Promotion

Vakantie Zuid-Italië

“Ciao, Eliza!” Ik hoor het in gedachten nog regelmatig. De zangerige stemmen van menig Italiaan die ik ontmoette. Wat ben ik toch dol op Italië! De Italiaanse bevolking heeft een plekje in mijn hart veroverd. Maar niet alleen de bevolking; ook de prachtige landschappen, de schitterende kusten en natuurlijk de geweldige keuken hebben ervoor gezorgd dat ik verliefd werd op dit land. Tegen een vakantie in Zuid-Italië zeg ik nooit nee…

Op ontdekking naar kleinschalige plekjes in Zuid-Italië

Sinds ik ontdekte hoe gastvrij en mooi Zuid-Italië is, ben ik verkocht! Sindsdien ga ik regelmatig terug om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe kleinschalige plekjes te ontdekken. Zo kruisten Gregorio en ik elkaars pad, de eigenaar van Masseria Selvaggi. Hij runt een uniek plekje waar je kunt logeren in trulli: typisch kleine, witte huisjes die de Italiaanse regio Puglia typeren. Die eerste ochtend na een nacht in mijn trullo, stond Gregorio met een mandje ontbijt voor mijn deur. Alsof ik in een levensecht sprookje was beland!

De fantastische eilanden van Italië

Maar niet alleen het vasteland van Italië is sprookjesachtig fijn. Ook de Italiaanse eilanden hebben mijn hart veroverd. Sardinië en Sicilië: als ik moet kiezen tussen die twee, weet ik gewoonweg niet wat te kiezen. Beide eilanden zijn wonderschoon en blinken uit in de mooiste stranden, dorpen én mensen!

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials