Al 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Zonvakantie juni 2023

Waar schijnt de zon?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. Juni

In juni op reis in Europa

Ontdek met mij de mooiste plekjes

Yes, de zomermaand is aangebroken! Eindelijk kan ik volop genieten van al het moois dat mijn mediterrane vakantieadresjes te bieden hebben. Het liefst breng ik mijn zonvakantie in juni door bij een adresje aan het strand.

Het zeewater is inmiddels opgewarmd, waardoor ik op elk moment van de dag een duik kan nemen. Ultiem genieten...

Een vakantie in juni boeken

Voor een zonvakantie in juni heb ik ter inspiratie een aantal favoriete adresjes voor je op een rij gezet. Als jij het perfecte adresje hebt gevonden, kan jij jouw vakantie eenvoudig boeken. Als jij liever advies wilt over een adresje of bestemming, neem dan contact met mij op. Dan ga ik naar jouw wensen kijken!

Ontdek mijn vakantieadresjes in juni 2023

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in juni

Tijdens mijn reis in juni ga ik graag naar het Spaanse eiland, Ibiza, om daar heerlijk te vertoeven in een villa aan het strand. Vanwege het warme Middellandse Zeeklimaat kent Ibiza zachte winters en warme zomers. Daarom kan ik het zeker aanraden om hier een vakantie aan zee door te brengen.

Ook kom ik graag op Kreta, omdat dit Griekse eiland aan de kust ligt heb je altijd een fijne zeewind voor een aangename verkoeling. In deze zomermaand kan het vaak wel oplopen tot 40 graden, hierdoor is het heerlijk om bij je vakantiehuis een privézwembad te hebben.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease