Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Last minute vakantie Italie

Last minute Italië

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute
  4. Italie

Zoek je last minute deals naar de Italiaanse zon?

Rijdend in mijn huurauto langs de uitgestrekte wijngaarden, besef ik me iedere keer weer dat dit een bijzonder stukje van de Méditerranée is. Wanneer ik een last minute vakantie overweeg, ga ik dan ook graag naar Italië. Smullen van de pizza’s en de pasta’s, wakker worden op een unieke plek en de geur van de olijfbomen; een vakantiebestemming om van te dromen! 

Unieke last minutes naar Italië

Of je nu naar Zuid-Italie of de Italiaanse eilanden gaat, het leven lijkt hier altijd een stukje mooier. Waar ik het meest van kan genieten zijn de bijzondere verblijven. De trulli staan hierbij op nummer één, deze huisjes in Puglia zijn de moeite waard om te bezoeken. Ook op de landelijke plekken zoals een agriturismo of een masseria is het goed vertoeven. Voor welk verblijf ga jij last minute je koffers pakken?

Last minutes

Last minute deals

  • Ideaal voor een last minute vakantie
  • Vertrek binnen 8 weken naar de zon
  • Veelzijdige vakantiebestemming 

Ontdek mijn last minutes naar Italië

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Tips voor last minute bestemmingen in Italië

Iedere streek op het vasteland van Italië heeft iets bijzonders, daarom is er altijd genoeg om tijdens een last minute vakantie te ontdekken. De unieke “trulli” huisjes, vind je bijvoorbeeld in Puglia. Op de bestemmingen Toscane en Umbrië geniet ik altijd van de eindeloze wijngaarden en pittoreske bergdorpjes. Het stukje Lazio heeft Rome als stralende middelpunt en ik kom er dan ook graag voor een Italiaanse koffie. Naast de prachtige Amalfikust van Campania, zijn last minutes naar de Italiaanse eilanden ook altijd een genot. Op Sardinië en Sicilië hangt een speciale sfeer en je dompelt je onder in de Italiaanse cultuur. Waar reis jij het liefste naar toe in Italië?

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease