Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantie Costa del Sol Spanje

Vakantie Costa del Sol

Ontdek de authentieke kant van Spanje

  1. Home
  2. Spaanse costas
  3. Costa del Sol

Een veelzijdige vakantie aan de Costa del Sol

Geniet aan de lange kustlijnen

Ik weet dat er maar één zon is, maar op vakantie aan de Costa del Sol lijkt er een ander zonnetje te schijnen. Warmer en lichter, met kleurrijke zonnestralen die alles vrolijker maken. Met meer dan 300 dagen van deze onvergetelijke zon per jaar is dit de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de warme mediterrane sfeer. Maar de Costa del Sol heeft meer te bieden dan alleen zon. Het achterland is bezaaid met charmante dorpjes en schilderachtige landschappen, ideaal voor wandelingen en het ontdekken van verborgen schatten.

Langs de Spaanse kustlijn kan je ook genieten van een vakantie aan de Costa Blanca, de idyllische kust in het oosten, de ruige Costa Brava in het noordoosten, of de ongerepte Costa de la Luz aan de Atlantische kust. Elke Costa heeft zijn eigen unieke charme en biedt een scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Dus waar je ook voor kiest, een vakantie aan een van de Spaanse Costa's belooft zon, plezier en avontuur.

Ben je op zoek naar een vakantie aan de Spaanse Costa's? Bekijk ook:

Wist je dat...

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

Ontdek mijn adresjes aan de Costa del Sol

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Unieke vakantieadresjes in Spanje

De Costa del Sol is de Spaanse kustlijn van Andalusië die reikt van Gibraltar tot Almería. Deze streek staat bekend om haar kilometerslange goudgele kustlijn, maar er valt nog veel meer te beleven. Struin door authentieke dorpjes als Ronda en Nerja of bewonder prachtige Moorse bouwwerken in bijvoorbeeld Granada. Begeef je je graag in de natuur? Andalusië is nog groener dan Alicante en kent uitgestrekte valleien, waar je fijn kunt wandelen en fietsen.

Toen ik met mijn huurauto langs de Costa del Sol reed, stuitte ik op zoveel onontdekte plekjes. Van authentieke landhuizen, waar je je de koning te rijk voelt, gezellige appartementen in het groen, tot villa’s met privézwembad. Andalusië heeft het allemaal! Ga je met het vliegtuig? Dan is een huurauto bij mij altijd inbegrepen. Zo kun je tijdens je vakantie naar de Costa del Sol alle uithoeken van de streek verkennen; van strand naar dorpje en van stad naar natuurpark!