Zomervakantie 2021

Zonnige dagen in de Mediterranée

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Schoolvakanties
  4. Zomervakantie

Op vakantie in de zomervakantie

Ervaar de warmte van de Mediterranée

De voorpret voor de zomervakantie kan wat mij betreft niet vroeg genoeg beginnen. Wegdromen bij mooie foto’s, inspiratie opdoen voor leuke uitstapjes en mijn favoriete vakantieadresjes in de Mediterranée op een rijtje zetten.

De zomervakantie valt in 2020 op de volgende data:

  • Midden: 17 juli t/m 29 augustus 2021 
  • Noord: 10 juli t/m 22 augustus 2021 
  • Zuid: 24 juli t/m 5 september 2021

Zie ik jou in juli en augustus bij een van mijn kleinschalige adresjes? In de zomervakantie ben jij bij mij nog steeds verzekerd van alle rust en ruimte bij een plekje weg van de massa.

Tip: heb jij een corona-voucher ontvangen? Dan kan jij deze nu al inwisselen voor een fijne vakantie!

Ontdek mijn adresjes voor de zomervakantie

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Naar de zon in de zomermaanden

De zomer doorbrengen in Griekenland is altijd een goed idee. Wat dacht je van een zonvakantie op Lefkas? Dit eiland heeft witte stranden, steile kliffen en een ongerept binnenland. Prachtig! Ook van Kreta krijg ik nooit genoeg. Iedere keer weer ontdek ik er een verlaten strandje of een taverna met de lekkerste moussaka! Ook in Spanje is er genoeg te ontdekken tijdens een reis in de zomer. De witte bergdorpjes in Andalusië zijn echt een bezoekje waard en de goudgele stranden zijn super voor een vakantie aan zee. En eigenlijk mag je niet naar huis voordat je hebt genoten van een tafel vol tapas en sangria.

Wanneer op reis in de zomervakantie van 2021?

Weet jij al waar je jouw zomervakantie van 2021 wilt doorbrengen of kan jij wel wat vakantietips gebruiken? Ik heb alle drie de regio’s van Nederland voor je op een rij gezet. Hier kan jij mijn favoriete adresjes in Europa en rondom de Middellandse Zee meteen vinden. Wil jij al snel weg? Ga dan voor een last minute vakanties. Laat de voorpret beginnen!

Liever reizen in een andere vakantieperiode? Bekijk mijn bestemmingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen.

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto