Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantiehuis zwembad

Vakantiehuis met zwembad

In alle rust dobberen

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis
  4. Zwembad

Wat dacht je van een vakantiehuis met eigen zwembad?

Luxe, privacy en rust

Liggend onder de mediterrane zon, een glinsterend privézwembad op loopafstand en de vogels die fluiten op de achtergrond. Eindelijk toekomen aan dat dikke boek en dan opkijken en ontdekken dat je de enige bent bij het zwembad. Deze rust is voor mij het ultieme vakantiegeluk. De vakantiehuizen liggen vaak op de mooiste plekjes middenin de natuur. En als je wilt, ben je zo in een leuk dorpje in de buurt om het lokale leven mee te maken. 

Ik kom op zoveel bijzondere en mooie plekjes in Europa... In Portugal verblijf ik vaak in een karakteristiek vakantiehuisje op korte afstand van het strand en de zee. In Spanje kies ik vaak voor een leuke casita op een rustige locatie in het binnenland. Ik heb inmiddels zoveel unieke adresjes verzameld! Ook op Cyprus of in Italië ozijn er veel unieke vakantiehuizen met eigen zwembad te vinden. Alle adresjes worden gerund door gepassioneerde eigenaren waar je nét dat beetje extra krijgt: een flesje wijn dat voor je klaarstaat, een extra zachte badjas en soms is er zelfs een jacuzzi of sauna. Zoek je een romantische plek met veel privacy of juist een ruime casa waar je met de hele familie kunt genieten? Bekijk hier mijn geliefde adresjes met zwembad.

Vakantiehuisje met zwembad huren

Mijn vakantiehuizen met zwembad zijn altijd rustig gelegen, ver weg van het massatoerisme. Je vindt ze middenin de natuur of dicht bij de locals. Deze adresjes worden veelal gerund door gepassioneerde eigenaren. Hier krijg je vaak dat beetje extra: een flesje wijn dat voor je klaarstaat bij aankomst, een extra zachte badjas of misschien is er zelfs een jacuzzi of sauna.

Tijdens mijn reizen door Europa vond ik de meest unieke vakantiehuizen met zwembad. Zo vond ik op Kreta authentieke natuurstenen villa’s middenin de natuur en op Lanzarote vond ik unieke opgeknapte finca’s. Waar lig jij straks languit in de zon? Hieronder heb ik ze op een rij gezet, zodat jij eenvoudig jouw vakantiehuis kunt huren. 

Vakantiehuis Spanje
  • Vakantiehuizen op unieke locaties
  • In alle rust ontspannen aan het zwembad
  • Geschikt voor groepen

Ontdek mijn vakantiehuizen met zwembad

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Plons in het privézwembad

Op de verborgen plekjes van de Mediterranée

Geurige rook stijgt op van mijn barbecue. Vanavond staan er Gambas al ajillo op het menu. Ik zou wat Spaanse locals kunnen uitnodigen die ik gisteren heb ontmoet. Ik kijk om me heen en lach; in dit ruime vakantiehuis met privézwembad is genoeg ruimte voor het hele dorp. Maar ik houd dit unieke vakantiehuis en het zwembad vandaag nog even lekker voor mijzelf alleen.

Villa met zwembad in het groen

Mijn vrienden komen namelijk morgen aan! Toen ik ze vertelde dat ik al een aantal dagen van de Spaanse zon aan het genieten was, besloten ze spontaan op het vliegtuig te stappen. Ik stapte meteen naar de eigenaar of hij een vakantiehuis voor 8 personen met zwembad beschikbaar had. "Natuurlijk Eliza, dat is geen probleem! Kom, ik help je even wisselen van huisje." En voor ik het wist heb ik een dagje deze ruime villa helemaal voor mezelf. En dat privé zwembad is zeker een leuke bonus.

Ook in Griekenland, Portugal, Cyprus en Italië heb ik wel een villa voor een groot reisgezelschap ontdekt. Of je nu met 4 personen, 6 personen of tot 10 personen een vakantiehuis zoekt; ik kan je op weg helpen! Want zo'n mooi plekje waar je het rijk voor jezelf alleen hebt, moet je toch met elkaar delen?

De kinderen hebben het zwembad voor zichzelf

Terwijl jij een goed boekt leest op de veranda, kunnen de kinderen zich uitleven in het zwembad. Een vakantiehuis met zwembad is voor het gezin natuurlijk heerlijk! Vanaf een paar meter kun je ze goed in de gaten houden. Doordat mijn villa's op een rustige locatie liggen, hebben de buren ook geen last van je. Geloof mij, straks wil je nooit meer zonder een privézwembad!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease