Al 20 jaar specialist in kleinschalige vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Zonvakantie december 2022

Feestdagen in de zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. December

In december op reis in Europa

Kerstgevoel in eigen land en het buitenland

Een vakantie in december vind ik stiekem niet heel erg. Het jaar zonnig afsluiten bij een van mijn zonnige adresjes is misschien wel het mooiste kerstcadeau. In de winter sta ik het liefst met mijn voeten in het witte zand in Fuerteventura en Tenerife. Op dit Canarische Eiland kan ik altijd rekenen, omdat het er vrijwel altijd lekker weer is. Het eiland kent zelfs de meeste zonuren van Europa, maar liefst 3000! Ook trek ik mijn rondreis dan graag door naar Lanzarote. Omdat dit eiland bij de kust van Marokko ligt, is er een warm en droog klimaat. Ideaal voor mijn winterse zonvakantie!

Ontdek mijn vakantieadresjes in december 2022

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in december

Waar breng jij de feestdagen door?

Doordat je midden in de winter vertrekt, krijg je een hele andere belevenis aan een vakantie. De temperatuur is aangenamer, het zonnetje is zachter en het is rustiger. Hierdoor kun je op je gemak allerlei leuke uitstapjes maken.

Een vakantie in december boeken

Wat is nu fijner om de winter door te brengen bij één van mijn zonnige Europese bestemmingen? Bekijk snel mijn favoriete winterse adresjes voor december hierboven. Op zoek naar meer inspiratie om te overwinteren? Ik heb ook al mijn winterzon vakanties op een rij gezet.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto