Zonvakantie in februari 2021

Waar schijnt de zon?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. Februari

In februari op reis in Nederland en Europa

Waar gaat de reis heen?

Als de winter zorgt voor donkere dagen, koude nachten en ijzige straten, dwalen mijn gedachten regelmatig af naar zonnige plekjes in het zuiden. Want wat is nou fijner dan de donkere dagen in Nederland inruilen voor de warmte van de Europese zon? Februari is één van mijn favoriete maanden om op reis te gaan om de zon op te zoeken en te ontsnappen aan de winterkou.

Toch heb ik ook leuke plekjes in Nederland ontdekt waar het heerlijk vertoeven is om er even tussenuit te gaan. Voor ieder wat wils!

Ontdek mijn vakantieadresjes in februari 2021

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een vakantie in februari

Cyprus, Madeira, de Canarische eilanden, het zuiden van Portugal en het zuiden van Spanje zijn mijn favoriete winterbestemmingen. Februari is de ideale maand om één van deze bestemmingen te bezoeken, er is dan namelijk van alles te beleven! Zo vindt het Carnaval de Santa Cruz de Tenerife plaats in februari. Dit is niet het soort carnaval zoals we dat in Nederland gewend zijn. Op Tenerife heeft het een Caribisch tintje. Met uitbundige en kleurrijke kostuums lopen honderden groepen dansend en swingend over straat. Zo schud je die winterdip zo van je af! Op Cyprus kun je in februari skiën en zwemmen op één dag: wanneer het sneeuwt op het Troödosgebergte merk je hier bij de stranden namelijk niks van! ’s Avonds en ’s nachts koelt het op Cyprus in februari wel lekker af, ideaal voor gezellige avondjes binnenshuis.

Zonvakantie februari boeken

Om de koude winterdagen een beetje zonnig door te komen vind je hierboven mijn favoriete adresjes voor februari. Op zoek naar meer adresjes om te overwinteren? Neem dan een kijkje tussen al mijn winterzon bestemmingen.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto