Al 20 jaar specialist in kleinschalige vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Zonvakantie juli 2023

Waar schijnt de zon in Zuid-Europa?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. Juli

In juli op reis in Europa

Op naar het zonnetje van Zuid-Europa

Natuurlijk kan ik een zomervakantie in de maand juli niet ontbreken. Ik vind juli één van de leukste maanden om op reis te gaan. Er zijn dan nog meer zomerse activiteiten te doen, zoals surfen of suppen. Daarnaast zijn er allerlei leuke feestjes en festivals georganiseerd. Je hoeft je zeker niet te vervelen gedurende deze maand op je vakantiebestemming.

Doordat het in deze periode nog langer licht is, kan ik zo genieten van de zonsondergang als ik met mijn wijntje op mijn terras naar het uitzicht kijk.

Een vakantie in juli boeken

Om de zomermaand het fijnst door te komen, heb ik hier een aantal ideale adresjes op een rij gezet voor een vakantie in juli. Jij kan eenvoudig een vakantie boeken bij deze kleinschalige adresjes. Kom je er toch niet uit of kan je gewoon niet kiezen? Neem contact met mij op en ik geef naar aanleiding van jouw wensen een persoonlijk reisadvies.

Ontdek mijn vakantieadresjes in juli 2023

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in juli

Mijn tips voor bijzondere plekjes

In juli zoek ik maar al te graag leuke zomerse activiteiten op. Zo ben ik in de zomer vaak op Sardinië te vinden. Op dit eiland is altijd genoeg te ontdekken, want in juli worden er allerlei muziekfestivals georganiseerd waarbij je kunt genieten van een fijne sfeer en mooie muziek.

Naast muziek houd ik ook heel erg van lekker eten. Nu weet ik dat ik dat het Griekse schiereiland, Chalkidiki, bekend staat om haar lokale lekkernijen. Het leuke is dat de Grieken hun gerechten maar al te graag delen door middel van allerlei foodfestivals.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto