Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
nazomer header

Nazomer vakantie 2024

Verleng de zomerse dagen

 1. Home
 2. Vakantie
 3. Nazomer

Een heerlijke vakantie in het najaar

Een warme nazomer in Europa doet zeker niet onder voor de temperaturen in de zomer. Er zijn in september en oktober nog heerlijk warme bestemmingen te vinden waar jij even alleen op de wereld kunt zijn. Als het kan, reis ik dan ook graag de zon achterna in het najaar. Iedere ochtend komt de zon mij tegemoet als ik de deuren open en een vers gemaakt ontbijt staat klaar... Er is geen fijnere manier om de zomer te verlengen!

Nazomeren met kinderen 

Ook een vakantie met kinderen is in de nazomer geen gek idee, de herfstvakantie valt in deze nazomermaanden en een weekje weg naar warmere oorden klinkt dan als muziek in de oren. De kinderen plonzen met plezier het zwembad in, terwijl jij je in de schaduw terugtrekt. Liever buiten de schoolvakanties? Ik heb ook genoeg winterzonvakanties die geschikt zijn voor een vakantie buiten de zomer. 

 

Nazomer vakantie Europa
 • Beleef een eindeloze zomer
 • Weg van de drukte 
 • De fijnste herfstvakantie adresjes

Ontdek adresjes in Europa voor de nazomer

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.
 

Rustig reizen in het najaar van 2024

Het hoogtepunt van de zomer is voorbij en er zijn een stuk minder reizigers te vinden op mijn Europese bestemmingen. Voor de rustzoekers is het een ideale periode om nog wat zonnestralen mee te krijgen. Op een terras in de vissersdorpjes schuif je zo aan, een foto maken bij een cultureel hoogtepunt kan zonder mensen om je heen en bij het wandelen door de natuur kom je niemand tegen. Als dat niet het ultieme gevoel van vrijheid is.

Ga jij in 2024 nazomeren op één van deze bestemmingen? Boek nu een zonvakantie in september of oktober.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease

Op zonvakantie in het najaar

Hoe ga jij op vakantie in de nazomer? Met ieder vervoersmiddel is het tegenwoordig mogelijk om naar Europa te reizen. Voor vele van mijn reizigers zal het geen verrassing zijn dat je naast een verblijf met vlucht ook nog een huurauto erbij krijgt. Op deze manier kun jij jouw bestemming op een unieke manier ontdekken. Je stapt in de huurauto en je hebt alle vrijheid om te bepalen waar de rit jou naartoe brengt.

Bij een aantal van mijn adresjes is het ook mogelijk om alleen het verblijf te boeken, zodat jij zelf het vervoer kunt regelen. Rijd bijvoorbeeld in jouw eigen auto het najaarszonnetje achterna!

Bestemmingen voor een mooie nazomer

Vergis je niet, in september en oktober zijn er nog genoeg warme bestemmingen te vinden in Europa. Ook de herfstvakantie is een fijne tijd om er nog even tussenuit te gaan en hier met de kinderen naartoe te reizen.

 • In Griekenland zijn de meeste reizigers alweer huiswaarts en heb jij het rijk voor jezelf alleen. Er zullen wel steeds meer restaurants eerder sluiten, maar als jij naar een groter eiland als Kreta, Zakynthos of Santorini trekt, is er nog genoeg te doen tijdens een weekje weg.
 • Geniet in Spanje nog steeds van warme temperaturen, terwijl je geniet van heerlijke tapas. Zeker de Balearen en Canarische Eilanden zijn geliefd bij avontuurlijke reizigers.
 • Portugal is in de nazomer een fijne plek om wandelingen te maken, het zonnetje schijnt nog steeds en het is een stuk aangenamer. Bewandel de bergen op Madeira of maak een strandwandeling langs de kust van Algarve.
 • Met uitzicht over de wijngaarden is het nog steeds aangenaam een wijntje te drinken in Italië. Zeker in Toscane voel ik me de koningin te rijk!
 • Rijd met de auto naar Frankrijk en maak er een feestje van met heerlijke wijnen, kazen en stokbrood.
 • Het mediterrane eiland Cyprus is het hele jaar door een fijne vakantiebestemming, ook in het najaar.
 • Op Malta ligt het groene landschap er prachtig bij. Het buureiland Gozo heeft een ruige natuur waar ik mij graag in bevind.

Genoeg kleinschalige opties om te kunnen nazomeren in 2024!