Kleinschalige vakantie

Ga op ontdekking in de Mediterranée

  1. Home
  2. Kleinschalige vakantie

Authentieke en charmante adresjes

En dat gewoon in Europa!

Zelf blijf ik het liefste ver weg van het massatoerisme en ben daarom altijd op zoek naar ongerepte plekjes rondom de Middellandse Zee. Je gaat er op in het lokale leven en proeft van de plaatselijke gebruiken en gewoontes. Daar kun je genieten van de stilte en écht contact met mensen.

En omdat ik weet dat ik niet de enige ben, deel ik die plekjes graag met jou!

Wist je dat...

Een vakantie bij mij is altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto!

Vakantie inclusief vlucht, verblijf en huurauto

Mijn kleinschalige ontdekkingen

Vriendelijke eigenaren

Mijn adresjes onderscheiden zich niet alleen door kleinschaligheid, ook een vriendelijke eigenaar en een bijzonder locatie maken het verblijf bijzonder. Een zwembad of een strand in de buurt vind ik ook zeer belangrijk. Daarnaast zijn al mijn vakantieverblijven gelegen rondom de Middellandse Zee, daar heb ik de mooiste plekjes voor je ontdekt.

Om al deze bijzondere vakanties te selecteren ga ik persoonlijk langs bij elk adresje, praat ik met de eigenaren en met locals die ik tegenkom. Zo ontdek ik de plekjes waarvan ik weet dat jij een unieke beleving zal ervaren. Genietend van de omgeving en ver weg van de massa. Dat maakt een kleinschalige vakantie bijzonder.

Kleinschalige vakantie inclusief huurauto

Voor mij geen vakantie tussen de massa. Met de huurauto die inclusief is bij een vliegvakantie, kun je zelf de omgeving gaan verkennen en ben je nergens afhankelijk van. Zo vind ik het heerlijk om te rijden door het magische landschap van Toscane, of op zoek te gaan naar verlaten strandjes op Cyprus. Bij een kleinschalige vakantie met huurauto is een authentieke ervaring gegarandeerd!