Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Thema vakantie luxe

Luxe vakantie

Tot in de puntjes verzorgd

  1. Home
  2. Vakantie interesses
  3. Luxe

Onze luxe adresjes in Europa

Van alle gemakken voorzien

In een zomerbries ritselen de bladeren van de palmboom. Het water van het zwembad kabbelt zachtjes. Een vogel zingt zijn lied en wedijvert met de krekels uit de omringende struiken. Verder hoor ik helemaal niets. Ik ben in het paradijs, in de vorm van een luxe vakantie!

Heerlijk vind ik het om soms mezelf in de watten te laten leggen tijdens een luxe vakantie in de Méditerranée. Eventjes genieten van maximaal comfort, privacy en tegelijkertijd weg van de massa… Zo verbleef ik in verschillende luxe vakantiehuizen, boetiekhotels met een geweldige service en laten we die ene keer in het luxe hotel met een wellness niet vergeten! Een luxe vakantie is altijd een goed idee...

Ontdek mijn luxe adresjes in Europa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Luxe vakantie aan de Middellandse zee

Voor een zalige luxe vakantie hoef je niet verder te gaan dan de Middellandse Zee. Ik stelde er een lijst samen met unieke adresjes waar jij de koning te rijk bent. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuis met privézwembad. Je kunt er met vrienden of familie ontsnappen aan de grote massa. Ik ga ook graag naar een kleinschalig hotel of een B&B in het groen. Met oog voor detail verzorgen de eigenaars mijn luxueuze vakantie tot in de puntjes! Ik moet me alleen met een boek aan de rand van het zwembad nestelen. Tot de tapas op tafel komen, natuurlijk!

Een authentieke ervaring

Voor mij is een luxe vakantie meer dan slechts een vakantie, het is een ervaring waar ik nog lang aan terug zal denken. Ik kies dan ook kleinschalige plekjes dicht bij de lokale gemeenschap. In Griekenland, bijvoorbeeld, geniet ik graag van alle comfort aan de prachtige Egeïsche zee. Naar Peleponnesos of Lefkas ontsnap ik voor een authentieke Griekse ervaring. Of waarom kies je niet eens voor Sardinië? Het leven is er zo goed dat mensen gemakkelijk honderd jaar worden. Hoog tijd om je in de watten te laten leggen tijdens een zalige luxueuze vakantie!

Genieten van het luxe leven

Tijdens mijn avonturen door het Middellandse Zeegebied verbleef ik bij tal van luxe adresjes. Zo logeerde ik op het Griekse eiland Santorini in een luxe privévilla met prachtige vergezichten over de bergen. Op Ibiza ontdekte ik een kleinschalig boetiekhotel direct aan zee, de sfeer die hier hing was een en al luxe, met een vleugje bohemian. Zie je jezelf al tijdens zo’n luxe vakantie? Even geheel ontspannen en je gedachten opzij leggen… Ik weet zeker dat je helemaal relaxed terugkomt!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease