Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantie Canarische eilanden Spanje

Vakantie Canarische Eilanden

Kom in Spaanse sferen

  1. Home
  2. Spaanse eilanden
  3. Canarische eilanden

De charmes van de Canarische eilanden

Een authentieke ervaring

Een eilandengroep zo veelzijdig, dat ik keer op keer niet kan kiezen waar ik naar toe wil. Zo sta ik het ene moment met mijn voeten op het zwarte lavastrand en pluk ik even verderop tropische vruchten zo van de bomen. Het blijft bijzonder om te zien dat het stille maanlandschap moeiteloos overgaat in groene wijngaarden. Of je nu voor een vakantie in de zomer of een winterzon vakantie gaat; op de Canarische eilanden vind je alle ingrediënten om te ontspannen en te genieten!

Unieke zonvakantie aan het strand

Ben je op zoek naar de Spaanse zon? Dan ben jij op de Canarische eilanden helemaal in je element. Met meer dan 200 dagen dat de zon schijnt, kun je het hele jaar door terecht voor een zonvakantie. Met de voetjes in het zand staan is hier een bijzondere ervaring. De eilanden zijn in een ver verleden ontstaan door vulkaanuitbarstingen en dat maakt het landschap uniek. Naast prachtig wit gekleurde zandstranden, zijn er zwarte lavastranden.

In mijn laatste reizen naar deze eilanden ontdekte ik iedere keer weer wat nieuws op Fuerteventura, Gran Canaria, La Palma Lanzarote en Tenerife.

Ontdek mijn adresjes op de Canarische eilanden

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Winterzon op de Canarische eilanden

Ben jij op zoek naar vakantie waar de zon in de winter schijnt? De Canarische eilanden zijn dan een goede keuze. Door het subtropische klimaat schommelt de gemiddelde temperatuur tussen de 18 graden in de winter en 27 graden in de zomer. Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria, Fuerteventura en La Palma zijn ook niet voor niets favoriete winterzon bestemmingen.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease