Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Schoolvakanties

Schoolvakanties

Op reis in de vakantieperiodes

 1. Home
 2. Vakantie
 3. Schoolvakanties

Op vakantie in de schoolvakanties

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor een vakantieperiode. Dat begrijp ik natuurlijk helemaal! Als gezin moet je voor een vakantie met kinderen wachten tot ze vrij van school zijn. Of je wilt de drukte van werk achter je laten en samen op culinaire ontdekkingstocht gaan in de rust van een adults only adresje. Ieder jaar is het weer een gepuzzel.

Goed nieuws: ik heb voor alle schoolvakanties van Nederland plekjes beschikbaar bij mijn adresjes in Europa. Of het nu gaat om de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie of de meivakantie: jij kunt bij mij terecht voor alle rust en ruimte bij een plekje weg van de massa.

Zonvakantie
 • Gevarieerd aanbod voor iedereen
 • Eenvoudig zoeken binnen de vakantieperiodes
 • Volledig ontspannen, weg van de massa

Naar de zon in elke vakantieperiode

Met de voetjes in het zand en het zonnetje dat schijnt, dan zit je in de zomervakantie zeker goed bij mijn plekjes. Voor een strandvakantie in Griekenland kan ik je ook zeker aanraden om dan de koffers te pakken. In de meivakantie is het heerlijk vertoeven wanneer alles in bloei staat op Malta en de wijngaarden in Italië er prachtig bij liggen. In de kerstvakantie kan je prima op reis en is het fijn overwinteren in Spanje, waar het dan zo’n 18 tot 20 graden is. In de herfstvakantie is het op Cyprus zelfs nog een graad of 25. Ook de voorjaarsvakantie leent zich voor een uitstapje naar de zon, waar je in Portugal de glooiende heuvels nog kan bewonderen.

Zo hebben alle vakantieperiodes hun eigen charme!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

Wanneer op reis tijdens de schoolvakanties in Nederland?

Weet jij al wanneer jij jouw zonvakantie wilt doorbrengen of kun je wel wat vakantietips gebruiken? Ik heb alle schoolvakanties van Nederland voor je op een rij gezet en heb mijn favoriete bestemmingen in Europa en rondom de Middellandse Zee verzameld. Je bent verzekerd van een plekje weg van de massa waar je in een oase van rust terecht komt. Zelfs na een korte vakantie van een weekje weg zul je thuiskomen met het beeld van wuivende palmbomen in het achterhoofd. Wil je in een paar weken zoveel mogelijk ontdekken? Snuf dan eens tussen mijn rondreizen, waarmee je de schoonheid van meerdere adresje in één vakantie kunt bezoeken.

 • Zomervakantie 2023: Ervaar de warmte van de Méditerranée
 • Herfstvakantie 2023: Ontloop het koude herfstweer
 • Kerstvakantie 2023: Vier de feestdagen in het buitenland
 • Voorjaarsvakantie 2023: Op zoek naar de eerste zonnestralen
 • Meivakantie 2023: Alle zintuigen komen tot bloei

Kom tot rust in de schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties wil je het liefste ontstressen en samen met jouw reisgezelschap alles op de bestemming ontdekken. Struinen door de pittoreske bergdorpjes om vervolgens door te gaan naar het strand waar je de zandkorrels met een glimlach tegemoet gaat. In de avond nog even langs bij dat supermarktje of juist op pad naar het restaurant die je de dag daarvoor onderweg had gespot. Dit maak ik allemaal een stuk makkelijker voor je door via de fly & drive vakantie een huurauto voor je beschikbaar te stellen. Zo kun je zelf op zoek gaan naar alle ongerepte plekjes.

De lieve eigenaren bij mijn hotels & appartementen staan ook altijd voor je klaar met de leukste tips in de omgeving. Verzeker jezelf bij een van mijn kleinschalige adresjes en dan kun je alvast de dagen aftellen tot jouw zonovergoten vakantie weg van de massa. Wil je al snel de mediterrane zon opzoeken? Neem dan eens een kijkje tussen mijn last minute vakantie.