Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
uitzicht op groen, geel en rood gekleurde heuvels in umbrie, Italie

Agriturismo in Umbrië

Een boerderijvakantie voor de echte levensgenieter

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Agriturismo
  4. Umbrie

Een agriturismo in Umbrië: het echte Italiaanse landleven

Umbrië is één van mijn favoriete Italiaanse streken. Nergens in Italië vind je zulke ongerepte natuur, schilderachtige meren en pittoreske dorpjes. Wil je op vakantie het echte Umbrië ontdekken? Dan kan je het beste in een agriturismo logeren. Een agriturismo is een boerenbedrijf dat is omgetoverd tot een fijn vakantieadres midden in de natuur. De boer is hier vaak nog aan het werk en jij kan meegenieten van al het lekkers dat hij verbouwt. Dichterbij het authentieke landelijke leven kom je niet! Het leuke is: geen agriturismo in Umbrië is hetzelfde. Ga je mee op ontdekking in het prachtige Italië?

Vakantie Italië
  • Bijzondere plekjes, weg van de drukte
  • Verblijf tussen de prachtige landschappen
  • Ervaar een authentieke Italiaanse ervaring

Ontdek mijn mooiste agriturismo in Umbrië

Zoek jij bijvoorbeeld een agriturismo met zwembad in Umbrië? Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Agriturismo in Umbrië: geliefd onder Nederlanders

Tussen de groene heuvels, vol wijn- en olijfgaarden is het echt genieten bij je agriturismo. Umbrië staat bekend om haar bijzondere seizoensproducten, zoals asperges, champignons en natuurlijk truffels. Dat wordt dus smullen voor iedereen! Je hebt allemaal soorten agriturismo’s. Een b&b bijvoorbeeld, waar de eigenaren je ‘s ochtends verwennen met een vers gemaakt ontbijt. Of wat te denken van een landhuis, bovenop een heuvel en met wijds uitzicht? Met de hele familie, je beste vrienden, je geliefde of lekker alleen naar een agriturismo in Umbrië: het kan allemaal. Goed om te weten: als je een fly & drive naar Italië bij mij boekt, krijg je er een huurauto bij. Kan je mooi op avontuur vanuit je agriturismo.

Op stap vanuit je agriturismo in Umbrië

Bij mijn agriturismo in Umbrië kun je je rustig laten verrassen door wat de dag brengt. Lekker lezen, struinen over het erf, eindeloos kletsen tijdens een maaltijd in de boomgaard. Heerlijk! Umbrië roept daarnaast om verkend te worden. Rugzakje mee en op pad. Orvieta is een magische, historische stad met een karakteristieke Duomo. Ga zeker ook naar Lago Trasimeno en het pal daaraan gelegen eeuwenoude dorpje Castiglione del Lago. Slenter door de knusse straten, sla je slag in de schattige boetiekjes en smul van een verse pasta aan het meer. Indrukwekkend is ook de brug Ponte delle Torri in Spoleto. Het aquaduct is gebouwd op 80 meter hoogte en is maar liefst 230 meter. De eigenaren van de agriturismo in Umbrië staan klaar om je te ontvangen. Heb je je koffer al van zolder gehaald?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease