• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Megalithari Villas

Jurgen en Danny
Jurgen en Danny Toegevoegd op: 22-6-2017

Griekenland Corfu

Waanzinnig... - ...in de meest positieve zin van het woord. Wij zijn net een halve week terug van een geweldige vakantie in Megalitharia Villas. Zelf zaten we in Villa 6, onderste rij met ononderbroken uitzicht op de prachtige heuvels, de zee en een eiland. De villa was gloednieuw en voorzien van alle gemakken. Vooral de vaatwasser was een grote plus. De bedden waren een waar genot. Zelden hebben wij op vakantie zo heerlijk geslapen. Iedere ruimte had zijn eigen climate control, op temperatuur instelbaar, waardoor je in huis geen enkele last had van de hitte buiten. De schoonmaak werd 6 keer per week gedaan door Maria. Een fantastische, goed Engels sprekende, dame die ook altijd weer tips had en open stond voor iedere vraag die je maar had. Via hier nogmaals een hartelijke dank voor haar. Het zwembad zuivert zichzelf en de bodem werd daarbij 3 keer per week "gestofzuigd" waardoor het er altijd schoon en aantrekkelijk uitzag. Op 5 minuten met de auto ligt een groot aantal restaurants. Wij hebben er verschillende geprobeerd. Vooral Bouklis in Arillas en Mon Amour in Kevadades zijn zeker een aanrader. Heerlijke, authentieke Griekse gerechten, lieve en goede service en prijzen waar je in Nederland net 2 voorgerechten voor hebt. Voor de dagelijkse boodschappen is de supermarkt Carne in Kevedades (3 minuten met de auto) een echte aanrader. WIj hebben meerdere supermarkten geprobeerd, maar deze was de beste. In principe hebben ze alles, de prijzen zijn prima, het vlees fantastisch en het personeel is vriendelijk. Voor het echte shoppen (kleding, leuke souvernirs, etc etc) moet je echt naar Corfu Stad. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en raden iedereen aan Megalithari Villas te bezoeken.

Amarandos Villas

Joop en Henny Stenneken
Joop en Henny Stenneken Toegevoegd op: 22-6-2017

Griekenland Lefkas

Paradijsje op Lefkas - Een tweede maal, maar nu met familie, hier in dit Griekse paradijsje geweest. De villa is brandschoon en wordt twee maal per week schoongemaakt en van nieuw bed en linnengoed voorzien. De altijd vriendelijk eigenaar Stathis komt frequent voorbij om het zwembad te reinigen en de tuin te onderhouden. Heerlijk terras met ligbedden en hangmat vanwaar je uitzicht hebt op de langsvarende cruisschepen die in de verte van en naar Patras gaan. Doordat het nogal afgelegen is, is een (huur) auto onvermijdelijk. Eten kan goed in het simpele restaurantje bij het strandje aan het begin van het onverharde pad. Betere maaltijden in Nidri of op de weg er naar toe. We komen hier beslist weer eens terug.

White Village

Yolanda en Marcel
Yolanda en Marcel Toegevoegd op: 22-6-2017

Griekenland Rhodos

droomplek - Helaas waren wij er maar een week , maar wat was het perfect! Goed ontvangst, ontzettend vriendelijk en service gericht. Het huis en zwembad, schoon en mooi!!!!! De eerste avond bij platanos gegeten en nog een tweede avond gedaan, was gezellig en goed. Ook een aantal keren op Mojito beach geweest, was een heel gemoedelijk hippy sfeertje, Kleine kaart maar wel lekker! Een avond bij meat en beer in Pefkos gegeten, was ook lekker en supervriendelijke bediening! Maar de overtreffende trap was toch wel Philosophia Beach restaurant ook in Pefkos!!!!!! Betoverende plek met uitzicht op zee, fantastisch eten en super bediening, Laat iets aanraden door de baas en je weet niet wat je meemaakt!

Villa's Cavo Mare

GHK
GHK Toegevoegd op: 22-6-2017

Griekenland Zakynthos

Fantastisch - We zaten in villa Klea en dat was allemaal goed verzorgd. De routebeschrijving was prima en het ontvangst was ook goed. Geen negatieve dingen te benoemen. Wel echter de waarschuwing dat de bodem van het zwembad erg glad is, op passen dus. Uitzicht was schitterend vanaf ons balkon. Aanrader om te eten in Tsilivi: Elia, Ideal en Bianco and Rosso. Volgend jaar weer op zoek naar een nieuwe locatie.

Li Calizzi

Orline
Orline Toegevoegd op: 21-6-2017

Italië Puglia

Geweldige vakantie - Wat hebben wij ontzettend genoten van ons verblijf in Li Calizzi. We selecteren normaliter vooral op recensies voordat we op vakantie gaan, dus dit keer een risico voor ons omdat er nog geen recensies beschikbaar waren. Maar we hebben geen moment spijt gehad van deze keuze. Bij aankomst in het donker krijg je eerst de indruk vanuit de omgeving; waar zijn we beland? Maar als je het terrein zelf op rijdt waan je je in een klein paradijsje (lichtjes in de bomen, veel bloemen, planten, lieve/gezellige hondjes -wat wij heel leuk vinden). Het ziet er nog mooier uit dan op de foto's, de planten zijn veel meer volgroeid, het geheel straalt meer karakter uit dan op de foto's en het is erg schoon (de kamer ook, bed tussentijds nog eenmaal verschoont). Ravi heeft verder onze vakantie ook onvergetelijk gemaakt, we werden heel hartelijk ontvangen en hoefden nergens om te vragen: hij regelde alles voor ons. Werkelijk geweldig. Het eten was formidabel, alles kwam uit de tuin, de wijn recht uit de streek en de eigenaresse (Italiaanse) staat zelf in de keuken. Ik raad iedereen aan om hier een keer te gaan eten. Nadat wij er een keer hadden genoten van de delicatessen hebben we de rest van de week bij Li Calizzi gegeten. De Indiase curry van Ravi is ook een aanrader!! Op verzoek maakt hij dit klaar, elke avond stellen ze een ander menu op en het is heel goed betaalbaar. We komen zeker een keer terug, het liefst zo snel mogelijk. Dank Ravi voor het bezorgen van de prettige vakantie waarin we helemaal tot rust zij gekomen en hebben genoten van elke seconde! Groetjes, Roderick en Orline

Masseria Selvaggi

Jan en Agniete
Jan en Agniete Toegevoegd op: 21-6-2017

Italië Puglia

Dhr - Geweldige locatie, heerlijk rustig. Mooie stadjes in de omgeving we zouden zo weer terug willen.

Erivolos

Miranda Mulders
Miranda Mulders Toegevoegd op: 21-6-2017

Griekenland Kreta

Schitterend uitzicht - De appartementen en studio's van Erivolos hebben een schitterend uitzicht op de baai van Lygaria. Ze zijn doelmatig ingericht en worden heel schoon gehouden. Het zwembad is geweldig met nieuwe zeer comfortabele ligstoelen. Je kunt voor het ontbijt wat bestellen van de kaart of je pakt gewoon Lisa's breakfast en je hebt bijna voor de hele dag genoeg gegeten en dat voor maar 7 euro. Lunchen en dineren is ook mogelijk met een beperkte kaart. Een paar keer in de week wordt er echter extra gekookt en dit is echt een aanrader. Alles is even vers! Verder maakt men zelf de cake, de marmelade, de wijn en de likeur. Als er iets is hoef je het maar te zeggen en het wordt opgelost. Verder is de familie uitermate vriendelijk en doen zij alles om je een geweldige vakantie te bezorgen. Bovendien is de locatie erg rustig en maar op 20 minuten afstand rijden van de luchthaven van Heraklion. In verband met het aantal trappen is de locatie minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Villa S'argamassa

Leonie
Leonie Toegevoegd op: 21-6-2017

Spanje Ibiza

Fantastische week - Afgelopen week hebben we met 6 vrienden onze vakantie doorgebracht op Ibiza. Bij aankomst in de villa waren we meteen onder de indruk. De villa was werkelijk net zo mooi als op de foto's. Niks was te gek en alles kon. Elke dag werd de villa schoongemaakt, kregen we schone handdoeken en werd zelfs de overgebleven afwas gedaan (niet alles paste in de afwasmachine). 's Avonds een diner laten bezorgen en zelfs een barbecue inclusief vlees en groente, het was allemaal mogelijk! We hebben een fantastische week gehad en raden iedereen S'argamassa aan.

Ellotis Beach

Miranda Mulders
Miranda Mulders Toegevoegd op: 21-6-2017

Griekenland Kreta

Prachtige locatie - Ellotis beach bestaat uit recent gerenoveerde studio's en appartementen.
De rustige straat oversteken en je bent op het strand met gratis ligbedden en parasols. De appartementen zijn modern ingericht. De keukeninventaris is wat karig maar dat is voor ons geen probleem. Schoonmaak is uitstekend!
Naast de appartementen is een restaurant gelegen van dezelfde eigenaar (Stratos) met zeer smaakvolle gerechten. Voor het ontbijt kun je wat van de kaart kiezen maar pas vanaf ongeveer 10 uur en dat is wat laat. Er is echter een supermarkt om de hoek op 200 meter afstand. Het personeel is erg vriendelijk en altijd in voor een praatje.
Aanrader!

Monodentri Villas

Ed
Ed Toegevoegd op: 21-6-2017

Griekenland Lefkas

geweldig - Wij waren hier op onze huwelijksreis van 27 mei tot 6 juni. De huisjes zijn prima in orde. Het keukentje valt een beetje uit de toon met twee elektrische pitjes en was erg eenvoudig ingericht. De villa (Basillicos) was opvallend koel. We hebben de airco, ondanks het prachtige weer eigenlijk niet nodig gehad. De villa's liggen prachtig met een mooi uitzicht en omgeven door olijfbomen. Het zwembad was heerlijk. Enig minpuntje was, zoals ook bij een andere recensie genoemd de drukke weg onderaan de berg. (Hoewel dat alleen overdag wat geluidsoverlast gaf). Niet heel erg want je bent toch het prachtige eiland aan het verkennen. De schoonmaak was prima voor elkaar en de ontvangst met flesje wijn en bloemen is een leuke binnenkomer. Kortom, prima locatie op een adembenemend mooi eiland.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe
Om Eliza was here goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent. Wijzig cookie instellingen