Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
wit vakantiehuis met villa en ligbedjes omgeven door groen

Kerstvakantie 2024

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Schoolvakanties
  4. Kerstvakantie

Een unieke reis in de kerstvakantie van 2024

Vier de feestdagen in het buitenland!

Een kerstdiner met je voeten in het zand, de traditionele mis in het Vaticaan bijwonen, met de hele familie de feestdagen in een vakantiehuis doorbrengen, of juist als verrassing samen met je lief naar een boutique hotel. Kerst hoeft echt niet standaard te zijn!

Een zonnige kerst

Klinkt een winterzonvakantie met kerst in Zuid-Europa je als muziek in de oren? Groot gelijk! Hoewel je bij kerst misschien denkt aan sneeuw en kou kan je dan dus ook prima naar de zon. Of het nu Spanje, Portugal, Italië of Cyprus is, iedere bestemming heeft zo zijn eigen sfeer. Ga je mee ontdekken hoe ze kerst vieren in de winterzon?

Kerstvakantie
  • In alle rust van elkaar genieten
  • Unieke adresjes voor de feestdagen
  • Vier kerst in de zon

Ontdek mijn adresjes voor de kerstvakantie

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Ontdek de fijnste adresjes voor de kerstvakantie

De een brengt de feestdagen het liefst knus bij de haard door, de ander zoekt liever de warmte van de zon op. Wil je kerst eens met familie in het buitenland vieren, boek dan bijvoorbeeld een fijne villa aan de kust. Dan heb je de vrijheid van een eigen huis, terwijl je ook zo op het strand zit. Zoek voor een romantische vakantie met je lief tijdens kerst een gezellige b&b uit of logeer in een agriturismo waarbij je misschien wel producten van eigen land eet tijdens je kerstdiner. Ga je met een groep vrienden voor kerst naar de zon, kies dan bijvoorbeeld voor de luxe van een hotel of een eigen villa waar er genoeg ruimte is voor iedereen. Krijg je vlak voor de winterse feestdagen de kriebels om naar het buitenland te gaan? Kijk eens tussen de last minutes of laat je inspireren door mijn nieuwste ontdekkingen.

Proef de traditie tijdens je vakantie met kerst

Het opsnuiven van andere culturen en proeven van tradities is ideaal voor de kerstdagen. Wist je bijvoorbeeld dat in Spanje nochebuena (kerstavond) de belangrijkste feestavond is en dat turrón (nougat) dan vaak als dessert op tafel verschijnt? In Portugal is het kerstmenu niet compleet zonder een bolo rei (een vruchtenbrood), terwijl ze op Cyprus smullen van het kerstbrood Christopsomo. Natuurlijk roepen de verschillende winterzonbestemmingen ook om ontdekt te worden. Wat dacht je van het Canarische eiland Lanzarote met vulkanische landschappen en prachtige zandstranden? Ook aan de Costa de Lisboa in Portugal heb je het voor het uitkiezen als het om fijne stranden gaan. Bezoek daar zeker ook de stad Sintra, dat vol staat met unieke monumentale panden, sprookjesachtige paleizen en weelderige tuinen. Waar breng jij je kerst door?

 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease