Eliza was here & Travelife

Jouw reis zo duurzaam mogelijk

  1. Home
  2. Organisatie
  3. Duurzaamheid
  4. Travelife

Verantwoord op vakantie

Met Eliza was here

Bij Eliza was here vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Daarom doen we er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Een belangrijke stap is onze Travelife certificering.

Travelife

Travelife is een internationaal toonaangevend - door de Global Sustainable Tourism Council (GSTC) - erkend certificeringsprogramma voor reisorganisaties en accommodaties die duurzaam willen ondernemen.  

Certificering 
Om als reisorganisatie gecertificeerd te worden, is Eliza was here beoordeeld door een onafhankelijke auditor op zo’n 255 punten. Deze criteria hebben onder andere betrekking op het kantoor, productassortiment en partners.

Travelife kent 3 beoordelingsniveau’s: 

  • Travelife Engaged
  • Travelife Partner
  • Travelife Certified

Eliza was here heeft de hoogste status van Travelife Certified behaald. Iets waar we erg trots op zijn.  

Bekijk hier het overzicht van alle Travelife Partners en Travelife Certified compagnies


CO2-compensatieprogramma

Eind 2019 is Eliza was here gestart met het CO2-compensatieprogramma in samenwerking met onze internationale partner ClimateCare. Deze organisatie heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van programma’s om op grote schaal CO2-uitstoot te verminderen. Hiermee compenseren we de uitstoot van C02 voor de vluchten en verblijven voor onze klanten. Het CO2-compensatieprogramma was een belangrijke eerste stap om het meest vervuilende onderdeel van vakanties aan te pakken en een duurzame verandering te brengen in hun ecosysteem. 

Lees hier meer over Eliza was here en CO2 compensatie
Heb je vragen over het duurzaamheidsbeleid van Eliza was here? Stuur dan een e-mail naar sustainability@sunwebgroup.com.
  

Travelife