Last minute vakantie naar Griekenland

Snel naar de Griekse zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute
  4. Griekenland

Zoek jij een last minute naar de Griekse eilanden?

Het is nooit te laat voor een reis naar Griekenland!

Bij mij ben je aan het goede (Griekse) adres voor een last minute vakantie naar Griekenland! Al jaren kom ik op de Griekse eilanden en keer op keer ontdek ik met de huurauto weer een pittoresk dorpje of ontmoet ik lieve locals. Ook zal het uitzicht op de azuurblauwe zee nooit vervelen. Ik mag mij ook gelukkig prijzen dat ik kleinschalige adresjes heb waar je deze vergezichten vanaf een Grieks vakantiehuis kunt bewonderen.

Voor een last minute zonvakantie is Griekenland dan ook een van mijn favoriete bestemmingen.

Ontdek mijn Grieke adresjes voor een last minute

Voor ieder wat wils met een last minute vakantie in Griekenland 

Kom tot rust in het Griekse paradijs

Met 6.000 eilanden in de Middellandse, Ionische Zee en Egeïsche Zee is Griekenland een last minute vakantiebestemming die voor iedereen iets te bieden heeft. Zo kan je genieten van een strandvakantie op Kreta, wandelen door de bergen van Samos of de griekse smaken proeven op Zakynthos. Wat alle Griekse eilanden in ieder geval gemeen hebben zijn de witte huizen omringd door olijfbomen en de goudgele stranden met de helderblauwe zee.

Wist je dat...

Een last minute vliegvakantie naar Griekenland is bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vakantie inclusief vlucht, verblijf en huurauto

Last minutes naar de Griekse zon

Op een van de eilanden of het vasteland

Ieder eiland heeft zijn eigen charme. Zo stap ik graag op het vliegtuig voor een last minute reis naar Kreta om te wandelen over de eindeloze zandstranden. Hier kan ik mijn hoofd helemaal leeg maken. De gezellige tavernes op Kefalonia zorgen ervoor dat ik nooit uitgekeken raak op de Griekse keuken. Op Zakynthos ga ik geregeld het water in, het is een prachtige duikbestemming. Als je geluk hebt, kun je een schildpad spotten! Een last minute naar Rhodos staat gelijk aan een historische ontdekkingstocht, met meer dan 200 kerken en imposante bouwwerken is er veel te zien. Maar ook op de andere Griekse eilanden zijn er genoeg culturele bezienswaardigheden te bezoeken en verborgen baaitjes om te ontspannen tijdens een strandvakantie.

Boek nu een voordelige last minute vakantie naar Griekenland en binnen 6 weken kun jij genieten van een heerlijke souvlaki onder de Griekse zon.