Al 20 jaar specialist in kleinschalige vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Zonvakantie november 2022

Zoek de warmte op

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. November

In november op reis in Europa

Warmte in de winter, of juist niet?

Een vakantie in november vind ik zo fijn; na de herfstvakantie en voor de kerst. Nog even in alle rust mezelf klaarmaken voor het nieuwe jaar. Vol enthousiasme ga ik op reis om de uitgerekte zandstranden van Portugal te bezoeken, de temperamentvolle muziek in Spanje te beluisteren en natuurlijk de Spaanse wijnen en tapas te proeven op de Canarische Eilanden. Als je houdt van een actieve vakantie, dan is november de ideale maand voor jou. Het is namelijk de ideale temperatuur om lekker op pad te gaan. Ontdek jouw winterzonbestemming en geniet van dat zachte zonnetje op je gezicht. Heerlijk die zachte, Mediterraanse winterzon midden in de winter...

Een vakantie in november boeken

Heb jij ook zin gekregen om te overwinteren in Europa of zoek je het liever in eigen land op? Om de frisse winterdagen warm en zonnig door te komen heb ik hier een aantal van mijn adresjes in november voor je op een rij gezet. Jij kunt deze eenvoudig vastleggen en jouw vakantie boeken.

Ontdek mijn vakantieadresjes in november

Mijn favoriete bestemmingen voor een vakantie in november

Het liefst kies ik er voor om de winter over te slaan en alleen maar te genieten van het mediterrane zonnetje. Ik hoef niet eens meer na te denken over een vakantie in november, ik ben namelijk al vertrokken naar mijn winterzon adresjes. Waar ga jij het liefst heen om te overwinteren? Mijn favoriete bestemmingen voor deze maand zijn SpanjePortugal en Cyprus. Deze bestemmingen hebben namelijk zo'n heerlijk klimaat gedurende de winter. Zo is het bijvoorbeeld op Gran Canaria nog rond de 22 graden Celcius. De perfecte temperatuur om het eiland te ontdekken en mooie wandelingen te maken.

Ben jij benieuwd naar al mijn winterzonvakanties? Bekijk dan mijn favoriete winterzonverblijven.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto