Zonvakantie in 2021

Op zoek naar zomerse bestemmingen

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie

Een vakantie naar de zon in 2021

Waar schijnt de zon in Europa?

Reizen staat voor mij gelijk aan zorgeloos genieten en hoe sneller het genieten kan beginnen hoe beter! Jij rijdt langs boomgaarden vol eeuwenoude olijfbomen. Ontmoet onderweg de meest vriendelijke mensen, die altijd bereid zijn jou de weg te wijzen. Eet op een terrasje in de zon een salade met zongerijpte tomaten en huisgemaakte schapenkaas. En altijd is er uitzicht op die glinsterende zee. Welkom in de Mediterranée!

Vakantie is voor mij vooral ontspannen en genieten. Maar dat wil niet zeggen dat ik alleen maar wil relaxen op reis: vakantie vieren is ook ontdekken. Culturen, smaken, geuren, kleuren en natuurlijk natuur. Daarom wil ik jou laten kennis maken met mijn kleinschalige, maar o zo geliefde, bestemmingen in Nederland en Europa.

Ik heb ervoor gezorgd dat al mijn vakanties voor 2021 aan de juiste normen van hygiëne en veiligheid voldoen. Zo kan jij volgend jaar met een veilig gevoel op reis en ben jij verzekerd van alle rust en ruimte bij een plekje weg van de massa.

Tip: heb jij een corona-voucher ontvangen? Dan kan jij deze ook inwisselen voor een reis in de zomer van 2021!

Ontdek mijn zonnige adresjes in Europa

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Vakantie inspiratie voor een zonvakantie in 2021

Hoe ziet jouw ideale reis eruit?

De laatste jaren zijn wij gezegend met een warme zomer in Nederland en daarom ben ik voor jou op ontdekking in eigen land gegaan! Met een autovakantie ligt ons land aan jouw voeten (en trouwens ook de rest van Europa!). Ik heb het geluk gehad om bijzondere adresjes weg van de massa te ontdekken, zodat jij ook in Nederland van een echte, kleinschalige vakantie kan genieten.

Een vliegvakantie in 2021 is bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto. Met de huurauto kan jij de hele zomer van 2021 een bestemming van noord tot zuid ontdekken. Jij hebt alle tijd om de plekjes te ontdekken waar de massa niet komt, unieke plekjes waar jij je gewoon onder de locals waant. Van april tot en met oktober is het heerlijk vertoeven in Nederland en Europa, maar ook van november tot en met maart zijn er warme bestemmingen in de Mediterranée. Kijk dan ook zeker eens bij mijn winterzon vakanties om in de koude maanden de zon op te zoeken.

Kan jij niet kiezen?

Wil jij een paar adresjes vergelijken of er even over nadenken? Jij kan meerdere adresjes eenvoudig bewaren en later nog eens bekijken! Via het hartje achter de naam van het adresje kan jij deze opslaan en terugvinden tussen jouw favorieten.

Favorieten

Reis in de zomer van 2021 naar de zon in Zuid-Europa

Wanneer wil jij weg en waar wil jij heen?

De warme zon, rijke culturen en vooral heerlijk eten maken voor mij Zuid-Europa een fijne bestemming voor een zonvakantie in 2021. Mijn reizen in Cyprus brachten mij nieuwe inzichten over de prachtige historie van het eiland. Gelegen in de Middellandse Zee is het een plek waar verschillende culturen samen komen.

Griekenland is mijn meest geliefde vakantiebestemming, ik voel me daar kind aan huis. Zodra ik voet aan land zet, kan ik niet wachten om met de huurauto het meest nabijgelegen strand op te zoeken om te zilte zeelucht te ruiken. Met de voeten in het zand en al uitkijkend over het azuurblauwe water is het voor mij de ultieme ontspanning.

Maar vergis je niet, ook zomervakanties naar Italië en Malta maakte mij vele ervaringen rijker. Hier heb ik kleinschalige verblijven ontdekt waar mijn hart nog steeds een sprongetje van maakt. Op Malta ben ik gek op het platteland waar bijzondere farmhouses gelegen zijn. Uitkijkend over het landschap, geniet ik vaak van het uitzicht met een glas wijn in mijn handen. Maar als er een land is dat er bovenuit springt als het om wijn gaat, is het Italië wel. De landschappen zijn net zo mooi en ik ga graag op zoek naar de lokale wijnboeren om een uniek flesje wijn te kopen die ik in de avond graag open breek.

Voor een strandvakantie in 2021 zijn Portugal en Spanje zeker bestemmingen die ik kan aanraden. Beide landen hebben een kilometers lange kuststrook met goudgele stranden en helderblauw zeewater. Fijn voor een dagje strand of een wandeling bij zonsondergang. Het zijn dan ook fijne plekken voor een vakantie in de nazomer, het Zuid-Europese zonnetje maakt nog vele zonuren in die maanden.

Veel gestelde vragen over de zomer van 2021

Welke bestemmingen zijn er voor zomer 2021?

Ik heb mijn adresjes voor de zomer van 2020 hierboven voor jou op een rij gezet. Gegarandeerd alle rust en ruimte bij een plekje weg van de massa, misschien zelfs wel met vroegboekkorting! De landen waar jij op vakantie kan gaan zijn: Cyprus, Griekenland, Italië, Malta, Nederland, Portugal en Spanje. Is jouw gewenste adresje nog niet beschikbaar? Dan heb jij twee opties. Jij kan alvast een voorboeking maken voor volgend jaar, zo ben jij zo goed als verzekerd van jouw favoriete plekje. Of jij kan je inschrijven voor mijn Droomreiswekkertje via de prijstabel. Ik breng jou vervolgens via e-mail meteen op de hoogte wanneer jij jouw vakantie voor 2021 kan boeken!

Kan jij veilig op vakantie?

Van de reis tot jouw verblijf: ik heb ervoor gezorgd dat jij met een veilig gevoel op vakantie. Zo heb ik een handig lijstje gemaakt met maatregelen die ik getroffen heb, die lees jij op deze pagina. Ook zal ik de regelgeving en het reisadvies in de gaten houden, welke jij kan volgen op deze pagina.

Kan jij jouw corona-voucher al inzetten?

Dat kan zeker! Lees op deze pagina hoe jij dat doet.

Kom jij altijd veilig thuis?

Als jij bij mij een vliegvakantie boekt, zorg ik dat jij thuis komt door mijn repatriëringsgarantie. Lees hier meer over op deze pagina

Hoe kan jij reizen deze zomer?

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto

Bijzondere thema's

Om echt te genieten

Speciale interesses

Op zoek naar rust