Al 20 jaar specialist in kleinschalige vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Last minute Portugal

Snel naar de Portugese zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute
  4. Portugal

Zoek je last minutes naar de Portugese zon?

Het is nooit te laat voor een reis naar Portugal!

Een bestemming die het hele jaar door fijn is om naartoe te reizen. Als het aan mij ligt, pak ik om de paar weken een last minute vakantie naar Portugal. Of het nu voor een weekje weg of een zomervakantie is, de locals laten je maar al te graag kennis maken met de Portugese gastvrijheid. Tijdens mijn fly & drive vakanties in Portugal heb ik al vele kleinschalige adresjes mogen ontdekken. Of het nu vlakbij de goudgele stranden is of tussen de glooiende heuvels, voor een last minute zonvakantie zit je hier goed.

Tips voor last minute bestemmingen in Portugal

Als ik omringd wil worden door wijngaarden, trek ik graag richting de Costa Verde in Noord-Portugal. Van dat uitzicht kom ik helemaal tot rust. Voor een beetje gezelligheid trek ik weer richting de Costa de Lisboa. Hier kun je ieder moment een dagje naar een van de grotere steden als Lissabon, super om wat souvenirs mee te nemen. Voor een strandvakantie is de Algarve de bestemming waar jij van veel zonuren aan zee kunt genieten. De uitgestrekte kustlijn vol goudgele stranden lijkt soms wel oneindig! Wil ik genieten van het eilandleven, dan ga ik richting Madeira of de Azoren. En laten we ook de rust en ruimte van Alentejo zeker niet vergeten. De veelzijdigheid van last minutes naar Portugal blijven me verrassen!

Zin om snel de koffers te pakken? Je kunt bij mij nu een voordelige last minute vakantie naar Portugal boeken en binnen een aantal weken zit jij onder de Portugese zon bij een adresje weg van de massa.

Ontdek mijn Portugese adresjes voor een last minute in 2022

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Last minute naar unieke verblijven in Portugal

Ontdek de authenticiteit op deze plekken

Zo zit ik graag bij een Portugese quinta in Noord-Portugal, een adresje op het platteland. Ze komen in alle soorten en maten. Zo middenin de natuur kom ik helemaal tot rust. Je kunt je gedachten helemaal op nul zetten. Geregeld vind je tussen de groene bossen ook een gezellige Bed and Breakfast in Alentejo. De lieve eigenaren staan hier voor je klaar met leuke tips in de omgeving en werken hard en vol trots voor hun verblijf. Als ik echt even privacy wil hebben, kies ik voor een vakantiehuis in de Algarve of Madeira. Met het strand dichtbij is het heerlijk om de huurauto te pakken, voor ik het weet sta ik met mijn voetjes in de zee. Voor een luxe getaway ga ik richting Costa de Lisboa waar ik neerstrijk in een hotel of appartement. Met de vele adresjes in Portugal is er voor iedere soort last minute naar Portugal wel iets te vinden!

De beste reistijd in voor een Portugese last minute

Het hele jaar door is het fijn om naar Portugal af te reizen. In de zomer kun je genieten van warme temperaturen, met een last minute in juni, juli of augustus zit je hier aan het hoogtepunt. Genoeg zon voor iedereen! In de winter is het zacht weer in Portugal, heerlijk voor een actieve vakantie waarin je van alles kunt ondernemen.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto