Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Verlicht  zwembad met verlichte bomen eromheen

Zonvakantie december 2024

Feestdagen in de zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. December

In december op reis in Europa

Kerstgevoel in het buitenland

Een vakantie in december vind ik stiekem niet heel erg. Het jaar zonnig afsluiten bij één van mijn zonnige adresjes is misschien wel het mooiste kerstcadeau.

In de winter sta ik het liefst met mijn voeten in het witte zand in Fuerteventura en Tenerife. Op deze Canarische Eilanden kan ik altijd rekenen, omdat het er bijna altijd lekker weer is. Het eiland kent zelfs de meeste zonuren van Europa; maar liefst 3000! Een andere favoriet is Lanzarote. Omdat dit eiland bij de kust van Marokko ligt, is er een warm en droog klimaat. Ideaal voor mijn winterse zonvakantie!

Ontdek mijn vakantieadresjes in december 2024

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in december

Waar breng jij de feestdagen door?

Doordat je midden in de winter vertrekt, krijgt je vakantie een hele andere beleving. De temperatuur is aangenamer, het zonnetje is zachter en het is rustiger. Hierdoor kun je op je gemak allerlei leuke uitstapjes maken.

Een vakantie in december boeken

Wat is nu fijner om de winter door te brengen bij één van mijn zonnige Europese bestemmingen? Bekijk snel mijn favoriete winterse adresjes voor december hierboven. Op zoek naar meer inspiratie om te overwinteren? Ik heb hier ook al mijn winterzon vakanties op een rij gezet.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease