Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Bijzonder overnachten

Bijzonder overnachten

Klaar voor een uniek verblijf?

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Uniek

Bijzonder overnachten in een uniek verblijf

Inspiratie voor jouw volgende vakantie

Als je mij goed kent, weet je dat ik het liefst op zoek ga naar die unieke plekjes, weg van de massa. Ik heb al unieke hotels, originele appartementen en aparte vakantiehuisjes mogen ontdekken, maar soms springt er eentje uit waar het wel heel bijzonder overnachten is. En dat is precies waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Maak van jouw vakantie een avontuur

De ene keer geniet ik van het uitzicht op zee, de andere keer zit ik midden in de natuur. Elk uniek verblijf heeft zo zijn eigen specialiteiten. Zo ontdekte ik in Griekenland en Portugal unieke windmolens waar jij een weekje weg kunt. Maar in Griekenland kun je ook vakantie vieren in een boomhut en in Portugal ben ik op een glamping terecht gekomen. Bijzondere plekjes liggen ook verspreid over Italië; van het verblijf in een trullo in Puglia tot een kasteel in Toscane. Ik heb het allemaal al mogen ervaren!

Ik heb hier mijn bijzondere overnachtingen verzameld die zo speciaal zijn, dat je mond er van open zal vallen. Leg jouw reis op tijd vast, want ze zijn zeer geliefd en straks grijp je mis.

Ontdek mijn bijzondere overnachtingen

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Origineel overnachten in Europa

Kleinschalig & uniek

Je kunt deze bijzondere adresjes voor een zorgeloze vakantie makkelijk bij mij boeken! Als je kiest voor een vliegvakantie, krijg je er de huurauto inclusief bij. Zo kun je zelf in de Mediterranée op ontdekking gaan om de verborgen strandjes, pittoreske dorpjes en weelderige wijngaarden op te zoeken. Zo kwam ik tijdens mijn eerste reis naar Frankrijk direct een bijzondere overnachting tegen, hier kon ik slapen in een oude duiventoren. Mijn kamer was prachtig ingericht, de rustieke stijl was tot in de puntjes uitgedacht. In de ochtend schoof ik aan bij het ontbijt, waar ik natuurlijk werd getrakteerd op croissants en een baguette.

Ook op het eiland Malta waan ik me graag in een unieke sferen. Logeren in een farmhouse staat dan met stip op nummer 1. En dan hebben wij nog mijn geliefde Spanje, waar ik ook een aantal eigenaren tegen het lijf liep die mij hun bijzondere plekje graag wilden laten zien. Van een cortijo tot een hacienda en een finca; wat hebben de Spaanse bestemmingen toch veel te bieden. Ik heb er ook zeker van culinaire hoogtepuntjes mogen genieten.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease