Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Zonvakantie april

Zonvakantie april 2024

Waar schijnt de zon?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. April

In april op vakantie in Europa

De lente is in volle gang en alle mooie plekjes in de Zuid-Europa staan al prachtig in bloei. Ik vind het heerlijk om in april op vakantie te gaan, omdat het dan nog niet te heet en te druk is. Ook kun je je in het laagseizoen veel meer mengen met de lokale bevolking en heb je alle rust om ongerepte plekjes te ontdekken.

Waar schijnt de zon in april?

Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in het april. Wist je dat het op bepaalde plekken in Europa in het voorjaar al 18-25 graden is? Bestemmingen zoals Madeira of Andalusië zijn perfect om een heerlijke zonvakantie te beleven. Waarom zou je wachten, als het zachte zeewater en de exotische cocktails op je wachten? 

Ik laat je hieronder alvast mijn favoriete adresjes voor deze maand zien. Vervolgens boek je eenvoudig een vakantie bij een van deze kleinschalige adresjes. Het is een populaire maand, dus boek op tijd. 

 

Zonvakantie april
  • In alle rust genieten van je bestemming
  • Niet wachten tot de zomervakantie
  • Fijne prijzen

Ontdek mijn vakantieadresjes in april 2024

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in april

Reizen in de lente

Om de lente goed te beginnen, ga ik het liefst op zonvakantie naar de plekjes waar het in de zomer erg warm is. Denk bijvoorbeeld aan het Mediterrane eiland Cyprus. In het voor- en naseizoen is er een mild klimaat, waardoor ik op mijn gemak de cultuur en natuur kan ontdekken.

Ook kies ik er voor om in april naar Zakynthos te reizen, omdat het in de zomervakantie daar heel warm en droog is. In april is het minder heet en zoek ik altijd een vakantiehuis met een privézwembad zodat ik af en toe een verkoelende duik kan nemen.

 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease