Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantiehuis huren

Vakantiehuizen

Rust, ruimte en ultieme vrijheid

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis

Uniek vakantiehuis huren voor een zalige zomer

Ik heb er mijn missie van gemaakt: het ontdekken van vakantiehuizen op unieke plekjes in Zuid-Europa. Voor mezelf, maar vooral ook voor iedereen die net als ik zo graag op deze manier zijn of haar vakantie doorbrengt. Want die wens begrijp ik als geen ander. Daarom hoef jij geen uitgebreide zoektocht te doen, want ik ben al voor jou op ontdekkingstocht gegaan!

Zomer in een vakantiehuisje in Zuid-Europa 

Op zoek naar een uniek vakantiehuis dat bij jou past? Een kleinschalig vakantiehuis met uitzicht op zee, een villa met privézwembadof misschien wel een vakantiehuis met jacuzzi. Anders dan bijvoorbeeld een hotel, heb je hier altijd de mogelijkheid om je verblijf aan te passen op je gezelschap. De ruimte en privacy die je vindt in een vakantiehuis biedt de ideale setting voor een vakantie met zowel vrienden als met familie.

Ik heb hieronder een paar vakantieadresjes voor je op een rij gezet. Boek eenvoudig een van mijn kleinschalige villa's in Europa. Wees er snel bij, want ze zijn zeer geliefd en straks grijp je mis.

 

 

Vakantiehuis villa
  • Ruimte & privacy
  • Geschikt voor groepen
  • Ideaal voor langere vakanties

Ontdek mijn vakantiehuizen in Europa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Een vakantievilla voor familie en vrienden

Rond de hele Middellandse Zee ontdekte ik al authentieke vakantiehuizen. Het zijn unieke plekjes, ver weg van de grote massa. In Spanje, langs de prachtige costa’s wandel ik graag langs het strand om de dag later af te sluiten in een cafeetje in de buurt met een tafel vol tapas. Met drie vriendinnen ging ik afgelopen zomer naar een gezellige vakantievilla op het platteland van Portugal. De vriendelijke eigenaar heeft ons toen de hele streek laten zien. Als je op een vakantie met kinderen gaat, kies dan liever voor een vakantiehuis met privézwembad op Cyprus. Uren waterpret gegarandeerd!

Een vakantiehuis voor een groot reisgezelschap

Met de familie samen een vakantiehuis huren levert de leukste vakanties op. Terwijl de kindjes een duik in het zwembad nemen, steek jij alvast de barbecue aan. Als zij naar bed zijn, praat jij nog uren na. Intussen valt de nacht en klinken de krekels in de tuin van het vakantiehuis. Ga je op vakantie met een groep van 6 personen? Of zelfs wel met 8 personen? Dat is bij mij geen probleem, ik ontdekte zelfs een vakantiehuis voor 10 personen! Een luxe vakantiehuis met jacuzzi in Griekenland, hier kun je met vrienden heerlijk bijkomen. 

Ga je graag voor luxe? Ik heb een aantal van mijn favoriete luxe villa's voor een vakantie met vrienden voor je verzameld. Laat je inspireren! 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease