Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantiehuis Portugal

Vakantiehuis in Portugal

Genieten in alle stilte

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis
  4. Portugal

Een uniek vakantiehuis in Portugal ver van de drukte

Genieten op de Portugese manier

Toen mijn vriendin Melina me vertelde dat ze de Mediterranée nog niet goed kende, beloofde ik haar: wij gaan genieten van een weekje Portugal. Dat die belofte niet moeilijk waar te maken zou zijn, wist ik van mijn eerdere reizen door het land. Maar toen Melina en ik ons eigen vakantiehuis in Portugal betraden, was het nóg mooier dan al mijn eerdere reizen… Dit was fantastisch: ons ‘eigen’ huis in de groene, Portugese heuvels, met uitzicht op slapende dorpjes.

Blootsvoets zit ik even later op het strand, terwijl ik tuur naar de zon die in het water zakt. Het witte zand kriebelt tussen mijn tenen. In mijn hand houd ik een glaasje lokale wijn. Even wend ik mijn hoofd tot het landschap grenzend aan het strand. In de verte verlichten vrolijke lichtjes glinsterend de veranda van mijn vakantiewoning. Wat is een vakantie in Portugal toch heerlijk!

Vakantiehuisje huren in Portugal

Indrukwekkende stranden, de lekkerste port en prachtige bossen… Portugal is een van mijn favoriete landen aan de Middellandse Zee! Niet alleen vanwege haar prachtige natuur en de heerlijke culinaire versnaperingen, ook door alle unieke logeerplekjes die ik hier ontdekte ben ik verliefd geworden op het Portugese land. Al enkele keren verbleef ik in een heerlijk vakantiehuis in Portugal, wat ik zonder twijfel nog vaker ga doen!

Als ik logeer bij een vakantiehuisje in de Algarve zit ik ergens verscholen in de natuur, maar ben ik binnen 15 minuten rijden met de auto op het strand. In Noord-Portugal geniet ik bij mijn villa van het uitzicht op de wijngaarden. In Costa de Lisboa kan ik de drukte van de steden opzoeken, maar vooral genieten in mijn afgelegen vakantiehuis aan zee. Op Madeira leef ik als de locals en trek mij volledig terug in het eilandleven, mijn vakantiehuis met zwembad tussen de kleurrijke landschappen draagt daar zeker aan bij!

Ook jij kan eenvoudig een villa in Portugal huren en hier in alle rust en ruimte genieten. Wees snel want dit zijn geliefde adresjes, en zitten dus snel vol!

Ontdek mijn vakantiehuizen in Portugal

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Een hoogtepunt: mijn eigen kleinschalige villa in Portugal

Unieke plekjes in het Portugese landschap

Steeds weer weet Portugal me te verrassen. Eindeloos kan ik rondrijden in mijn huurauto, over verlaten weggetjes en door stille landschappen. Dat is hoe ik het liefst vakantie vier: ver weg van de massa, bij een uniek plekje, het liefst omringd door mooie natuur en met mijn eigen huurauto die me op deze stille plekjes brengt. En ik kan je vertellen: genieten is geen moeilijke opgave in dit prachtige land!

Portugal heeft zoveel mooie plekjes om te ontdekken. Waar iedereen rechts afslaat, ga ik linksaf. Ik vond dan ook het ene na het andere unieke vakantiehuis in Portugal. In de Algarve verbleef ik in een authentieke witte vakantievilla en op Madeira in een kleurrijke boerenwoning. In Alentejo hadden de vakantiehuisjes de typische blauwe deuren en in Costa de Lisboa kwam ik in een luxe villa die van alle moderne gemakken was voorzien.

De vakantiehuizen in Portugal bevinden zich dan ook ver van het massatoerisme. Wel zijn ze omringd door ongerepte natuur en altijd vlakbij het lokale leven. Met eigen auto of huurauto kun je zelf op verkenningstocht gaan in de omgeving en in de namiddag nog even een plons nemen bij jouw vakantiehuis met zwembad. Heerlijk! En de volgende dag ga je gewoon weer verder met het ontdekken van het authentieke Portugal.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease