Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
houten terras met ligstoel en bijzettafeltje aan infinity pool met uitzicht op de bergen

Zonvakantie

Op zoek naar zonnige bestemmingen

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie

Een unieke zonvakantie in 2024

Waar schijnt de zon in Europa?

Reizen staat voor mij gelijk aan zorgeloos genieten en hoe sneller het genieten kan beginnen hoe beter! Een zonvakantie in Europa heeft vele ingrediënten om jouw reis tot een succes te maken. Je rijdt langs boomgaarden vol eeuwenoude olijfbomen. Ontmoet onderweg de meest vriendelijke mensen, die altijd bereid zijn jou de weg te wijzen. Eet op een terrasje in de zon een salade met zongerijpte tomaten en huisgemaakte schapenkaas. En altijd is er uitzicht op die glinsterende zee. Welkom op een zonvakantie in de Mediterranée!

Zoek op deze pagina jouw zonvakantie uit voor naar de winterzon of zoek alvast een plekje voor de zomer van 2024.

Hoe ziet jouw ideale reis eruit?

Met een autovakantie of vliegvakantie ligt ons land en de rest van Europa aan jouw voeten. Ik heb het geluk gehad om bijzondere adresjes weg van de massa te ontdekken, zodat jij van een echte, kleinschalige vakantie kan genieten. Een vliegreis is bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto. Met de huurauto kan jij een bestemming van noord tot zuid ontdekken. Jij hebt alle tijd om de plekjes te ontdekken waar de massa niet komt, unieke plekjes waar jij je gewoon onder de locals waant. Maar ook op mijn winterzonbestemmingen kun jij in de wintermaanden van een fijne zonvakantie genieten met aangename temperaturen.

Ben je op zoek naar een speciale reis? Kijk dan eens tussen rondreizen, waar jij meerdere adresjes op één bestemming kunt ontdekken. De ultieme zonvakantie!

Ik heb ervoor gezorgd dat al mijn zonvakanties aan de juiste normen van hygiëne en veiligheid voldoen. Zo kan jij ieder moment met een veilig gevoel op reis en ben jij verzekerd van alle rust en ruimte bij een plekje weg van de massa.

Ontdek mijn zonvakanties in Europa

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Bestemmingen voor een zonvakantie

Waar gaat de reis naartoe?

De warme zon, rijke culturen en vooral heerlijk eten maken voor mij Zuid-Europa een fijne bestemming voor een zonvakantie in 2024. Mijn reizen in Cyprus brachten mij nieuwe inzichten over de prachtige historie van het eiland. Gelegen in de Middellandse Zee is het een plek waar verschillende culturen samen komen.

Griekenland is mijn meest geliefde vakantiebestemming, ik voel me daar kind aan huis. Zodra ik voet aan land zet, kan ik niet wachten om met de huurauto het meest nabijgelegen strand op te zoeken om te zilte zeelucht te ruiken. Met de voeten in het zand en al uitkijkend over het azuurblauwe water is het voor mij de ultieme ontspanning.

Maar vergis je niet, ook zonvakanties naar Italië en Malta maakte mij vele ervaringen rijker. Hier heb ik kleinschalige verblijven ontdekt waar mijn hart nog steeds een sprongetje van maakt. Op Malta ben ik gek op het platteland waar bijzondere farmhouses gelegen zijn. Uitkijkend over het landschap, geniet ik vaak van het uitzicht met een glas wijn in mijn handen. Maar als er een land is dat er bovenuit springt als het om wijn gaat, is het Italië wel. De landschappen zijn net zo mooi en ik ga graag op zoek naar de lokale wijnboeren om een uniek flesje wijn te kopen die ik in de avond graag open breek.

Voor een strandvakantie in 2024 zijn Portugal en Spanje zeker bestemmingen die ik kan aanraden. Beide landen hebben een kilometers lange kuststrook met goudgele stranden en helderblauw zeewater. Fijn voor een dagje strand of een wandeling bij zonsondergang. Het zijn dan ook fijne plekken voor een vakantie in de nazomer, het Zuid-Europese zonnetje maakt nog vele zonuren in die maanden.

Kan jij niet kiezen?

Wil jij een paar adresjes vergelijken of er even over nadenken? Jij kan meerdere adresjes eenvoudig bewaren en later nog eens bekijken! Via het hartje achter de naam van het adresje kan jij deze opslaan en terugvinden tussen jouw favorieten.

Favorieten