Zonvakantie januari 2022

Ga jij voor zomerse of winterse temperaturen?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. Januari

In januari op reis in Europa

Wil je naar de zon of zoek je de kou op?

De winter in Nederland betekent vaak vooral donkere dagen, regen en veel kou. En dan kan je twee dingen doen: heerlijk een gezellig winters plekje opzoeken óf jezelf dat fijne zomergevoel gunnen. Ieder jaar valt mijn keuze weer op een ander zomers plekje. Als je het wel fijn vind om een beetje kou te hebben, maar liever wel weg wilt uit eigen land is Italië echt een aanrader, zo'n bijzonder uitzicht op de wijngaarden ervaar je nooit! 

Word het geen Italië, dan zijn mijn koffers al snel gepakt voor een zonvakantie naar Spanje, Portugal of Cyprus. Zeker op de Canarische eilanden is het goed vertoeven. Het zonnetje laat zich daar nog lekker vaak zien, de mensen lachen en Spaanse tapas smaken ook in januari verrukkelijk. Het lijkt wel alsof het daar nooit echt winter wordt!

Keuze genoeg dus!

Een vakantie in januari boeken

Hieronder vind je hier mijn favoriete adresjes voor een vakantie in januari. Zie jij jezelf al deze maand doorbrengen op één van deze bijzondere plekjes? Boek dan eenvoudig een vakantie bij mijn kleinschalige adresjes. Wees er snel bij, want ze zitten al snel vol. Heb jij hulp nodig bij jouw keuze? Neem dan even contact op en ik sta jou graag persoonlijk te woord!

Ontdek mijn vakantieadresjes in januari 2022

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in januari

Waar gaat de reis heen?

Cyprus, Madeira, de Canarische eilanden, het zuiden van Portugal en het zuiden van Spanje zijn mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in januari. Hier is het dan nog rond de 15-20 graden. Het is in Spanje de ideale periode om te slenteren door de charmante steden en cultuur op te snuiven in de traditionele dorpjes.

Ook Cyprus vind ik een fijn plekje in januari. Hier vind je veel spa’s met bubbelbaden waar je in de winter heerlijk kunt ontspannen. Op Cyprus heb ik een aantal adresjes waar je kunt genieten van een massage of waar je de sauna helemaal voor jezelf hebt. Zo kom ik de winter makkelijk door!

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto