Al 20 jaar specialist in kleinschalige vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Wie is Eliza?

Ik vertel het je graag!

  1. Home
  2. Organisatie
  3. Over Eliza

Dit is mijn verhaal...

Luieren in mijn hangmat of proeven van de lekkerste, huisgemaakte gerechten, gemaakt door gepassioneerde eigenaren?

Dit zijn voor mij redenen om mijn koffers te pakken en in het vliegtuig of de auto te stappen. Eenmaal ter plaatse word ik opgewacht door een vriend, die altijd een lach om mijn gezicht weet te toveren. Of het nu de bijzondere verhalen zijn of de gastvrijheid, het geeft mij aan dat ik weer op mijn plek ben. Ondanks het enthousiasme waarmee ik telkens word verrast, trek ik er het liefst alleen op uit met mijn eigen (huur)auto.

Onderweg ontmoet ik de meest bijzondere locals, stop ik altijd even bij een lokale markt en schuif ik met groot plezier aan bij een boerenlunch. Al etend en luisterend krijg ik al snel tips om de nacht door te brengen. Terwijl ik alle tips opschrijf en nadenk waar ik als eerste naartoe zal gaan, zijn mijn gedachten alweer ergens anders. Wat is het leven toch heerlijk in de Mediterranée...

Waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf.

Zo ontdek ik de meest bijzondere bestemmingen en vakantieadresjes.

Weg van de massa

Wil je mijn avonturen in Europa volgen?

Op mijn blog kan jij veel inspiratie vinden!

Over Eliza was here

Handig om te weten

Eliza was here USP

Onbezorgd genieten

Kleinschalig en weg van de massa

Eliza was here USP

Eenvoudig boeken

Autovakanties voor eigen vervoer & Vliegvakanties inclusief vlucht, verblijf en huurauto

Eliza was here USP

Betrouwbaar

Al 20 jaar specialist in ongerepte vakantieplekjes in Europa

Zekerheden

Financiële zekerheid

SGR staat garant voor jouw reis

Over Eliza was here

Over Eliza was here

Onontdekte vakantieadresjes

Ik ben altijd op zoek naar de meest unieke plekjes in Europa, ver weg van het massatoerisme. Hier kun jij helemaal opgaan in de lokale bevolking en gewoontes & gebruiken. Om er zeker van te zijn dat al mijn adresjes een onvervalste ervaring bieden, ga ik zo vaak als ik kan even langs.

 

Over Eliza was here

Vliegen of eigen vervoer

Op mijn website vind je zowel vlieg- als autovakanties. Boek je een vliegvakantie dan is een huurauto altijd inclusief. Niet die volle toeristenbus in, maar met je eigen huurauto op zoek naar jouw vakantieadresje. Daarnaast bied ik ook autovakanties aan naar een aantal Zuid-Europese bestemmingen.

 

Over Eliza was here

Verantwoord op vakantie

Ik probeer in alles wat ik doe mijn impact op het milieu, klimaat en de lokale bevolking te verbeteren. Zo heb ik het Travelife duurzaamheidscertificaat in ontvangst mogen nemen en bied ik duurzame treinvakanties aan. Zo help ik mijn klanten om duurzamer te reizen.

 

 
Over Eliza was here

Hoe het is begonnen

In 2001 reed ik door de Algarve, toen ik bij toeval stuitte op wat het eerste adresje van Eliza was here zou worden. Hier begon mijn liefde voor het ontdekken van authentieke plekjes. In 2008 bereikte ik mijn eerste mijlpaal en voegde ik de tiende bestemming aan mijn lijstje toe. Nu een aantal jaar en vele bestemmingen verder, is mijn liefde voor bijzondere plekjes er niet minder op geworden! Er is ook nog zoveel te ontdekken...
Over Eliza was here
Over Eliza was here
Over Eliza was here

Mijn bestemmingen

Op zoek naar afgelegen strandjes. Proeven van lokale gerechten. In de avond met een koel glas wijn genieten van de sterrenhemel. Dat is wat ik het liefste doe. En die ongerepte, authentieke plekjes, weg van het massatoerisme, vind ik allemaal in Europa.

 

Over Eliza was here

 

Vakantie bestemmingen Europa

Over Eliza was here

Mijn ontdekkingen

Vriendelijke eigenaren, een bijzondere locatie en kleinschaligheid staan bij al mijn ontdekkingen centraal. Mijn pareltjes zijn de adresjes met een extra uniek tintje. Deze plekjes hebben een speciaal plekje in mijn hart veroverd en zou ik zo aan iedereen aanraden. Hierbij weet jij zeker dat jij echt een bijzondere ervaring te wachten staat.

Als jij op zoek bent naar een specifieke vakantie, bekijk dan eens mijn themapagina’s zoals huwelijksreizen, een culinaire vakantie, duurzame plekjes of reizen met kinderen. Hier kan jij inspiratie opdoen om de vakantie te vinden die helemaal past bij jouw wensen.

Heb jij al een bestemming in gedachten, maar kan jij niet kiezen tussen al mijn ontdekkingen? Laat je dan inspireren op de zoek en boek pagina. Hier kan jij door het gebruik van filters jouw ideale vakantie vinden.

 

Over Eliza was here