Zonvakantie in januari 2021

Ga jij voor zomerse of winterse temperaturen?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. Januari

In januari op reis in Nederland en Europa

Waar gaat de reis heen?

De winter in Nederland betekent vaak vooral donkere dagen, regen en veel kou. En dan kan je twee dingen doen: heerlijk een gezellig winters plekje opzoeken óf jezelf dat fijne zomergevoel gunnen. Ik kies vaak voor het laatste. Afgelopen jaar heb ik in januari mijn koffers gepakt voor een reisje naar Tenerife met wat vrienden. Het zonnetje laat zich daar nog lekker vaak zien, de mensen lachen en Spaanse tapas smaken ook in januari verrukkelijk. Het lijkt wel alsof het daar nooit echt winter wordt!

Maar ook heb ik recentelijk ontdekt hoe leuk de winter in Nederland kan zijn. Keuze genoeg dus!

Ontdek mijn vakantieadresjes in januari 2021

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in januari

Cyprus, Madeira, de Canarische eilanden, het zuiden van Portugal en het zuiden van Spanje zijn mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in januari. Hier is het dan nog rond de 15-20 graden. Het is in Spanje de ideale periode om te slenteren door de charmante steden en cultuur op te snuiven in de traditionele dorpjes. Ook Cyprus vind ik een fijn plekje in januari. Hier vind je veel spa’s met bubbelbaden waar je in de winter heerlijk kunt ontspannen. Op Cyprus heb ik een aantal adresjes waar je kunt genieten van een massage of waar je de sauna helemaal voor jezelf hebt. Zo kom ik de winter makkelijk door!

Zonvakantie januari boeken

Om januari toch nog zonnig door te komen vind je hierboven mijn favoriete adresjes voor een vakantie in januari. Kun je wel wat meer zonnige inspiratie gebruiken? Je kunt ook speuren tussen al mijn winterzon bestemmingen.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto