Zonvakantie in maart 2021

Waar schijnt de zon?

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zonvakantie
  4. Maart

In maart op reis in Nederland en Europa

Waar gaat de reis heen?

Niks vind ik zo fijn als in de winter naar het zuiden vertrekken om het warme weer op te zoeken. Het liefste reis ik het hele jaar met de zon mee zodat ik hem nooit uit het oog verlies. Op veel plekken in het zuiden van Europa is de lente in maart al volop aanwezig.

Dan verruil ik het druilerige weer in Nederland maar al te graag voor een zonvakantie in maart!

Ontdek mijn vakantieadresjes in maart 2021

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Mijn favoriete bestemmingen voor een vakantie in maart

Zoek je een plekje waar de zon in maart ook schijnt? Twee van mijn favoriete plekjes zijn Gran Canaria en Lanzarote. Het lijkt wel of het daar nooit écht winter wordt! Ook het zuiden van Portugal bezoek ik graag in maart. De Portugese keuken kent veel zware gerechten waar je in de zomer misschien niet altijd zin in hebt. De maand maart is dus het ideale moment om deze gerechten te proberen! Denk hierbij aan stoofpotjes, gevulde soepen en hartige taarten. De natuur van het eiland Madeira is in de periode van maart tot en met juni op zijn mooist. Ik bezoek het eiland daarom graag aan het begin van de lente, om de bloemen en planten te zien opbloeien. Natuurliefhebbers zijn hier dan helemaal op hun plek!

Zonvakantie maart boeken

Om in maart alvast te genieten van de lentezon vind je hierboven mijn favoriete adresjes voor een zonvakantie in maart. Ben je er nog niet uit? Zoek dan inspiratie tussen al mijn winterzon vakanties.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto