Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantie verblijf aan zee

Vakantie aan zee

De rustgevende zeelucht van de Mediterranée

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Aan zee

Genieten in een huisje aan zee

Het geklets van de golven op de achtergrond

Zachtjes, om mijn vriendinnen Celia en Aurora niet wakker te maken, sluip ik door de kamer. Voorzichtig schuif ik de deur open en glip ik naar buiten. Een paar tellen later sta ik op het strand. Als je net zoals ik van vroege wandelingen langs het strand houdt, is een vakantie aan zee in de Mediterranée wel wat voor jou. Ik wend mijn gezicht naar de zon en vang de eerste zonnestralen op. Hoewel het nog vroeg is, voelt het zand al aangenaam warm onder mijn voeten.

Ik adem de zilte zeelucht diep in, het vormt een belofte voor de komende dagen. Meteen realiseer ik me dat ik met een strandvakantie helemaal tot rust zal komen.

Ontdek mijn Europese adresjes aan zee

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Bestemmingen aan het strand van de Mediterranée

Kan jij de golven al horen?

Wanneer ik terugdenk aan al mijn vakanties aan zee, schieten meteen geweldige herinneringen meteen bij mij te binnen. Zo kon ik tijdens deze reizen op de schitterende Griekse eilanden als Zakynthos en Lefkas blijven genieten van de prachtige vergezichten over de zee. Maar ook in Italië, Portugal en Spanje ontdekte ik al snel adembenemende bestemmingen aan zee waar ik mijn vakantie doorbracht. Geniet hier tussen de locals van de zon, de stilte en de natuur. Alleen al van het uitzicht kon mijn vakantie aan zee niet meer stuk.

Plekjes met uitzicht op zee

En zo deed ik nog talloze ontdekkingen van plekjes met een indrukwekkend uitzicht op zee. Op Kreta liet het zicht op zee mij niet meer los. Vanaf het strand, bij het zwembad en ook bij de taverna van mijn adresje blijf je indrukwekkende uitzichten zien. Het azuurblauwe zeewater bleef maar fonkelen in mijn ogen. Een paradijsje op aarde! Hoewel ik zoveel bijzondere ontdekkingen heb, ik trek het liefst naar een bestemming aan zee.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

Een strandvakantie in het paradijs

Van Griekenland tot Spanje en Portugal

Het lijkt wel alsof ik droom. Kilometerslange stranden en een azuurblauwe zee. Met m’n voeten in het lauwwarme water zie ik kleine vissen die langs me heen zwemmen. Maar dit is echt! Ik ben op strandvakantie aan de Middellandse Zee. En in mijn unieke hotelletje waan ik me de koningin te rijk!

De Middellandse Zee is een paradijs voor een kustvakantie. Zo ben ik zelf helemaal weg van de Costa de Lisboa, vol charmante dorpjes en unieke stranden. Als lunch een verse bacalhao met een glas vinho verde en wat pasteis de nata? Geen probleem! In geen tijd sta je ook in het elegante Lissabon – een heerlijke stad! Voor een strandvakantie trek ik ook graag naar die Spaanse klassieker: Tenerife. De grote massa ontdekte intussen ook wel de prachtige zandstranden. Toch vond ik hier nog kleinschalige plekjes waar ik graag tot rust kom.

Kustvakantie in Europa

Ook Italië of Griekenland bieden leuke opties. Kefalonia, bijvoorbeeld, heeft een overvloed aan gezellige baaien met stranden om bij weg te dromen. Voor wat extra sensatie stuur ik je naar Zakynthos. Aan de ruwe westkust vallen kliffen in het turquoise water, voor een spectaculaire strandvakantie. Welk deel van de Middellandse Zee je ook kiest, met mijn tips wordt jouw strandvakantie onvergetelijk. En niet vergeten: bij mij is een huurauto meteen inbegrepen als je boekt!