen in huisje nummer 1. Prachtig groot terras met een wijds uitzicht en veel privacy. Heerlijk geslapen, de bedden zijn echt geweldig, en elke dag gebruik gemaakt van de ontbijtservice, wat een luxe. Een heerlijk complex met fijn zwembad en heerlijke bedjes. Prima uitvalsbasis om Andalusië te ontdekken en verkennen. Echt een aanrader.

Chrisapella Country Houses

Arjen
Arjen Toegevoegd op: 16-6-2018

Griekenland Zakynthos

Heerlijke vakantie! - Eind mei verbleven wij bij Chrisapella. Met ons zoontje van 8 maanden was dit een hele fijne plek om te verblijven. De villa is ruim en schoon en wij genoten erg van het terras op de eerste verdieping. De supermarkt en 2 restaurantjes zijn om de hoek wat voor ons ideaal was. Chrysa en Pella zijn twee hele aardige zussen en runnen de plek met erg veel enthousiasme (samen met de rest van de familie). Zeker een aanrader!

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe