Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Zonvakantie juni

Zonvakantie juni 2024

Waar schijnt de zon?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. Juni

In juni op reis in Europa

Ontdek met mij de mooiste plekjes

Yes, de zomermaand is aangebroken! Eindelijk kan ik volop genieten van al het moois dat mijn mediterrane vakantieadresjes te bieden hebben. Het liefst breng ik mijn zonvakantie in juni door bij een adresje aan het strand. Het zeewater is al heerlijk opgewarmd waardoor ik op elk moment van de dag een duik kan nemen. Ultiem genieten...

Een vakantie in juni boeken

Voor een zonvakantie in juni heb ik ter inspiratie een aantal favoriete adresjes voor je op een rij gezet. Ga je voor Griekenland, Spanje of toch één van mijn andere fijne bestemmingen? Als jij het perfecte adresje hebt gevonden, kan jij jouw vakantie eenvoudig boeken.

 

Ontdek mijn vakantieadresjes in juni 2024

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie in juni

Tijdens mijn vakantie in juni ga ik graag naar het Spaanse eiland Ibiza, om daar heerlijk te vertoeven in een villa aan het strand. Vanwege het warme Middellandse Zeeklimaat kent Ibiza zachte winters en warme zomers. Daarom kan ik het zeker aanraden om hier een vakantie aan zee door te brengen.

Ook kom ik graag op Kreta. Omdat dit Griekse eiland aan de kust ligt, heb je altijd een fijne zeewind voor een aangename verkoeling. In deze zomermaand kan het vaak wel oplopen tot 40 graden, hierdoor is het heerlijk om bij je vakantiehuis een privézwembad te hebben.

 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease