Vakantie in een hotel

Kleinschalig en weg van de mass

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Hotel

Een kleinschalig hotel weg van de massa

Genieten van totale verzorging

Mijn glas wordt bijgeschonken, de kaarsjes gaan aan en achter dit idyllische plaatje klinkt het geluid van de krekels en kikkers. Als je net zoals ik van rust houd, is een vakantie in een kleinschalig hotel wel wat voor jou. Zo stuitte ik vanochtend op een pareltje op Ibiza. Zo’n kleinschalig hotel voelt als een oase van rust, met een sfeervolle kamers, lekker eten en soms ook wellnesscentrum waar je je heerlijk kan laten verwennen...

Als je op zoek bent naar luxe tijdens je vakantie in de Mediterranée, is een sfeervol hotel wel wat voor jou.

Wist je dat...

Een vakantie bij mij is altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto!

Vakantie inclusief vlucht, verblijf en huurauto

Ontdek mijn hotels in de Mediterranée 

Luxe en kwaliteit met lieve eigenaren

Tussen de rustige en bosrijke heuvels van Sicilië, liet ik mij verwennen in het wellnesscentrum van Hotel Borgo Pantano. Dit unieke adresje ging van een kleine plek waar het boerenleven hoogtij vierde, naar een stijlvol hotel met een flinke dosis moderniteit en luxe. En op het Griekse eiland Rhodos ontbrak er niks aan mijn vakantie bij het luxe Hotel Kouros, waar ik in het bijbehorende restaurant heb genoten van traditionele Griekse gerechten. Als je net zoals ik ervan houd om op vakantie op culinaire ontdekkingstocht te gaan, kan ik een hotel met eigen restaurant zeker aanraden!

Volledig ontspannen op reis

Tijdens mijn vakanties in een stijlvol hotel weet ik altijd één ding zeker: hier ga ik echt ontspannen! Of het nu komt door de vriendelijke hotel eigenaar of het gevoel van thuiskomen dat hangt rond het verblijf… En laten we een zwembad met comfortabele ligbedjes niet vergeten! Je kan altijd een vakantie in een kleinschalig en sfeervol hotel gebruiken!