Al 20 jaar specialist in kleinschalige vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Last minute Italië

Snel naar de Italiaanse zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute
  4. Italie

Zoek je last minutes naar de Italiaanse zon?

Het is nooit te laat voor een reis naar Italië!

Rijdend in mijn huurauto over de groene heuvels en langs de uitgestrekte wijngaarden, besef ik me iedere keer weer dat dit een bijzonder stukje van de Mediterranée is. Last minute op vakantie naar Italië gaan is voor mij dan ook alles behalve een straf. Smullen van de pizza’s en de pasta’s, wakker worden in een agriturismo en de geur van de olijfbomen. Een vakantiebestemming om van te dromen!

Tips voor last minute bestemmingen in Italië

Iedere streek op het vasteland van Italië heeft iets bijzonders om tijdens een fly & drive vakantie te ontdekken. Zo vind je in Puglia de unieke “trulli” huisjes. Tijdens reizen naar Toscane geniet ik altijd van de eindeloze wijngaarden en pittoreske bergdorpjes. Het stukje Lazio heeft Rome als stralend middelpunt en ik kom er dan ook graag voor een Italiaanse koffie. Last minutes naar de Italiaanse eilanden zijn ook altijd een genot. Op Sardinië en Sicilië hangt een speciale sfeer en je dompelt je onder in de Italiaanse cultuur. Waar reis jij het liefste naar toe in Italië?

Boek nu een voordelige last minute vliegvakantie naar Italië en binnen 3 weken ben je omgeven door prachtige wijngaarden op het Italiaanse platteland.

Ontdek mijn Italiaanse adresjes voor een last minute

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.