Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Bovenaanzicht van een strand in Cyprus en een helderblauwe zee

Boutique hotel op Cyprus

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Boutique hotel
  4. Cyprus

Boutique hotels op Cyprus: verras jezelf door dit veelzijdige eiland

Op ‘het kruispunt van Europa en Azië’ vind ik Cyprus een heerlijke plek voor een ontspannen vakantie met veel zon. Om het echte Cypriotische eilandgevoel te ervaren, kies ik vaak voor verblijf in één van de boutique hotels op Cyprus. Een praatje met de eigenaren en de huiselijke omgeving maken dat je je direct thuis voelt. Wil je ‘s ochtends gelijk helemaal wakker zijn, ren dan direct vanuit je boutique hotel de zee in. Op de mooiste, rustige plekken op het eiland zijn er sfeervolle boutique hotels. Sta je te trappelen om Cyprus te verkennen? Als je een vliegvakantie bij mij boekt, is een huurauto inbegrepen. Kan je direct op ontdekking gaan en dat ene verborgen strandje ontdekken. Ga je mee naar een boutique hotel op Cyprus?

Naar Cyprus en logeren in één van de boutique hotels

De ene keer wil je niets liever dan je onderdompelen in de luxe van een hotel op Cyprus. Op andere momenten kies je liever voor een knus verblijf waar je je thuis voelt zodra je een voet over de drempel zet. Fijn is dat je de keuze hebt tussen een vakantieadresje bij de zee of juist meer centraal op het eiland. Kinderen spelen eindeloos aan de glooiende kust met uitzicht op de helderblauwe zee. Schepje en emmertje mee naar het strand, want hier maak je écht mooie zandkastelen. In de binnenlanden stap je in het voorjaar in een roze zee van bloemen: zo heerlijk fris en vrolijk. Een meer romantische vakantie kan bijna niet. Ook voor een vakantie met vrienden is Cyprus heel geschikt. Loop nog even naar de top van de heuvel om te genieten van de zonsondergang, voordat jullie aanschuiven voor een huisgemaakte maaltijd.

Op pad door Cyprus: de meest bijzondere plekjes

Fijne, rustige zandstrandjes met op de achtergrond de groene bergen, de koningsgraven van Pafos en het Romeinse theater van Kourion waar je culturele hart een sprongetje maakt… En wat dacht je van slenteren over de kleurrijke marktjes? Dat is waarvoor je naar Cyprus gaat. Cyprus is vier keer zo klein als Nederland, maar de rijkdom aan afwisselende landschappen en culturele hoogtepunten is groot. Kom je er ‘s winters, ga dan zeker naar de zoutmeren van Larnaca waar in die periode duizenden roze flamingo’s neerstrijken. Dat is altijd zo’n bijzonder gezicht. Tussen de bergen in het binnenland en de kust van Cyprus wemelt het net als in Italië van de wijngaarden. ‘s Avonds mogen de beentjes omhoog in je boutique hotel. Ben je klaar voor het avontuur op Cyprus?

 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease