Al 20 jaar specialist in kleinschalige vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Last minute Cyprus

Snel naar de Cypriotische zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute
  4. Cyprus

Zoek je zonnige last minutes naar Cyprus?

Het is nooit te laat voor een reis naar Cyprus!

Last minute op vakantie naar Cyprus zal me altijd blijven verrassen, dit eiland op het kruispunt van Europa en Azië heeft zoveel te bieden. Je kunt je helemaal onderdompelen in cultuur; van opgravingen en forten tot kastelen. Het is eigenlijk één groot museum waar je urenlang kunt dwalen tussen de ontdekkingen. Maar als zonliefhebber kom jij hier ook helemaal aan jouw trekken. Er zijn genoeg verborgen stranden te vinden waar jij kunt neerploffen op jouw handdoek. Met de wuivende palmbomen op de achtergrond kom je helemaal tot rust.

Wat ga jij doen op Cyprus?

Ook aan natuur is er geen gebrek op dit mooie eiland in de Mediterranée. Zeker in de lente is het een aanrader om de last minutes naar Cyprus in de gaten te houden. Ik reis in deze periode er graag heen voor de opbloeiende natuur, het hele eiland staat dan vol met roze bloemen. Wandelaars kunnen hun hart ophalen in het Troödosgebergte, maak een tussenstop bij de Caledonia-watervallen en de cedervallei met duizenden cederbomen. Na een goede wandeling is het heerlijk thuiskomen bij jouw kleinschalige vakantieadresje.

Ook voor een culinaire vakantie is Cyprus een bestemming die je zal doen verrassen. Door de ligging heeft het verschillende invloeden en is de keuken zeer divers. Plof neer op een terras in Paphos en geniet van een verkoelend drankje. Of rijd naar Limassol waar jij je ogen uit zult kijken. Naast de fijne culinaire ontdekkingen zijn in deze plaatsen ook bijzondere archeologische bezienswaardigheden te bewonderen die op de Unesco Werelderfgoedlijst staan. Zelf breng ik bijvoorbeeld graag een bezoekje aan Kato Paphos Archeologisch Park of de opgravingen van Choirokoitia.

Je kunt nu een voordelige last minute vakantie naar Cyprus boeken en binnen 3 weken kun jij de geheimen van dit prachtige eiland ontdekken.

Ontdek mijn Cypriotische adresjes voor een last minute in 2022

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Last minutes naar het historische Cyprus

Een veelzijdige vakantie ligt op jou te wachten

Aan bezienswaardigheden geen gebrek op dit mooie eiland! Mijn adresjes voor een last minute zijn verspreid over het eiland terug te vinden. Zoek de verkoeling op aan het zwembad van jouw authentieke hotel waar je geniet van het uitzicht op de zee of de glooiende heuvels.

Als je een op vakantie bent in een appartement op Cyprus, kom je vaak terecht in een country house. Een uniek plekje tussen het landschap waar je het authentieke leven van Cyprus kunt ervaren. De eigenaren vertellen je graag over de historie van hun plekje!

Privacy en rust vind je bij een vakantiehuis op Cyrus. Hier lig je het ene moment aan jouw privézwembad en het volgende moment rijd je in de huurauto op ontdekkingstocht naar een van de mooie stranden.

De beste reistijd naar Cyprus

Het hele jaar door kun je met mij voor een last minute op Cyprus terecht. Of je nu in mei of oktober jouw koffers wilt pakken, het kan allemaal!

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto