Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Fly & drive vakantie Portugal

Fly & drive vakantie Portugal

In de huurauto op ontdekkingstocht door Portugal

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Fly drive
  4. Portugal

Op avontuur in de Portugese landschappen

Beleef het authentieke Portugal in je eigen tempo met een autorondreis

Dat Portugal een fantastisch mooi land is, leerde ik alweer jaren geleden tijdens mijn eerste reis naar dit land. Daar huurde ik een auto en reed ik over talloze verlaten weggetjes. Ik ontdekte prachtige stranden, schitterende bosgebieden en zag steeds weer van die mooie, lieflijke huisjes. Dat alles had ik nooit kunnen doen zonder mijn huurauto: een fly & drive in Portugal heeft mij steeds de mooiste vakanties in dit land gegeven! Het land heeft niet minder dan 1200 kilometer aan kustlijn en prachtige bergpassen. Daartussen liggen charmante stadjes, zoals Guimarães, Viseu of Coimbra. Elke keer als ik aan Portugal terugdenk, krijg ik spontaan een glimlach op mijn gezicht.

Of het nou een gezellige familievakantie is, samen een weekje weg of een romantische huwelijksreis; het kan allemaal tijdens een fly & drive vakantie naar Portugal. Aan leuke verblijven geen gebrek! Mijn Portugese adresjes gaan van een authentiek vakantiehuis tot stijlvolle appartementen en een pittoreske bed & breakfast. Mijn quintas in Portugal zijn vaak ruim opgezet waardoor het ook de perfecte bestemming wordt voor een vakantie met kinderen. 

Mijn kleinschalige adresjes in Portugal zijn zeer geliefd en zitten vaak al snel vol. Wil je een fly & drive naar Portugal boeken? Verzeker jezelf dan snel van een uniek plekje weg van de massa! Neem ook zeker eens een kijkje tussen mijn last minute vakanties naar Portugal of breng als eerste een bezoekje aan mijn nieuwste ontdekkingen

Ontdek mijn fly & drive adresjes in Portugal

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Ontdek de mooiste Portugese regio's

Als je Portugal écht wilt ontdekken, dan is een fly & drive dé manier. Doordat je een huurauto hebt, kom je namelijk makkelijk op de leukste plekjes. Portugal is zo ontzettend veelzijdig dat je tijdens een fly & drive elke dag weer in een andere wereld belandt. Zo ontdek je tijdens een fly & drive naar Madeira dat dit ‘bloemeneiland’ een spectaculair landschap heeft met de meest prachtige flora en fauna en pittoreske dorpjes. Terwijl een fly & drive naar de Algarve een heel ander Portugal laat zien. De vele stranden, soms ruige zee, prachtige kliffen en karakteristieke steden als Faro of Sagres: geweldig om dit met elkaar te combineren. En het leuke is: doordat je iedere dag iets anders ziet, lijkt het alsof je vakantie veel langer duurt.

Mijn fly & drive vakanties ervaar ik altijd als één groot avontuur. De ene dag slaap ik in een pittoreske bed & breakfast aan de kust, waarna ik de volgende dag verblijf in een schattige agriturismo in het binnenland. De verschillende regio's in Portugal hebben zoveel moois te bieden, ik vind het heerlijk om vanuit de auto de geweldige uitzichten te ervaren. Je stopt eenvoudig even bij een mooie bezienswaardigheid, een schattig dorpje of lekkere lunch aan het strand. Een fly & drive naar Portugal moet zeker op je bucketlist. Wanneer ga jij?