Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantie Bed and Breakfast zwembad

Bed and Breakfast met zwembad

Wegdromen op jouw ligstoel

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Bed and Breakfast
  4. Zwembad

Plons in het zwembad bij een Bed & Breakfast

Heerlijk de verkoeling opzoeken

Het ultieme vakantiegevoel ervaar ik toch wel bij een Bed & Breakfast met zwembad. Heerlijk vind ik het om iedere dag een duik te nemen en fris aan de dag te beginnen. De zomerse temperaturen in Europa lenen zich er ook prima voor! Of het nu in Spanje, Portugal of Italië is; na de verfrissende duik neem ik plaats op een van de ligstoelen en doe ik even mijn ogen dicht of pak ik er een goed boek bij. Voor je het weet zijn er alweer een aantal uur verstreken!

Wat is een B&B?

Bij een B&B kan jij overnachten op een plekje weg van de massa waar jij in de ochtend bij een heerlijk ontbijt aanschuift dat voor jou klaar staat. De eigenaren van deze adresjes zijn een ware gastheer of gastvrouw en service staat bij hen centraal. In Italië werd ik getrakteerd op verrukkelijke omeletten, in Spanje kreeg ik fijne, kleine hapjes voor mijn neus en in Portugal genoot ik van een tafel voor gezonde producten uit eigen tuin. Ook voor tips in de omgeving kan je altijd bij deze eigenaren terecht. Of je nu de hele dag aan het zwembad van de B&B wilt blijven of erop uit gaat; je komt hier niets tekort.

Chambre d’hôtes met zwembad

Ik heb hieronder mijn spetterende B&B's met zwembad op een rij gezet, wel zo makkelijk! Boek eenvoudig een vakantie bij mijn kleinschalige B&B met zwembad in heel Europa. Wees er tijdig bij, want ze kunnen al vrij snel vol zitten. Wil je graag persoonlijk advies over een bestemming of adresje? Je mag altijd contact opnemen en dan kijken we samen!

Ontdek mijn B&B met zwembad

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Ontdek Bed and Breakfast met zwembad in Europa

Iedere dag een duik nemen

Zonnebrand bij de hand, een koel drankje op het tafeltje naast je en het Europese zonnetje boven het hoofd. Meer ingrediënten heb je niet nodig om vakantie te vieren bij een Bed & Breakfast met zwembad. In de zonnige delen van Europa is het fijn als je na een dagje vol ondernemingen en activiteiten even een frisse duik kan nemen in het zwembad van de B&B. Of om gewoon even een dagje helemaal niks te doen en op een ligstoel bij te komen met een goed boek. Waar in Europa vind je deze bijzondere B&B's?

In Italië lig je aan een zwembad waarbij je uitkijkt over de talloze wijngaarden. In Spanje houd jij een heerlijke siësta in het zonnetje op de ligstoel na het middaguur. In Griekenland wordt je in de ochtend verwelkomd door de glinstering van de Griekse zon op het water van het zwembad. In Portugal geniet jij bij een authentieke B&B van het uitzicht op de uitgestrekte velden en natuur. In Malta kom jij bij de B&B tot rust na een dagje cultuur snuiven.

Is er nog meer dat een mens nodig heeft? Ik dacht het niet!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease