Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vrouwenhand die olijven plukt van een olijfboom

Wie is Eliza?

Ik vertel het je graag!

  1. Home
  2. Organisatie
  3. Over Eliza

Dit is mijn verhaal...

Tot rust komen aan het (privé)zwembad van mijn verblijf, nieuwe ontdekkingen doen in één van de vele verborgen stadjes of me elke dag weer laten verrassen door de lokale keuken…

Al mijn vakanties zijn verrassend op hun eigen manier. Om dat te garanderen ga ik graag buiten de gebaande paden; zo ben ik altijd op zoek naar adresjes met een bijzonder verhaal, gastvrije eigenaren en ultiem comfort. Dit altijd op een unieke locatie, weg van de massa.

Ik deel mijn bevindingen graag met jou, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van een zorgeloze vakantie. Zo vind je gegarandeerd de vakantie die je niet zocht, maar alles is wat je zoekt.

'Meest aanbevolen reisorganisatie van Nederland'

Na onafhankelijk onderzoek in 2024 ontving Eliza was here de hoogste score op klanttevredenheid.

 

Hoe het is begonnen

Inmiddels is het meer dan 20 jaar geleden dat ik tijdens mijn reis door de Algarve op een bijzonder vakantieadres stuitte. Hier kwam werkelijk alles samen; ik werd welkom geheten door vriendelijke, gastvrije eigenaren en genoot van een onvergetelijke vakantie. Vanaf dat moment besloot ik op zoek te gaan naar nog meer van dit soort perfecte vakantieadresjes. Nu, een aantal jaar en vele ontdekkingen verder, is mijn liefde voor bijzondere plekjes niet minder geworden.

Nieuwste ontdekkingen

Onontdekte vakantieadresjes

Ik ben altijd op zoek naar de meest unieke plekjes in Europa, ver weg van het massatoerisme. Hier kun jij helemaal opgaan in de lokale bevolking en gewoontes & gebruiken. Om er zeker van te zijn dat al mijn adresjes een onvervalste ervaring bieden, ga ik zo vaak als ik kan even langs.

Organisatie Fly Drive

Vliegen of eigen vervoer

Op mijn website vind je zowel vlieg- als autovakanties. Boek je een vliegvakantie dan is een huurauto altijd inclusief. Niet die volle toeristenbus in, maar met je eigen huurauto op zoek naar jouw vakantieadresje. Daarnaast bied ik ook autovakanties aan naar een aantal Zuid-Europese bestemmingen.

Verantwoord op vakantie

Verantwoord op vakantie

Ik probeer in alles wat ik doe mijn impact op het milieu, klimaat en de lokale bevolking zo klein mogelijk te houden. Zo heb ik het Travelife duurzaamheidscertificaat in ontvangst mogen nemen.

 

Mijn bestemmingen

Tijdens mijn zoektocht naar het perfecte vakantieadres, kwam ik langs afgelegen strandjes, ongerepte plekjes en authentieke stadjes met de meest gastvrije locals. Je kunt inmiddels kiezen uit meer dan 42 vakantiebestemmingen, door heel Europa. Allemaal even uniek en weg van de massa.

Vakantie Europa

Mijn ontdekkingen

Vriendelijke eigenaren, een bijzondere locatie en kleinschaligheid staan bij al mijn ontdekkingen centraal. Mijn pareltjes zijn de adresjes met een extra uniek tintje. Deze plekjes hebben een speciaal plekje in mijn hart veroverd en raad ik iedereen aan. Hierbij weet je zeker dat je echt een bijzondere ervaring te wachten staat.

Als jij op zoek bent naar een specifieke vakantie, bekijk dan eens mijn themapagina’s zoals huwelijksreizen, culinaire vakantie, duurzamer op reis of reizen met kinderen. Hier doe je inspiratie op om de vakantie te vinden die helemaal past bij jouw wensen.

Heb je al een bestemming in je hoofd maar kun je niet kiezen tussen al mijn ontdekkingen? Laat je dan inspireren op de zoek en boek pagina. Door het gebruik van filters vind je jouw ideale vakantie.

 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews van mijn gasten.

Wil je mijn avonturen volgen?

Laat je inspireren op mijn blog.