Vakantie in een appartement

Van authentiek tot stijlvol

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Appartement

Unieke appartementen in Europa

Geniet samen of met de hele familie

Vaak beloop ik de onbekende paden in mijn eentje, maar zo nu en dan heb ik fijne vrienden die mee gaan op vakantie. Zo verbleven wij vorig jaar in een van de sfeervolle appartementen op Kreta. Deze appartementen lagen direct aan het strand met een prachtig uitzicht op zee. De gezellige avonden in de charmante dorpjes, zonnen op ongelofelijke stranden en de verrukkelijke maaltijden in de lokale restaurantjes… Het was echt een onvergetelijke tijd!

Ik kan blijven genieten van een vakantie in een stijlvol appartement, of ik nu alleen ben of met familie of vrienden, het blijft fantastisch!

Ontdek mijn appartementen weg van de massa

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Rust, privacy en vrijheid

Alles wat jij nodig hebt in een appartement

Tijdens mijn reizen door de Mediterranée heb ik mogen verblijven in unieke en stijlvolle appartementen. Voor mij is het verblijven in een appartement misschien wel de fijnste manier om mijn vakantie door te brengen… Helemaal mijn eigen plekje, ver weg van de massa en met prachtige vergezichten over de natuur. Zo kon ik op de Griekse eilanden blijven wegdromen over de bloeiende natuur. En op Cyprus genoten mijn vriendengroep en ik van het zonnetje op de comfortabele ligbedden… Verblijven in een appartement is altijd een geweldig idee.

Logeren in een appartement op een unieke locatie in Europa laat mij elke keer weer ontspannen. Ik kan blijven genieten van de rust, privacy en de vrijheid die er heerst. Met de huurauto voor de deur ben jij meteen klaar voor ontdekkingstocht, op zoek naar nog meer rust, stilte en vrijheid… Precies zoals een vakantie hoort te zijn.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto