Voorjaarsvakantie 2021

Laat je verrassen door het zonnige Europa

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Schoolvakanties
  4. Voorjaarsvakantie

Op vakantie in de voorjaarsvakantie

Op zoek naar de eerste zonnestralen!

Ieder jaar maak ik plannen om in februari het zonnetje in het zuiden van Europa op te zoeken. In mijn hoofd ga ik al mijn ontdekkingen na waar er fijne temperaturen zijn in de voorjaarsvakantie. Ik ben nu alvast een lijstje aan het maken wat ik allemaal wil doen, een korte vakantie moet je optimaal benutten!

De voorjaarsvakantie valt in 2020 per regio op de volgende data:

  • Midden: 20 feb t/m 28 feb 2021
  • Noord: 20 feb t/m 28 feb 2021
  • Zuid: 13 feb t/m 21 feb 2021

Wist je dat...

Een vakantie bij mij is altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto!

Vakantie inclusief vlucht, verblijf en huurauto

Ontdek mijn adresjes voor de voorjaarsvakantie

Naar de zon in het voorjaar

Misschien is een weekje weg naar Andalusië een goede optie. De kuststreek wordt tenslotte niet voor niks Costa del Sol genoemd. Zelfs de strengste winter kan hier de zon niet wegjagen! Dit geldt ook voor de Canarische Eilanden. Ik zie mezelf al helemaal zitten met een koel glas wijn op een terrasje aan de kust, genietend van de ondergaande zon. Ook weet ik van mijn vorige bezoekjes aan Portugal dat het in de Costa de Lisboa of de Algarve goed vertoeven is voor een vakantie met kinderen. Ik heb ook altijd al een keer carnaval op Madeira mee willen maken in februari. Met dansende en swingende samba groepen schud je die winterblues zo van je af!

Wanneer op reis in de voorjaarsvakantie van 2020?

Langzaam wordt de lijst met bestemmingen in mijn hoofd steeds langer. Gelukkig maakt het eigenlijk niet uit waar we tijdens de voorjaarsvakantie heen gaan in de Mediterranée. Als het zonnetje schijnt, dan ben ik allang tevreden! Ik heb alle drie de regio’s van Nederland voor je op een rij gezet, zo kun je makkelijk een adresje vinden voor jouw reis naar de winterzon.

Liever een vakantie boeken in een andere periode? Bekijk mijn bestemmingen in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.