• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Solar Egas Moniz

Maurice Kuiper
Maurice Kuiper Toegevoegd op: 17-8-2017

Portugal Costa Verde (Porto)

Een echt vakantiegevoel - We waren overweldigd door de gastvrijheid tijdens ons verblijf. Niets was teveel. Een extra stekkerdoos, een kaart op de post doen,etc. Hartelijke, warme medewerkers. De kamer en het hele hotel trouwens, waren perfect schoon. Super lekker en uitgebreid ontbijt. Het hotel is na 4 jaar restauratie (van een oud landhuis) nu 3 jaar in gebruik.Er is niet bezuinigd op materiaal en inrichting. Zeer smaakvol. Een prachtige standplaats om de mooie steden in de buurt (Amarante, Braga en uiteraard Porto te bezoeken of de zee/ rivier de Douro. Wat een verschrikkelijk lief, vriendelijk en gastvrij land met een indrukwekkend wegennet.

El Camino Villas

Marga
Marga Toegevoegd op: 17-8-2017

Griekenland Lefkas

Lefkas - El Camino Villas - 6 zeer mooi gebouwde geschakelde villa's. Door de opzet met hoogteverschil tussen de villa's geniet je optimale privacy. Ontvangst door eigenaresse was kort maar hartelijk. Alles wat je nodig hebt is aanwezig: airco, overdekt terras, zwembad en niet te vergeten de buitendouche en jacuzzi! Keukenuitrusting is minimaal, niet geschikt voor uitgebreid koken maar prima voor een avondje barbecuen. Het huis en het zwembad werden tip-top in orde gehouden door Maria. Buiten de deur eten met name in Lefkada-stad op een kwartiertje rijden; daar is het gezellig toeven en groot aanbod van winkeltjes en restaurantjes. In Tsoukalades 1 restaurant - Psaropoula - waar je ook prima kunt eten. In Agios Nikitas zijn wij niet geweest, het was daar erg druk in augustus. Veel mooie stranden aan deze kant van het eiland. Aanrader: rij de weg bij de ingang van de villas naar beneden en je komt bij een piepklein maar prachtig baaitje!

Ellotis Beach

Ellen en Mark
Ellen en Mark Toegevoegd op: 17-8-2017

Griekenland Kreta

Super ! - Super vakantie gehad en alles goed geregeld van boeken van de reis, auto, reis naar Ellotis Beach tot een pizza die wij nog laat kregen bij het complex. Prachtige plek, studio vooraan op de 1 ste verdieping. Mooie studio, fijn bed door de topper die er al op lag, schoon, fijne douche, geen gespetter door glazen wand. Om de 2 dagen handdoeken en wilde je vragen hebben over de schoonmaak etc even bij Anna vragen die de kamers schoonhoudt. Inderdaad even een klein waterkokertje meenemen, altijd handig en het eten op Griekenland is heerlijk en niet duur. Supermarkt om de hoek en met de auto smorgens naar t bakkertje in het centrum is goed te doen. Lopen was me net iets te ver naar Kalyves en gevaarlijk ( geen stoep) maar ja dat vonden wij ;-). Fijn rustig complex, zee en strandbedjes voor de deur. Zijn gratis bedjes maar we moesten wel een drankje bestellen. Verder is alles goed te rijden naar de bekende plekken op het eiland. Prachtig eiland en weer veel gezien en natuurlijk uitgerust. To geregeld van Elize en volgende vakantie gaan we zeker weer bij je boeken. gr Ellen en Mark

La Sapienza

Familie Keizer
Familie Keizer Toegevoegd op: 17-8-2017

Griekenland Peloponnesos

Paradijs - Van 31 juli tot 14 augustus 2017 hebben wij onze vakantie doorgebracht bij Giorgos op La Sapienza. We hadden een 2-kamer appartement (nr.7) en hadden een fantastisch uitzicht op de baai van Methoni. Iedere morgen werden wij getrakteerd door Giorgos op een heerlijk ontbijt. Ons verblijf daar was echt super. Heel mooi appartement, fijn zwembad en een geweldige locatie. Niet erg toeristisch, maar lekker tussen de Grieken. Het dichtstbijzijnde strandje was op 5 minuten lopen (Kotronakia). Methoni heeft leuke restaurantjes en is op loopafstand. Tips: La Sapienza en Old Story. De oude winkelstraat in Methoni is ook zeer de moeite waard. Natuurlijk moet je het kasteel bezoeken. Leuke plaatsen in de buurt zijn: Pylos, Gialova, Finikounda en Koroni. Giorgos en zijn personeel hebben de zaakjes zeer goed voor elkaar. Leuke gesprekken en af en toe een drankje (ouzo) met Giorgos bij het strand. Wij gaan nooit 2 keer naar dezelfde locatie, maar wij komen zeker nog een keer terug, echt een aanrader.

Amarandos Villas

Sandy
Sandy Toegevoegd op: 17-8-2017

Griekenland Lefkas

Genieten - Vorige week hebben wij een week doorgebracht in Amarandos villas. Een klein paradijsje op Lefkas, wij hebben genoten. De villa's liggen afgelegen, maar met een huurauto zijn ze goed te bereiken. Onze villa was eenvoudig ingericht, het nodige is aanwezig, maar het uitzicht op zee, het prive zwembad, de rust en de goed bijgehouden tuin maken dat meer dan goed! En niet te vergeten de goed gehumeurde eigenaar Stathis, die, indien gewenst, altijd in is voor een praatje en helpt waar nodig. Als je op zoek bent naar vertier, dan is er in de omgeving genoeg te doen. Wij zijn o.a. in Vassiliki geweest om te windsurfen, in Nidri hebben we een dag een bootje gehuurd bij Dimitros en met een guided tour zijn we met kayaks de zee opgegaan in Nikros Gialos. Wij hebben als gezin (waaronder 2 pubers) een onvergetelijke week gehad in Amarandos vila's.

Hotel Kouros

Wendy
Wendy Toegevoegd op: 16-8-2017

Griekenland Rhodos

Topvakantie - Prima vakantie gehad in hotel kouros. Locatie was top, eten was prima, en het hotel plus zwembad was goed. Alleen jammer dat we hebben geboekt voor een hotel zonder kinderen en dat toch de gasten die kwamen eten van buitenaf inclusief kinderen ook mochten zwemmen. Nadat de gasten uit het hotel een paar keer hebben geklaagd bij de receptie werd er nog steeds niks aan gedaan. Dat was het enige min puntje, je betaald voor een hotel zonder kinderen maar uiteindelijk zwem je nog tussen de luidruchtige kinderen.

Casa Orbeta

Pascal en Ilse
Pascal en Ilse Toegevoegd op: 16-8-2017

Spanje Alicante

Heerlijke plek! - Wat hebben we genoten! In het echt is het complex nog mooier en ruimer. We hadden een ruim, schoon appartement van alle gemakken voorzien, de tuin is prachtig en groot met veel plekjes waar je lekker kunt relaxen en privacy hebt, het zwembad is fijn met heerlijke ligstoelen erbij en het ontbijt is ontzettend uitgebreid en heerlijk. Orbeta is een goede uitvalsbasis om zowel de kustplaatsen als het prachtige, ruigere binnenland te bezoeken met de authentieke dorpjes. Voor ons was het de perfecte combinatie van ontspanning en cultuur. We kunnen het aan iedereen aanraden.

Villa Elia

Remco
Remco Toegevoegd op: 16-8-2017

Griekenland Corfu

Fantastisch!!!! - Net terug van onvergetelijke ervaring in Villa Elia (olijf). Zeer gastvrije ontvangst door Karin en Hennie. Prachtige villa, meer dan volledig met drie slaapkamers en badkamers en meer dan complete keuken. Prachtig 'infinity' zwembad met ongelofelijk uitzicht en toch snel vanuit de ultieme rust naar het strand van het leuke Ipsos met leuke restaurantjes aan zee (5 minuten rijden) Hier komen we snel weer terug. Beste plek ooit!

Rancho Sierra Azul

Karin
Karin Toegevoegd op: 16-8-2017

Spanje Andalusië

Heerlijke vakantie gehad! - In de eerste week van mei was ik een week met mijn moeder op vakantie in Andalusië. We hadden de poolroom geboekt op de Rancho van Anita en Erik. We werden gastvrij ontvangen en we zijn de hele week verwend met een heerlijk ontbijt. Elke morgen was het weer een verrassing wat er vers voor ons gemaakt was; vers fruit, yoghurt met granola, vers gakken brood. Elke dag was het weer heerlijk! De kamer was zeer ruim en schoon. Er is een klein koelkastje aanwezig, geen keukenblok. De bedden zijn goed en er is voldoende ruimte om kleding ed. op te bergen. De badkamer (met bad, aparte douche en twee wastafels) is ook ruim en schoon. In de prachtige tuin zijn diverse zitplekjes gecreëerd, die je als gast ook allemaal mag gebruiken. Het zwembad en het terras met de ligbedden is een heerlijke plek om te ontspannen. Het is mogelijk om lunch of diner te reserveren bij Anita en Erik. Dit hebben wij een aantal keer gedaan. Je krijgt dan een heerlijke biologische verse maaltijd; een aanrader! Het dorp ligt op ongeveer 15 minuten rijden van de Rancho. Dit is dus niet te lopen, zeker niet omdat dit geen vlakke weg is. Wij vonden de Rancho een zeer geschikte plek om de omgeving te verkennen. Antequerra is een leuk plaatsje, maar wij zijn ook naar Malaga, Ronda en Granada geweest. Alle drie aanraders om te bezoeken! De natuur is ook zeer de moeite waard; El Torcal en de nationale parken in de omgeving zijn prachtig. Het weer was wisselend, we hebben ook een avondje regen gehad. Verder overdag lekker weer, maar niet te warm. Voor ons een prima temperatuur om een dag op pad te gaan. Ook konden we aan het zwembad liggen, wel waaide het soms wat hard. In de avond koelde het flink af en konden wij niet lang buiten zitten. In het stadje was dit overigens wel anders, daar koelde het 's avonds een stuk minder af. Waarschijnlijk komt dit doordat de Rancho hoger in de bergen ligt. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Het verblijf en de gastvrijheid van Anita en Erik hebben hier zeker aan bij gedragen. In de toekomst zullen wij zeker nog een keer teruggaan!

Porta del Mar

Daan Paul van Kerkhoff
Daan Paul van Kerkhoff Toegevoegd op: 15-8-2017

Griekenland Zakynthos

Hartverwarmende gastvrijheid - Porta del Mar is een kleinschalig vakantieresort direct aan het strand waar we bij aankomst allervriendelijkst werden ontvangen door Elina, Costas, Anna en Cléon. We hebben van een onvergetelijke vakantie genoten. Het uitzicht, de zee vlakbij, de comfortabele ruime villa en de vele terrassen waar we met veel plezier tot laat in de avond hebben genoten van de heerlijke huisgemaakte gerechten die de gastheer en gastvrouw bereidden. Een genot om te verblijven en voor ons reden om zeker nog eens terug te keren naar dit bijzonder gastvrije vakantieadres op het prachtige Zakynthos.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe
Om Eliza was here goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent. Wijzig cookie instellingen